• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri babetmi? topuklumu??

emilia

Emina
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2007
900
5
118
Ankara
Arkadaslar 13 haziranda yeğenlerimin sünnet düğünün olucak ,bende siyah boyundan bağlamalı kat etekli bir elbise aldım şimdi elbise biraz kısa şimdi topuklu giyersem bacak uzun olucak haliyle elbisede kısalacak ben öyle fazla kısa durmasınıda istemiyorum ama siyah babetlerimimi giysem??? daha uygun olur

desene mini elbise
bende uzun ama topuklu giyinince kisa kalacak sandim
valla bence topuklu giyin daha syk daha güzel durur babetden yana degilim pek belkide ondan böyle diyorum

az topuklu bi ayakkabı giyebilirsin
ben düğünümde bile yüksek topuklu giymemiştim

Bencede topugu fazlam olmayan $Ik bir ayakkabi giyin.Babet böyle günlerde
pek uygun olmaz bence.

yani simdi sole bisi var
seksapelleigini on planda tutmak istiyorsan giy topukluyu derim harika olursun
ama yok biraz golgede kalsin aslinda mini elbise bile coktu bana diyosan babet giy derim
hem şık hem de zarif olursun.

aslında mini elbiselerde babet çok şirin duruyor özellikle topuklu ayakkabı giyemeyenler için hem rahat hem güzeldir .... ama az topuklu da şık ve zarif durur düğüne de daha uygun olur...

vayyyyyyyyyyyy elbisen cok güzelmis
ama bence bunun altina babet gitmez, az topuklu birsey giyinsen daha hos olur

bunun altına babet gıtmez canım toopuklu olması lazım =)

[B]elbisen hoş ve tam düğün için özel bi elbise o yüzden ben babet de olabilir demişdim ama görünce bununla kesinlikle zarif ve hafif topuklu bi ayakkabı derim...[/B]:smiley-cool:

benim eşim ayakabıcı onarın mağzada uzun gelinler için tasarlanmış ayakabı var rugan model altına gayet hoş olur duz desensiz babet uzun gelinler hep ondan alıyorlar bence güzel olur

Back