Bir kizim var ve bana cok düşkün.Amin inşallah aynı istediğin gibi bir çocuğunuz olsun
Sen şimdi öyle diyorsun Ama seni tamamen yok sayınca insan kıskanıyor ya, az birazda bana düşkün olsun nolur ki anneliğimi hissedeyim
Hamilelik de bitmek uzere sanirim gec kaldim bu dua icin :))Ablam hamileliği boyunca babasına düşkün olsun diye dua etti.çocuk suan enişteme yapısık :)
Benim kizimda o aylarda bana duskun degildi. Evde tum gun benimle sikiliyor diye dusunuyorum. Babaya ozlemleri oluyor.
Suan 2 bucuk yasinda. Bazen yanimizda yattiginda bana simsiki sarilir. Gece su icin falan uyandiginda oper. Babasini da ayaklariyla iter. Eger siddet bagirma vs gibi durumlariniz yoksa sizinle alakali bir durum oldugunu sanmiyorum
benimki de düşkündür her zaman babasına
hatta kv ye gidince kucağından inmezdi de sen bunu neden kendine böyle alıştırdın demişti
hani geline denir ya kucağından vermiyor diye eşim de vermeyince ona kızdı
oğlum 6 yaşında hala babaya düşkündür ama bir şey olunca da anneeeee diye kıymetli ben olurum
eğer tüm gün sizinle ise sizin kurallarınız vs varsa babaya düşkün olması çokkkk normal
benımde 9 aya yenı gırmıs bır kızım var bana daha duskun ısten gelırım oper falan gozler hep takıpte nereye gıdıyorum ne yapıyorum vs. vs....Kızlar tecrübeli anneler cevap yazarsa sevinirim
10 aylık bir oğlum var ve nasıl yazsam bana çok ilgisiz, bunun normal olduğunu düşünüyordum büyüyüp yaşına girince algılar değişir diyordum ama bir sorayım dedim sizinkilerde böyle mi?
Kısaca örnek verirsem
Babasına aşırı derecede düşkün, sanki annesi o
Dışarda bir yerde mutlaka onun kucağında olmak istiyor, ben çağırsamda yüz vermiyor tanımıyor gibi davranıyor gelmiyor
Doktorda korksa ağlasa illam elini babasına uzatıp beni al demeye getiriyor, yine ben yokmuşum gibi yapıyor
Aramızda yatıyor, gece bakıyorum babasının yastığına başını koyuyor, sabah uyanınca onu uyandırıp kucağına sokuluyor yatak keyfi yapıyolar
Hiç bana yapmıyor böyle
Uyurken bile kucağıma alsam bazen farkedip rahatsız oluyor
Baba, babam diyor, birde o işten geleceği vakit kapının önüne gidip babasının ismini söyleyip duruyor
Onla saatlerce oynar, güler benlede oynayıp gülüp egleniyor tabi ama ne bileyim anne gibi bağlı tutkun değil yani
Bir kere annemlere gittim eşim gelemedi, orda kaldığım günler boyunca uykuları bozuldu, sabaha kadar dönüp uyanıyordu
Bazen de uyur gezer gibi gece emekleyip başka odalara gidiyordu
Bir gecede uyandım baktım yatakta oturmuş babasının ismini söyleyip duruyo
Yani bana böyle değil bu neden sizce? Yaşayan var mı?
Buraya kadar hep babasına düşkünlüğünü anlattım ama asıl konu aslında sarılmak
Yani bu aydaki çocuklar anneyi bilerek sarılmayı bilerek kucağa gelip sarılıyorlar mı?
benımde 9 aya yenı gırmıs bır kızım var bana daha duskun ısten gelırım oper falan gozler hep takıpte nereye gıdıyorum ne yapıyorum vs. vs....
babası kızıma asırı duskun cok sevıyor, oper koklar ama kızım onu opmuyor mesela ama ben hep cıcı baba, hadı babayı sevelım vs dıye onu yonlendırıyorum sonra adamcagız uzulmesın
Cokta engel koyma karıştırsin dagitsin doksun tabiki tedbirini al tehlikeleri ortadan kaldır çok engel koydun mu aksilesebiliyor.hatirladim da ben kizimi o zamanlarda çekmece dolap icinden alıyordum.simdi koltuğun en tepesinde en ucuna geliyor atlicam diye bizi korkutuyor yapma deyip kosunca gülmekten bayiliyor benim yurek ağızdaSağolun normal bir süreç olması gerçekten içimi rahatlattı
Ayrıca yorumlarınızı okuyunca aklıma geldi gerçekten olabilir dedim, çünkü şiddet gibi birşey asla yok ancak şuan en tehlikeli olduğu zamanları heryere tutunup tırmanıyor, çekmece gibi şeylere meraklı olduğundan ben biraz engel koyuyorum, sürekli başında dikilip :)
Sanırım yasaklamaları sevmiyor olabilir
Babası aşırı rahat olduğundan ve serbest bıraktığından da olabilir belki onu daha cok sevmesi
Ama ben yapamam ki ya
Ya düşerse ya parmağını kıstırırsa diye rahat edemiyorum
Hamilelik de bitmek uzere sanirim gec kaldim bu dua icin :))
Kiz cocugu babaya duskun olur dediler bizde fos cikti.
Simdi erkek bekliyorum o da bana duskun olacaksa halim harap :)))
çok tatlı maşşallah sevesım geldı:)
:)Güzel bi dert, gülümsedim:)
Dönem dönem değişir kime düşkün olduğu, üstelik erkek çocuğu babasıyla arasının iyi olması güzel bişey takmayın.
Çok fazlasıda iyi degil benim kiz hep yanimda kucağımda tuvalete gitsem pesimde bi bardak cayi zor iciyorum yemekte oyle esimde bazen bizi kıskanır bana niye senin kadar düşkün değil diye ..Bende hep beni kandırdınız diyorum hani oğlanlar anneye düşkün olurdu diye
Ben de kız doğurcam işte bitane diyorum
Oda babacı olur gerçi
Ya ben kedinin bile sırnaşık olanını severimbu çocuk niye böyle ya
özlüyor onu o yuzden, akıllı bıdıkKızlar tecrübeli anneler cevap yazarsa sevinirim
10 aylık bir oğlum var ve nasıl yazsam bana çok ilgisiz, bunun normal olduğunu düşünüyordum büyüyüp yaşına girince algılar değişir diyordum ama bir sorayım dedim sizinkilerde böyle mi?
Kısaca örnek verirsem
Babasına aşırı derecede düşkün, sanki annesi o
Dışarda bir yerde mutlaka onun kucağında olmak istiyor, ben çağırsamda yüz vermiyor tanımıyor gibi davranıyor gelmiyor
Doktorda korksa ağlasa illam elini babasına uzatıp beni al demeye getiriyor, yine ben yokmuşum gibi yapıyor
Aramızda yatıyor, gece bakıyorum babasının yastığına başını koyuyor, sabah uyanınca onu uyandırıp kucağına sokuluyor yatak keyfi yapıyolar
Hiç bana yapmıyor böyle
Uyurken bile kucağıma alsam bazen farkedip rahatsız oluyor
Baba, babam diyor, birde o işten geleceği vakit kapının önüne gidip babasının ismini söyleyip duruyor
Onla saatlerce oynar, güler benlede oynayıp gülüp egleniyor tabi ama ne bileyim anne gibi bağlı tutkun değil yani
Bir kere annemlere gittim eşim gelemedi, orda kaldığım günler boyunca uykuları bozuldu, sabaha kadar dönüp uyanıyordu
Bazen de uyur gezer gibi gece emekleyip başka odalara gidiyordu
Bir gecede uyandım baktım yatakta oturmuş babasının ismini söyleyip duruyo
Yani bana böyle değil bu neden sizce? Yaşayan var mı?
Buraya kadar hep babasına düşkünlüğünü anlattım ama asıl konu aslında sarılmak
Yani bu aydaki çocuklar anneyi bilerek sarılmayı bilerek kucağa gelip sarılıyorlar mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?