Doğuma Hazırlık Babaya Doğum Hediyesi ??

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Minnakeller

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2017
642
1.818
34
Arkadaşlar 7,5 aylık hamileyim... Genelde kadınlara doğum hediyesi alır eşleri ama bu sefer ben de eşime almak istiyorum anlamlı güzel bir şey. ya da garip mi olur bilemiyorum hediye vermem. Sadece onu mutlu etmek istiyorum. Çevrenizde bu tarz bir hediye alan var mı? ya da nasıl bir şey önerirsiniz bana.. Bu arada kızımız olacak inşallah... Teşekkür ederim :)

Allah nasip ederse sen ona en güzel hediyeyi vereceksin zaten. Hediye gerçekten şu durumda çok anlamsız geldi. :)

Allah nasip ederse sen ona en güzel hediyeyi vereceksin zaten. Hediye gerçekten şu durumda çok anlamsız geldi. :)

bende düşünüyorum aynı şeyi. özel bir hediye yaptıracağım.. henüz bir karara varamadım ama :)

Evet ben de düşünüyorum Bi hediye almak. Bir yıl boyunca bekledik güzel haber almayı olmadıginda beraber üzüldük , endişelendik umursamaz davranmadı her kontrolü göze aldı. Sonra Birlikte havalara uçtuk . Simdi de her anımda destek bana , her şeyi paylaşıyoruz sonuçta evet annelik cok cok daha zorlu ama onlar da ellerinden geleni yapıyorlar bence.
Tabii bu benim düşüncem .
Eğer hoş bir hediye fikriniz olursa paylaşır misiniz bize de fikir olsun

hamile kalmaya çabala,9 ay taşı,bi sürü sorunla bulantıyla falan uğraş.sonra uykusuz kal emzir didin. üstüne adama hediye:) çok çok ilginç geldi bana. zaten onlara en büyük hediye bu yaptıklarımız bebek yani.

abartmaya hiç lüzüm yok sonra niye kocam şımardı niye böyle oldu falan filan.....

konuyu okudukça bi sinir geliyo bana ya. hormonlardan mı yoksa gerçekten sadece bana mı çok komik geldi

hamile kalmaya çabala,9 ay taşı,bi sürü sorunla bulantıyla falan uğraş.sonra uykusuz kal emzir didin. üstüne adama hediye:) çok çok ilginç geldi bana. zaten onlara en büyük hediye bu yaptıklarımız bebek yani.

abartmaya hiç lüzüm yok sonra niye kocam şımardı niye böyle oldu falan filan.....
Tabi arkadasım adam şımarıyorsa yapmayın siz , bizde incelik düşünüyorsak vardır Bi bildigimiz . Herkesin evliligi de eşi de yasama bakış acısi da baska .

Son düzenleme:
Tabi arkadasım adam şımarıyorsa yapmayın siz , bizde incelik düşünüyorsak vardır Bi bildigimiz . Herkesin evliligi de eşi de yasama bakış acısi da baska .

ben bu tarz şeylerle uğraşmıyorum o yüzden şımarır mı şımarmaz mı bilmiyorum tabi. benim incelik anlayışım böyle değil.annelik başka bişey daha doğmadan bi sürü fedakarlık gerektiriyor.çok kutsal. bunun için hediye vermek değil bence almak gerekir.bizim hormonlarımız vücudumuz değişiyor.

bu arada ben genel yazdım.eşim evliliğim yaşama bakışım konularında yorum yapmak size düşmez.net.

konuyu okudukça bi sinir geliyo bana ya. hormonlardan mı yoksa gerçekten sadece bana mı çok komik geldi
ben bu tarz şeylerle uğraşmıyorum o yüzden şımarır mı şımarmaz mı bilmiyorum tabi. benim incelik anlayışım böyle değil.annelik başka bişey daha doğmadan bi sürü fedakarlık gerektiriyor.çok kutsal. bunun için hediye vermek değil bence almak gerekir.bizim hormonlarımız vücudumuz değişiyor.

bu arada ben genel yazdım.eşim evliliğim yaşama bakışım konularında yorum yapmak size düşmez.net.
Zaten yorum yapmadım size , banane. kime ne söylenir iyi bilirim. karşındakini anlamaz anlamaz konusmam !! siz dalga geçmişsiniz cok komik bulmuşsunuz bizim fikirlerimizle asıl o hos olmamis .
Bu arada ben de genel konustum herkesin ki farklı diye . farkliliklara anlayış göstersiniz diye umarak
Ve bence de kesinlikle annelik hediye almak gerektirir cok kutsaldır buna Bi karşı tavrım yok zaten !! ama ben eşimin de babamın da babalık da elinden geldiğince fedakarlık yaptığını bu yüzden babaliginda özveri ve hassaslik gerktirdirdigini düşünüyorum bunlardan bahsetmiştim daha once de bugünde siz doveceksiniz nerdeyse , anlamadım bu kadar niye sert çıkışıyorsunuz ki . Bizim gibi düşünenleri küçümseyerek yorum yapmak da size düşmez o halde . Ben istediğimi söyleyeyim ama kimse bi laf söylemesin olur mu ? Yine aynı seyi söyleyeceğim herkesin hayati da düşüncesi de farklı. Ve farkliliklara saygı

ben yaklaşık 8 ay gebe kalmaya çalıştım. her hüsranla sonuçlanan ayın sonunda ağlarken eşim beni benim bebeğim zaten sensin ki diye sevdi. sonunda gebe kaldım kanamam oldu bebeği kaybedeceğiz diye ağlarken yine teselli eden eşimdi. hormon dengesizliğinin tüm acısını çıkarıyorum hala ses etmiyor. boynum ağrıyor derim boynuma masaj yapar ayağım ağrıdı derim ayağıma masaj yapar. canım şunu çekti derim gider bulur gelir. şimdi yine hamileliğin sıkıntılı bir dönemindeyim bazı sağlık sorunlarından mutlu olayım diye yapmadığı şebeklik kalmadı.
sizi bilmemde ben bebeğimi sağ salim kucağıma aldığımda tüm bu desteklerine teşekkür için ona bir hediye almaya kararlıyım. o yüzden kendi adıma konuşmam gerekirse konu bana komik gelmedi.

Kimsenin cevap vermediğini düşünüp konuyu takip etmeyi bırakmıştım :110: yeni gördüm yazdıklarınızı. Doğru söylüyorsunuz aslında en güzel hediyeyi veriyoruz zaten. Ama benim de hamileliğim biraz zor geçti. Eşim hiç yakınmadan hep yanımda oldu. Bütün ev işlerini kendisi yaptı, duygusal olarak çok kötü davrandığım günler oldu hiç sesini çıkarmadan yanımda oldu. Sadece mutlu etmek istediğim için bir şey almayı düşündüm. Hoş henüz bir şey alamadım :KK49: çünkü bebiş harcaması biraz zahmetli imiş kocama hediye için para kalmadı :halay:

X