- 7 Şubat 2012
- 3.635
- 1.680
- 398
- 40
- Konu Sahibi ozgeozge34
Ben de de lila rengi babasling var. Dusunurseniz..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba , babaslinginiz satıldı mı?Merhaba , bende de Lila rengi var, Istanbuldayım.
Merhabalar, hala satıyor musunuz? Fiyatı ne kadar?Eğer hala babasling arıyorsanız bende turkuvaz rengi mevcut. Hediye geldi aynısından ben de aldığım için kutusunda duruyor.
Satılmadı canım duruyor halaben lila ya da turkuaz renkli istiyorum , teşekkür ederim.
60 tl düşünüyorum evde bir kaç defa kullandım sadece kızım durmadığı için Öylece torbasında duruyorFiyatı ne kadar? Ne kadar kullanılmış?
Eğer hala babasling arıyorsanız bende turkuvaz rengi mevcut. Hediye geldi aynısından ben de aldığım için kutusunda duruyor.
Merhaba,
Elimde hem organic berry hem gri var.. Ben de ikizlerim için almıştım..
bende ankaradayım ve fuşya tonu var isterseniz 30tlden verebilirim
Ben de de lila rengi babasling var. Dusunurseniz..Eki Görüntüle 1462149
bende siyah rengi var Amerikadan almistim
Mrb..Ben de uygun fiyatlı az kullanılmış arıyorum. Satılmadıysa görüşebiliriz
Ben de uygun fiyatlı az kullanılmış arıyorum. Satılmadıysa görüşebiliriz
Teşekkürler galiba herkes sattıMerhabalar.. slinglerim satıldı kolay gelsin..
Ben de buradan bulamayıp mağazadan aldım.
Bulamazsam kanguruyla idare ederim artıkDilkağıdıyla: 40723124 .!.:Ben de buradan bulamayıp mağazadan aldım.
Hala elinizde mevcut mu ben ilgileniyorum ve Ücret ne düşünüyorsunuzEğer hala babasling arıyorsanız bende turkuvaz rengi mevcut. Hediye geldi aynısından ben de aldığım için kutusunda duruyor.
Çağla hanım hala mevcut mubende siyah rengi var Amerikadan almistim
Ben de lilası var düşünürseniz maraştayım kargolayabilirim.