Erkek cocuk.anneye düşkün olur şaşırdım dogrusu.Benim oglan da babasini evden kovuyor bana cok düşkün.bence keyfini çıkarın cocuk banaya yanasmaz ise baba baba oldugunu bile anlamıyor siz ise doğuştan annelik.duygusuna sahipsiniz.bence bu durum cok olumlu.belki daha eglenceli vakit geçirmeniz durumu değiştirecektir cunki bizde baba surekli bağırır.oğlumla bastan beri iletisim kuramadilarKızlar tecrübeli anneler cevap yazarsa sevinirim
10 aylık bir oğlum var ve nasıl yazsam bana çok ilgisiz, bunun normal olduğunu düşünüyordum büyüyüp yaşına girince algılar değişir diyordum ama bir sorayım dedim sizinkilerde böyle mi?
Kısaca örnek verirsem
Babasına aşırı derecede düşkün, sanki annesi o
Dışarda bir yerde mutlaka onun kucağında olmak istiyor, ben çağırsamda yüz vermiyor tanımıyor gibi davranıyor gelmiyor
Doktorda korksa ağlasa illam elini babasına uzatıp beni al demeye getiriyor, yine ben yokmuşum gibi yapıyor
Aramızda yatıyor, gece bakıyorum babasının yastığına başını koyuyor, sabah uyanınca onu uyandırıp kucağına sokuluyor yatak keyfi yapıyolar
Hiç bana yapmıyor böyle
Uyurken bile kucağıma alsam bazen farkedip rahatsız oluyor
Baba, babam diyor, birde o işten geleceği vakit kapının önüne gidip babasının ismini söyleyip duruyor
Onla saatlerce oynar, güler benlede oynayıp gülüp egleniyor tabi ama ne bileyim anne gibi bağlı tutkun değil yani
Bir kere annemlere gittim eşim gelemedi, orda kaldığım günler boyunca uykuları bozuldu, sabaha kadar dönüp uyanıyordu
Bazen de uyur gezer gibi gece emekleyip başka odalara gidiyordu
Bir gecede uyandım baktım yatakta oturmuş babasının ismini söyleyip duruyo
Yani bana böyle değil bu neden sizce? Yaşayan var mı?
Buraya kadar hep babasına düşkünlüğünü anlattım ama asıl konu aslında sarılmak
Yani bu aydaki çocuklar anneyi bilerek sarılmayı bilerek kucağa gelip sarılıyorlar mı?
Benim oglumda 10 aylık ama babasının kucağındayken felan beni görürse bana gelmek istiyo.Esimde biraz bozuluyor gibi iyice anneci oldun sen felan diyo. Eşiniz cocugunuzla nasıl ilgileniyo çok merak ettim. Bu kadar düşkün olmasinin sebebi ne acaba. Benim esim işten gelir çocuğu alır hoplatir ziplatir havalara atar oğlum çok güler ama bu kadar, biraz oynayıp birakiyo Banada eşim çok ilgisizmis gibi geliyo etrafimdakilere anlatiyorum benin esimde öyle felan diyolar Bende normal heralde felan dedim Erkekler kadinlar gibi olamıyo heralde dedim Çünkü çocuk ortada oynasa benim onu içime sokasim geliyo
Biri beni tarif etmis:)
Kucukken disari cikar cikmaz bir koluna ablam bir koluna ben yapisirdik babamin.
Annem geride bi başina kalirdi.
Babam da kiyamam,çok sever annemi. 'Biriniz annenizin koluna,hadi' dedi. İkisinin gözü önünde dövüşürdük 'sen gec annemin yanina-hayir sen' diye
Rezaleti görüyo musunuz :))
Hayatimin her döneminde babami daha çok sevdim, annem de turlu fedakarlik yapti bizim icin-her anne gibi- ama ben hep babamin fedakarliklarini hatirliyorum. Bir derdim,sıkıntım olunca anlatmayi sevmiyorum ama gidip babama sarılıp rahatliyorum. Annemi en son ne zaman öptüğümü hatirlamam bile ama babami her isten geldiğinde kucaklayip öpüyorum...
Ve bu bebekken de böyleymiş.
Annem:
'Butun gun agladilar-beni cildirttilar' diye yakinirmis babama. Babam da gelir gelmez biri dizinde biri göğsünde uzanip sessiz sessiz dinlenen cocuklarina bakip 'abartmiyo musun? Bunlar mi cildirtti seni?' dermiş :)))
Valla anlattiklarim icinizi karartmis olabilir cunku biz cocukken neysek yaş otuza yaklaşsa da hala ayniyiz.
Ben de bu sebeple -sevilmeme korkuma- çocuk sahibi olma konusunda bazi dusuncelere sahibim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?