- 9 Eylül 2022
- 20
- 3
- 1
- 33
- Konu Sahibi Sevda7790a
Herkese merhaba bebeğim 7. Ayına girecek hala babildamiyor.ba,ba,ma,ma gibi normal mi?tecrubeli annelerimiz veya bilgisi olan arkadaslar yardimci olur musunuz?normalde artik demesi gerekiyordu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dr a sormadın mı kac aydır aynı seyı soruyosun?Herkese merhaba bebeğim 7. Ayına girecek hala babildamiyor.ba,ba,ma,ma gibi normal mi?tecrubeli annelerimiz veya bilgisi olan arkadaslar yardimci olur musunuz?normalde artik demesi gerekiyordu.
Tabiki sordum 1 ay gecikme olabilir dedi. Tecrübeli annelerin nasıl bir süreci olmuş onu merak ettim.geç babildayan bebekleri olmuş mu?merak ettim.dr a sormadın mı kac aydır aynı seyı soruyosun?
İlginize teşekkür ediyorumBizim evde surekli konusuluyor, bebek once ablasinin adini soylemeye basladi. Sonra anne dedi. 8 aylikken mama 9 aylikken baba demeye basladi. Yani mama baba bayagi bir gecikti.
Evet babam demans hastası 3 ayda bir il degistiriyoruz bakmak içinBizim evde surekli konusuluyor, bebek once ablasinin adini soylemeye basladi. Sonra anne dedi. 8 aylikken mama 9 aylikken baba demeye basladi. Yani mama baba bayagi bir gecikti.
Benim bebegimde 6 aylik doktora sordum 8den sonra dediHerkese merhaba bebeğim 7. Ayına girecek hala babildamiyor.ba,ba,ma,ma gibi normal mi?tecrubeli annelerimiz veya bilgisi olan arkadaslar yardimci olur musunuz?normalde artik demesi gerekiyordu.
Peki size birşey sormak istiyorum.hiç ba,ma,mu,da,de gibi tek heceli kelimeler çıkarıyor mu bebeginizBenim bebegimde 6 aylik doktora sordum 8den sonra dedi
Çok teşekkür ederim güzel anneler ilk evladım o yüzden pimpirik oluyorum.Allah razı olsun sizlerdenBizimki de net olarak 8.ayda başladı. Siz takip edin yakında başlar. Bu arada bol bol konuşun kitap okuyun.
Çıkarmıyor agu falan derdi bu aralar hiç demiyor kkkkk yapiyor gau falan diyor arada o kadar bende takılıyorum bu konuya bu aydaki bebekler çığlık atar falan benim bebeğim atmıyor meselaPeki size birşey sormak istiyorum.hiç ba,ma,mu,da,de gibi tek heceli kelimeler çıkarıyor mu bebeginiz
Agulama benimkindede bitti benimki de giiiii diyo bagirio bazen aaaaaa,eeeeee diyor.ben de çok takılıyorum.bu aydaki bebekler ba ba diyor inan çok rast geldim.bir dil terapistinede danıştım 8.ve 9.ayda da aynısı olursa hekime danışın dediÇıkarmıyor agu falan derdi bu aralar hiç demiyor kkkkk yapiyor gau falan diyor arada o kadar bende takılıyorum bu konuya bu aydaki bebekler çığlık atar falan benim bebeğim atmıyor mesela
Sen bebeğinle bol bol ağır çekimde gibi bağırarak ve abartılı mimikler ile konuş, sen konuşurken tam karşısına geç. Yüzünü ve ağzını net görsün. TV açmıyorsundur inşallah daha çok minik. Seni gördükçe taklit etmek isteyecektir. Kitap oku bol bol bebeğe, ses kartları var onlardan alıp inceleyebilirsiniz. Oyuncaklarla oynayın bol bol. Sesleri taklit edin hayvanların ve nesnelerin.Agulama benimkindede bitti benimki de giiiii diyo bagirio bazen aaaaaa,eeeeee diyor.ben de çok takılıyorum.bu aydaki bebekler ba ba diyor inan çok rast geldim.bir dil terapistinede danıştım 8.ve 9.ayda da aynısı olursa hekime danışın dedi
Kesinlikle televizyon açmıyorum.bol bol kitap okumaya devam edeceğim.çok teşekkür ederimSen bebeğinle bol bol ağır çekimde gibi bağırarak ve abartılı mimikler ile konuş, sen konuşurken tam karşısına geç. Yüzünü ve ağzını net görsün. TV açmıyorsundur inşallah daha çok minik. Seni gördükçe taklit etmek isteyecektir. Kitap oku bol bol bebeğe, ses kartları var onlardan alıp inceleyebilirsiniz. Oyuncaklarla oynayın bol bol. Sesleri taklit edin hayvanların ve nesnelerin.
Benimkide aynı ama ben 6.ayinda bababa dedede diyen bebek görmedim yalnıs hatırlamıyorsam benim kızım 8den sonra demişti 7 sene geçti kızımdan sonra tam hatırlamıyorum ama ve kızımda bunun önemini bilmiyordumAgulama benimkindede bitti benimki de giiiii diyo bagirio bazen aaaaaa,eeeeee diyor.ben de çok takılıyorum.bu aydaki bebekler ba ba diyor inan çok rast geldim.bir dil terapistinede danıştım 8.ve 9.ayda da aynısı olursa hekime danışın dedi
Ben gördüm ve şok oldum bizzat arkadaşın çocuğu.ya inşallah derlerBenimkide aynı ama ben 6.ayinda bababa dedede diyen bebek görmedim yalnıs hatırlamıyorsam benim kızım 8den sonra demişti 7 sene geçti kızımdan sonra tam hatırlamıyorum ama ve kızımda bunun önemini bilmiyordum
Bazi cocuklar cok erken konusabikiuor. Cevremizde var oyle bir tane, 5 yasina geldi, susmuyor. Bebekliginde de cok gurultucu, surekli sesler cikarannbir bebekti. Ama cevremdeki onca coxuktan bir tek o oyle.Ben gördüm ve şok oldum bizzat arkadaşın çocuğu.ya inşallah derler![]()
tabiki muhakkak vardır böyle çocuklar katılıyorum size.bekleyip göreceğiz artıkBazi cocuklar cok erken konusabikiuor. Cevremizde var oyle bir tane, 5 yasina geldi, susmuyor. Bebekliginde de cok gurultucu, surekli sesler cikarannbir bebekti. Ama cevremdeki onca coxuktan bir tek o oyle.
InsallahBen gördüm ve şok oldum bizzat arkadaşın çocuğu.ya inşallah derler![]()