Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cilt Bakımı ÜrünleriBABE ve Amway Cilt Temizleme Setleri hakkında?
Düzenli kullanınca çok güzel, gözeneklerim artık tertemiz temizleme jeli sayesinde, ama gözeneklerin sıkılaşması uzun zaman ve düzenli kullanım gerektiriyor. Söylediğin markayı ilk defa duydum. Düzenli kullanıyor musun? Neler gözlemledin?
Düzenli kullanınca çok güzel, gözeneklerim artık tertemiz temizleme jeli sayesinde, ama gözeneklerin sıkılaşması uzun zaman ve düzenli kullanım gerektiriyor. Söylediğin markayı ilk defa duydum. Düzenli kullanıyor musun? Neler gözlemledin?
düzenli kullandım ama toniği bana 1 ay gidiyor o yüzden biraz pahalı gelmeye başladı 99 L. sadece eczanelerde var o sebepten şimdi ducray keracnyl tonik kullanıorum fiyatı uygun ve hemen hemen aynı gözenek sıkılaşması ve parlamayı önlemesı fiyatı da 34L gibi komik bi rakam =))
merhaba benyeni katıldım arkadaşlar ben amwayı kullanıyorum bütün ürünlerinden memnun kaldım ve aüye oldum her istediyimide getittiriyorum böylelikle bana daha uyğun geliyo her ürününü evimde kullanıyorum yeni toprak hava su serisi nemlendirici sıkılaştırıcı setlerinide tavsiye ederim sorucak bişeyin olursa seveseve yardımcı olurum