- 9 Aralık 2015
- 38
- 7
- 1
- 34
- Konu Sahibi dertlidoktor
-
Ay yabanci diyince ben de bir italyan bir ispanyol bekledim
Saka bir yana aslinda Suriye'li olunca cok tepki gostermezler diye dusulunuyor ama sizinkiler irksal anlamda karsilar galiba. Erkek arkadasin yalniz mi gidecek? Bence oyle olmaz sen de git. Cikar babanin karsisina, baba tanimadan neden yargiliyorsun, dogu sinirimizin otesinde dogdugu icin mi de. Ben bu adamla mutluyum hayatimi paylasmak istiyorum, siz buna engel olursaniz ve ben mutlu bir hayat kuramazsam bunun vicdan yukunu nasil tasiyacaksiniz de. Yani iste de bunlari. Ben Turk filmi klisesine baglamadan kacayim
teşekkürler inşallah dua edinUmarım baban ısınır erkek arkadasına ısınırsa geri kolay
Ederim tabikideteşekkürler inşallah dua edin
Avusturya'da doğmuş büyümüş.. Yani aslında bence güzel bir şey. Avrupa'da doğup büyüyen Araplar kültürlü oluyorlar.
Batı'daki islam düşmanlığı. Müslümanlara saldırılar vs oluyor ya. Paris'te oldu. Irkçı saldırılar.. onlar da korkutuyor babamı. başörtülüyüm ben. birisi bana saldırır falan diye.baban agAç kogugundami buyudun nerde anan baban diyebilir
sen babana deki evlensemde evlenmesemde uzman olup gelicem baba, de bosuna kin gutmesin çocuga
bu arada islamofobi ne demek?
anladimBatı'daki islam düşmanlığı. Müslümanlara saldırılar vs oluyor ya. Paris'te oldu. Irkçı saldırılar.. onlar da korkutuyor babamı. başörtülüyüm ben. birisi bana saldırır falan diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?