- 21 Eylül 2017
- 642
- 1.818
- 34
-
- Konu Sahibi Minnakeller
Tabi arkadasım adam şımarıyorsa yapmayın siz , bizde incelik düşünüyorsak vardır Bi bildigimiz . Herkesin evliligi de eşi de yasama bakış acısi da baska .hamile kalmaya çabala,9 ay taşı,bi sürü sorunla bulantıyla falan uğraş.sonra uykusuz kal emzir didin. üstüne adama hediye:) çok çok ilginç geldi bana. zaten onlara en büyük hediye bu yaptıklarımız bebek yani.
abartmaya hiç lüzüm yok sonra niye kocam şımardı niye böyle oldu falan filan.....
Tabi arkadasım adam şımarıyorsa yapmayın siz , bizde incelik düşünüyorsak vardır Bi bildigimiz . Herkesin evliligi de eşi de yasama bakış acısi da baska .
konuyu okudukça bi sinir geliyo bana ya. hormonlardan mı yoksa gerçekten sadece bana mı çok komik geldi
Zaten yorum yapmadım size , banane. kime ne söylenir iyi bilirim. karşındakini anlamaz anlamaz konusmam !! siz dalga geçmişsiniz cok komik bulmuşsunuz bizim fikirlerimizle asıl o hos olmamis .ben bu tarz şeylerle uğraşmıyorum o yüzden şımarır mı şımarmaz mı bilmiyorum tabi. benim incelik anlayışım böyle değil.annelik başka bişey daha doğmadan bi sürü fedakarlık gerektiriyor.çok kutsal. bunun için hediye vermek değil bence almak gerekir.bizim hormonlarımız vücudumuz değişiyor.
bu arada ben genel yazdım.eşim evliliğim yaşama bakışım konularında yorum yapmak size düşmez.net.
ben yaklaşık 8 ay gebe kalmaya çalıştım. her hüsranla sonuçlanan ayın sonunda ağlarken eşim beni benim bebeğim zaten sensin ki diye sevdi. sonunda gebe kaldım kanamam oldu bebeği kaybedeceğiz diye ağlarken yine teselli eden eşimdi. hormon dengesizliğinin tüm acısını çıkarıyorum hala ses etmiyor. boynum ağrıyor derim boynuma masaj yapar ayağım ağrıdı derim ayağıma masaj yapar. canım şunu çekti derim gider bulur gelir. şimdi yine hamileliğin sıkıntılı bir dönemindeyim bazı sağlık sorunlarından mutlu olayım diye yapmadığı şebeklik kalmadı.hamile kalmaya çabala,9 ay taşı,bi sürü sorunla bulantıyla falan uğraş.sonra uykusuz kal emzir didin. üstüne adama hediye:) çok çok ilginç geldi bana. zaten onlara en büyük hediye bu yaptıklarımız bebek yani.
abartmaya hiç lüzüm yok sonra niye kocam şımardı niye böyle oldu falan filan.....