Babasını anne sanıyor

Amin inşallah aynı istediğin gibi bir çocuğunuz olsun
Sen şimdi öyle diyorsun Ama seni tamamen yok sayınca insan kıskanıyor ya, az birazda bana düşkün olsun nolur ki anneliğimi hissedeyim
Bir kizim var ve bana cok düşkün.
Inanir misin babasiyla markete giderken bile benden izin istiyor sanki yabanciyla gidecekmis gibi :))
Normalde cocuklar babalarindan bir sey almalarini ister,biz ucumuz gezerken kizim babasindan cop bile istemez. Anne sunu alalim bunu alalim. Baban seni gezmeye goturecek diyorum, sen de gel ben babamla sıkılırim diyor.
Ve surekli opup sarilmak istiyor. Her dk minciklasam sesi cikmaz asla. Tepemden de inmiyor dogal olarak.
Yani ben anne oldugumu yeteri kadar hissettim, yazik biraz da esim baba olmayi hissetsin:)))ikisi de ayni olursa nolur halim dusunmek bile istemiyorum.

Ablam hamileliği boyunca babasına düşkün olsun diye dua etti.çocuk suan enişteme yapısık :)
Hamilelik de bitmek uzere sanirim gec kaldim bu dua icin :))
Kiz cocugu babaya duskun olur dediler bizde fos cikti.
Simdi erkek bekliyorum o da bana duskun olacaksa halim harap :)))

Benim ki de 10 aylık...
kime daha düşkün tam kestiremedim daha
sadece babası işten gelince baba diye sayıklar bir müddet kucakta olmak ister sonra bana zıplar :)
Eşit davranıyor gibi ya bilemedim...

Sağolun normal bir süreç olması gerçekten içimi rahatlattı
Ayrıca yorumlarınızı okuyunca aklıma geldi gerçekten olabilir dedim, çünkü şiddet gibi birşey asla yok ancak şuan en tehlikeli olduğu zamanları heryere tutunup tırmanıyor, çekmece gibi şeylere meraklı olduğundan ben biraz engel koyuyorum, sürekli başında dikilip :)
Sanırım yasaklamaları sevmiyor olabilir
Babası aşırı rahat olduğundan ve serbest bıraktığından da olabilir belki onu daha cok sevmesi

Ama ben yapamam ki ya
Ya düşerse ya parmağını kıstırırsa diye rahat edemiyorum

benımde 9 aya yenı gırmıs bır kızım var bana daha duskun ısten gelırım oper falan gozler hep takıpte nereye gıdıyorum ne yapıyorum vs. vs....

babası kızıma asırı duskun cok sevıyor, oper koklar ama kızım onu opmuyor mesela ama ben hep cıcı baba, hadı babayı sevelım vs dıye onu yonlendırıyorum sonra adamcagız uzulmesın

Babalar daha esnektir ve az uyaricidir. Anne korumacidir her vakit. Ilk başta bu minnaklar annelere karşı cephe alabiliyor.
Özgürlüğünün kisitlandigini düşünüyorlar.
Zamanla sarilmalarda , yapismalarda başlıyor. :)
Babayı uyarmalisiniz. Kurallarının , az çok aynı olmalı. Ha sizde tabi biraz daha esnetebilirsiniz

Ya işte ben okuldan gelince bana bu kadar ilgi göstermiyor işte, bi kapıda bakıp gülüyor, sonra tekrar babaya

Eşimde sizin eşinize yaptığını bana yapıyor

Gel oğlum anne cici anneyi öp hadi diye
Bide arada üzüldüğümü anlayıp annesinide nasıl severmiş, bak sana nasıl güzel bakıyor gibi şeyler söylüyor

Cokta engel koyma karıştırsin dagitsin doksun tabiki tedbirini al tehlikeleri ortadan kaldır çok engel koydun mu aksilesebiliyor.hatirladim da ben kizimi o zamanlarda çekmece dolap icinden alıyordum.simdi koltuğun en tepesinde en ucuna geliyor atlicam diye bizi korkutuyor yapma deyip kosunca gülmekten bayiliyor benim yurek ağızda

Hamilelik de bitmek uzere sanirim gec kaldim bu dua icin :))
Kiz cocugu babaya duskun olur dediler bizde fos cikti.
Simdi erkek bekliyorum o da bana duskun olacaksa halim harap :)))
Bende hep beni kandırdınız diyorum hani oğlanlar anneye düşkün olurdu diye

Ben de kız doğurcam işte bitane diyorum
Oda babacı olur gerçi

Ya ben kedinin bile sırnaşık olanını severim bu çocuk niye böyle ya

Çok fazlasıda iyi degil benim kiz hep yanimda kucağımda tuvalete gitsem pesimde bi bardak cayi zor iciyorum yemekte oyle esimde bazen bizi kıskanır bana niye senin kadar düşkün değil diye ..
Dün kitapların olduğu çekmeceği bosaltmis bende yeni topladım bende aaa diye az sesimi yükselttim hemen babaya koştu az sonrada dudağını bükerek kucagima koştu sarıldık

Oğlum 5,5 yaşında hala babasına çok düşkündür. baba uyutsun, baba yıkasın, baba giydirsin, gece uyanır baba diye seslenir :)

Allah ayırmasın. eskiden babalar çocuklara ilgisizmiş belki de o yüzden anneye düşkün oluyordu çocuklar ama şimdi devir değişti. babaların çoğu süper baba kıvamında :)

bencede çocuk bütün gün hep aynı kişiyi görmekten sıkılıyo benimki beni duymazdı bile bi sorun olduğunu düşünürdüm kulaklarında yani sen zaten onun hep yanındasın bırakmazsın asla bunun farkındadır babayıda özlüyodur evde değil sonuçta

aynı yollardan geçtik geçiyoruz :)
benim cadı kızım da 10. ayından itibaren tıpkısının aynısıydı
yaşını doldurunca işe döndüm babası ile ikimiz işten gelince de babasına zıplıyordu düşünün
emzirmek için bile zor alıyordum ama geçici bir dönem olduğunu düşündüm hep
bu son 1 aydır maşallah bana düşkünlüğü arttı şimdi kumrular gibiyiz :)

merak etmeyin bebek bilir annesini..

Benim oglumda 10 aylık ama babasının kucağındayken felan beni görürse bana gelmek istiyo.Esimde biraz bozuluyor gibi iyice anneci oldun sen felan diyo. Eşiniz cocugunuzla nasıl ilgileniyo çok merak ettim. Bu kadar düşkün olmasinin sebebi ne acaba. Benim esim işten gelir çocuğu alır hoplatir ziplatir havalara atar oğlum çok güler ama bu kadar, biraz oynayıp birakiyo Banada eşim çok ilgisizmis gibi geliyo etrafimdakilere anlatiyorum benin esimde öyle felan diyolar Bende normal heralde felan dedim Erkekler kadinlar gibi olamıyo heralde dedim Çünkü çocuk ortada oynasa benim onu içime sokasim geliyo

özlüyor onu o yuzden, akıllı bıdık

Ay keşke benimki de biraz babaya düşkün olsa Yeni yeni işten gelince veya işe giderken üzerine tırmanmaya başladı:) sorunuza gelince bizimki 14 aylık olacak hala öyle sarılması yok, bazen yani. Gerçi bizimki ağır top, geç öğreniyor biraz

Çocuktan çocuğa fark mı var acaba oğlum 2 yaşında babasıyla günde 1-2 saat anca vakit geçirirler ondada ben kendimi mutfağa kitleyip iş yapıyorum . Babasıyla oyuna daldıklarında mutfağın kapısını açıyorum sessizce hemen annnneeee diye bağırarak koşuyor
Hiç babacı olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…