• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Ayakkabısı babettttt

tk2010

Guru
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2010
186
4
296
İstanbul
merhaba, kızlar gelin ayakkabım hazır beyaz platform 13,5 cm platformu 3,5 topuğu 10 cm. 35 numara rahat bir ayakkabı ama yinede bir tane babet almak istiyorum nolur nolmaz şu üzerine isim yazdırılan ve çöp adamlardan gelin damat olan babetlerden istiyorum bulamadım internette nerde bulabilirim.
sizce ikinci (yedek) ayakkabı babetmi yoksa yine topuklu ama daha az topuklumu olmalı.

merhaba, kızlar gelin ayakkabım hazır beyaz platform 13,5 cm platformu 3,5 topuğu 10 cm. 35 numara rahat bir ayakkabı ama yinede bir tane babet almak istiyorum nolur nolmaz şu üzerine isim yazdırılan ve çöp adamlardan gelin damat olan babetlerden istiyorum bulamadım internette nerde bulabilirim.
sizce ikinci (yedek) ayakkabı babetmi yoksa yine topuklu ama daha az topuklumu olmalı.

sanemiko 'dan :1:

bende düğünümde topuklu ayakkbıdan sonmra babet gıymeyı dusunuorum,fıyatlarına bakıorum ama gerçekten cok pahalı geliyor bana.eger senın maddi konuda bi sıkıntın yoksa sana şurayı önerebilirim,ben şimödi kendim beyaz babet alıp silikon ile boncukla ve tüllerle yapıstırmayı düşünüyorum.bir kaç tane model buldum hatta:)çok şeker görünüyor.sana dediğim sayfa ise şu http://www.facebook.com/selwytasarim?ref=ts&fref=ts :nazar::nazar::nazar:

Back