- Konu Sahibi bxixdxixxsxxixm
-
Slm Kızlar, Benim mide bulatım falan çok olmadı 8. haftadan sonra başladı, 12. hafta bitti. Öyle başdönmesi gibi şeylerde olmadı. Ama 6. haftadan itibaren aşırı uykum var uykuya doyamıyorum. Kendimi yorgun hissediyorum.Çalışıyorum iş yerinde başımı masaya koysam uyucam. Eve kendimi zor atıyorum. Sizlerinde öyle mi acaba.
Semrasçım bende hiç bir iş yapamıyorum. Temizlikçi temizliği yapıyor. Kayınvalidem ve annem ütülerimi, yemeğimi yapıyorlar. Ben sadece uyuyorum. Çok kötü bişey ya dünyayala ilişkimi kestim. CADIARZU
aynen bıdışım calışınca birde daha çok fark edebiliyorsun yorgunluk uyku
hatta söylemesi ayıp geçenlerde çok komik birsey geldi başıma işte o kadar uykum gelmiştiki Wc''de otururken içim geçmiş :roflol:
sonra içeri birisi girdi lavaboya sesten irkilip uyandım ben nerdeyim diyorum
yaklaşık 15-18 dk öyle kalmışım
Semrasçım dikkat etmeliyiz kendimize yakında yolda yürürkende uyuyakalabiliriz. sırnaşık şey
Semrasçım dikkat etmeliyiz kendimize yakında yolda yürürkende uyuyakalabiliriz. sırnaşık şey
kızlar herkezin sorunu aynı anlaşılan bendede migde bulantım fazla olmamıştı zaten ama aşırı uykucu oldum 13 saat uyuyorum arkadaşlar yaa dile kolay kafamı yastıktan kaldıramıyorum resmen ne zaman biter kızlar bu yogun uyku halleri
İyi fikir aleynacım bundan sonra yanımızda yastıkla gezelim.Bank, yeşilli,k bankamatik neresini bulursak artık orada uyuyalım:içelim:
pardon kızlar uyuya kalmışım yazdıklarınızı geç gördüm İş yerinde sandalyede hemde ... oturduğum yerde uyuyorum.ama var ya çok iyi geldi ne yalan söyleyim.
Semrasçım bu revir işini tuttum.
Aleynacım yakında yürürken uyuyanlar olarak haberlere bile çıkabiliriz.meşur olcaz kız sengözlerimebaksanab
Bence bebisler dogsun o sekilde uyku sorunu bitecekmis gibime geliyor sırnaşık şey
yani " anne sen simdi yat dinlen,uyu uyuyabildigin kadar (naniknanik), bikac ay sonra gorusuruz jeyyar " gibi mesaj veriyorlar bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?