Babasiz büyüdüm ve sevgisiz :( detaya gelin lütfen

Kiraz-cicegi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mart 2018
45
6
34
8 yasindayken babam vefat etti ve o günden beri hep babami özlüyorum normal yani. Evde 4 kisiyiz Ama iletisim sifir. Etrafda akraba ailede Yok.
Ve Ben okul hayatim boyunca hep ezildim Yok sayildim arkadasim olmadi. Hic sevilmedim.
Yani hep bir yalnizlik.

Babasiz büyüyüp o sevgiyi hic görmedim hep eksikti.
Evde Sevgi denilen sey varla yok arasi.
Eh bu zamana kadar Arkadas olsun cevre olsun hic sevilmedim.
Bu yüzden ne zaman biri bana bi yakinlik gösterse ilgi gösterse hemen ona kaniyorum Ve baglaniyorum.
Ve bu durum beni bunaltiyor Ve Cok yoruyor:KK43:

Asiri hassas Ve kirilganim herseye aglarim Ve asiri sinirliyimdir.

Hic saglikli durum degil psikoloklarada hep gittim ilac aldim Ama faydasi Yok.

Ne yapmam lazim? ilgi gösterene kanmak istemiyorum cünkü biliyorum gercek sevgi olmaz:KK43:
Ama gercekten sevilmek istiyorum :KK43:

Yanlizligi babanin yokluguna bağlama. Ne babalar var o kadar eziyet eden, evladına gaddar. Böyle bir baba olmadığına şükret. Daha doğrusu avunmaya calis.

Boşlukta olduğun için ilgi gosterene birseyler hissetmen normal. Ama dikkat et. Mantıklı düşün. Her erkeğe de guven olmuyor.

Umarım sevdiğin ve sevilecegin birini bulursun.

Sevilmek istemek herkesin hakki. Sadece uyanik olmaya calis. Seviyor gibi yapanla seveni ayirt etmeye calis yeter. Hemen teslim etme duygularini. Karsindakinin ciddiyetine emin ol anlarsin zaten belli eder.

Bu arada ben de babasiz buyudum. Baba eksikligi cok vardi cok sevilmek istedim anliyorum sizi cok iyi. biri tarafindan gercekten sevildiginizde gececek. Uzulmeyin. 8 sene de olsa babaniz olmus cok sukur.. o kadar baba sevgisi tadamayanlar da var

BEnim babam sağ ama babamla ilgili anım bi kaç tane. Çocukluğumla ya da gençlik dönemimle ilgili hiç bişey hatırlamıyorum. Çoook yoğun çalışırdı. Kendi şirketi vardı. Yurt dışına gider çook uzun süre gelemezdi. Sabah gider eve gece en erken 12 de falan gelirdi. Evlendiğim zaman nişanlılık sürecimde yanımda değildi. Kına günümde gelmişti. Okurken de değildi. Lise 2 deyken üniversite için sınav parasını yatırıp yatırmadığımı sormuştu. Kaçıncı sınıfta olduğumuzu asla bilmezdi. Hangi Üniversitede olduğumuzu hep karıştırırdı. Ya hangi birini sayıyım.
Demem o ki kendinize hakim olun biraz. Bazı şeyler elimizde

Yanlizligi babanin yokluguna bağlama. Ne babalar var o kadar eziyet eden, evladına gaddar. Böyle bir baba olmadığına şükret. Daha doğrusu avunmaya calis.

Boşlukta olduğun için ilgi gosterene birseyler hissetmen normal. Ama dikkat et. Mantıklı düşün. Her erkeğe de guven olmuyor.

Umarım sevdiğin ve sevilecegin birini bulursun.

Evet bi yandan güven sorunu yasayip bi yandan ilgi hosuma gidiyor :KK43:
Yanlizligi babama baglamiyorum Ama sevgisizligimi :KK43:

BEnim babam sağ ama babamla ilgili anım bi kaç tane. Çocukluğumla ya da gençlik dönemimle ilgili hiç bişey hatırlamıyorum. Çoook yoğun çalışırdı. Kendi şirketi vardı. Yurt dışına gider çook uzun süre gelemezdi. Sabah gider eve gece en erken 12 de falan gelirdi. Evlendiğim zaman nişanlılık sürecimde yanımda değildi. Kına günümde gelmişti. Okurken de değildi. Lise 2 deyken üniversite için sınav parasını yatırıp yatırmadığımı sormuştu. Kaçıncı sınıfta olduğumuzu asla bilmezdi. Hangi Üniversitede olduğumuzu hep karıştırırdı. Ya hangi birini sayıyım.
Demem o ki kendinize hakim olun biraz. Bazı şeyler elimizde

Sizin durumda kötü :KK43:

Sevilmek istemek herkesin hakki. Sadece uyanik olmaya calis. Seviyor gibi yapanla seveni ayirt etmeye calis yeter. Hemen teslim etme duygularini. Karsindakinin ciddiyetine emin ol anlarsin zaten belli eder.

Bu arada ben de babasiz buyudum. Baba eksikligi cok vardi cok sevilmek istedim anliyorum sizi cok iyi. biri tarafindan gercekten sevildiginizde gececek. Uzulmeyin. 8 sene de olsa babaniz olmus cok sukur.. o kadar baba sevgisi tadamayanlar da var

Iste o durumda uyanik olamiyorum kalbim kirildigi zaman anliyorum anca oda Cok yoruyor :/

Yaşın kaç bilmiyorum ama babamı kaybettiğimizde 5 yaşındaydım. Hep yetim kalacak bir yanın ama buna alışacaksın. Hayat gül destesiyle bize koşmaz, biz koşacağız, biz tutacağız ucundan kıyısından. Zaman her şeyin ilacı. Bu seni güçlü kılmalı. Bir yanın kırık olsa da sağlam yaninla ayakta kalacaksın. Seni sahte gülüşleriyle sevecek çoğunluğun yanında hafif tebessümüyle yanında duracak az sayıda dostların da olacak. Sen iyi bir öğrenci olacak ve hayat derslerini öğreneceksin. Kendine güven yalnızca. Bu seni güçlü kılar.

8 yasindayken babam vefat etti ve o günden beri hep babami özlüyorum normal yani. Evde 4 kisiyiz Ama iletisim sifir. Etrafda akraba ailede Yok.....
Hic saglikli durum degil psikoloklarada hep gittim ilac aldim Ama faydasi Yok.

Ne yapmam lazim? ilgi gösterene kanmak istemiyorum cünkü biliyorum gercek sevgi olmaz:KK43:
Ama gercekten sevilmek istiyorum :KK43:

ben buna inanmadım
gerçekten ilaç tedavisi görmüş olsanız böyle tarif etmezdiniz bence
sanırım size bir-iki kere ilaç yazmışlar siz de önce kullanmaya çalışıp sonra vazgeçmişsiniz
hatta belki de hiç yazmadılar çünkü psikologlar ilaç yazamaz
oysa bence gerçekten düzenli şekilde uzman yardımı almalısınız
daha bu kadar gençlikte bu tür duygular içinde olmak hiç normal gelmedi bana (ki ben de babasız büyüdüm)
ihtiyacınız olan yardımı burada bulamazsınız bence

Baba'nın ölmüş Olmasına üzüldüm ama önemli olan bundan sonra hayatını sağlıklı bir biçimde devam ettirebilmen .
Iyi bir psikologdan yardım almalısın .
Kaç yaşındasın eğer yasın küçükse bunları daha dolu yaşıyor olman normal .
Ailen neden ilgilenmiyor evdeki Kalan 3 kişi ?

Ben okul hayatim boyunca hep ezildim Yok sayildim arkadasim olmadi. Hic sevilmedim.
Yani hep bir yalnizlik.

Babasiz büyüyüp o sevgiyi hic görmedim hep eksikti.
Evde Sevgi denilen sey varla yok arasi.
Eh bu zamana kadar Arkadas olsun cevre olsun hic sevilmedim.
Bu yüzden ne zaman biri bana bi yakinlik gösterse ilgi gösterse hemen ona kaniyorum Ve baglaniyorum.

Asla katılmıyorum.
Bunlar çevrenin söylediği laflar ve seni etkisi haline almış.

Kız çocuğusun..
Dik dur..
Her canım cicim diyene inanmayacak kadar da akıllı ol.
Resmen kendini bu şekilde programlamışsın, ben öyleyim ben böyleyim..
Aslında yukarıda yazan gibi değilsin..

Bence küçük yaşta sorumluluğu omuzlarına yüklemiş bir bireysin..
Bir kere sorunlarını kendi başına çözebilme yeteneğine sahipsin..
En güzeli kendi ayakları üzerinde durabilecek güce sahipsin..

Bir de bu taraftan bakıp, kendini gör ne dersin ?

Hiç üzülmeyin bazıları varken de yoklar. Bende baba sevgisinden yoksun büyüdüm. Babam bencil ve merhametsiz birisi. Sürekli onun istediği gibi birisi yapmaya çalıştı bizi. Onu giymeyin bunu yemeyin. Bende bu sevgisizlikten ötürü yanlış seçimler yaptım zamanında. Ama her kötü insan bir tecrübe bizim icin. Allahım hayırlı insanlarla karşılaştırsın..

Babasız büyüyen bir kaç tanıdıgım var (babası ölen yada babasından ayrı büyüyen) hepsininde psikolojisi çok iyi çünkü baba yoklugunda ailesi en az şekilde hissettirerek yetiştirmiş ,..sizde sadece baba değil ailede yok gibi o sebeple daha büyük boşluktasınız lakin herşey sizin elinizde bir silkinip hayatı sadece kendiniz için yaşadığınızın fsrkına varıp, kimseye ihtiyaç duymadan nefes almalı ,yaşamı sevmelisiniz.. Sevgiler

Sevgisizlikle babasızlığı bağdaştırmayın.Babası olup sevgisiz olanlarda var.Hatta keşke olmasa dedirten babalar da var.İnsanlardan da sizi sevmesini beklemeyin.Elbet sizi sevenlerde vardır onlarla olun.İnsan kıymet bilenlerin yanında değerli oluyor.Allah kıymet bilenlerle karşılaştırsın.Kendi kendinize yetmeyi ve kendinizi mutlu etmeyi öğrenin.Hayat başkasından mutluluk beklemeyecek kadar kısa.

Baba'nın ölmüş Olmasına üzüldüm ama önemli olan bundan sonra hayatını sağlıklı bir biçimde devam ettirebilmen .
Iyi bir psikologdan yardım almalısın .
Kaç yaşındasın eğer yasın küçükse bunları daha dolu yaşıyor olman normal .
Ailen neden ilgilenmiyor evdeki Kalan 3 kişi ?

Ooo kac psikolog degistirdim yasim 28. yani evdekiler söyle diyim Sevgi anlamlari iste para vermek yemek yapmak falan

Babasız büyüyen bir kaç tanıdıgım var (babası ölen yada babasından ayrı büyüyen) hepsininde psikolojisi çok iyi çünkü baba yoklugunda ailesi en az şekilde hissettirerek yetiştirmiş ,..sizde sadece baba değil ailede yok gibi o sebeple daha büyük boşluktasınız lakin herşey sizin elinizde bir silkinip hayatı sadece kendiniz için yaşadığınızın fsrkına varıp, kimseye ihtiyaç duymadan nefes almalı ,yaşamı sevmelisiniz.. Sevgiler

Aynen Cok haklisin sorun evin icinde :KK43:

Hiç üzülmeyin bazıları varken de yoklar. Bende baba sevgisinden yoksun büyüdüm. Babam bencil ve merhametsiz birisi. Sürekli onun istediği gibi birisi yapmaya çalıştı bizi. Onu giymeyin bunu yemeyin. Bende bu sevgisizlikten ötürü yanlış seçimler yaptım zamanında. Ama her kötü insan bir tecrübe bizim icin. Allahım hayırlı insanlarla karşılaştırsın..

Aminnn insallahhhh

Yalnızlığını babasızlığa bağlaman saçma olmuş ..
Bende 5 yaşında babamı kaybettım . Akrabalarımızla aramız pek iyi değildi ama çok arkadaşım vardı .

X