Babasını anne sanıyor

cordyceps

Gece gece icat çıkarma, hadi... :))
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
929
685
23
Kızlar tecrübeli anneler cevap yazarsa sevinirim

10 aylık bir oğlum var ve nasıl yazsam bana çok ilgisiz, bunun normal olduğunu düşünüyordum büyüyüp yaşına girince algılar değişir diyordum ama bir sorayım dedim sizinkilerde böyle mi?

Kısaca örnek verirsem

Babasına aşırı derecede düşkün, sanki annesi o

Dışarda bir yerde mutlaka onun kucağında olmak istiyor, ben çağırsamda yüz vermiyor tanımıyor gibi davranıyor gelmiyor

Doktorda korksa ağlasa illam elini babasına uzatıp beni al demeye getiriyor, yine ben yokmuşum gibi yapıyor

Aramızda yatıyor, gece bakıyorum babasının yastığına başını koyuyor, sabah uyanınca onu uyandırıp kucağına sokuluyor yatak keyfi yapıyolar
Hiç bana yapmıyor böyle
Uyurken bile kucağıma alsam bazen farkedip rahatsız oluyor

Baba, babam diyor, birde o işten geleceği vakit kapının önüne gidip babasının ismini söyleyip duruyor

Onla saatlerce oynar, güler benlede oynayıp gülüp egleniyor tabi ama ne bileyim anne gibi bağlı tutkun değil yani

Bir kere annemlere gittim eşim gelemedi, orda kaldığım günler boyunca uykuları bozuldu, sabaha kadar dönüp uyanıyordu
Bazen de uyur gezer gibi gece emekleyip başka odalara gidiyordu

Bir gecede uyandım baktım yatakta oturmuş babasının ismini söyleyip duruyo

Yani bana böyle değil bu neden sizce? Yaşayan var mı?

Buraya kadar hep babasına düşkünlüğünü anlattım ama asıl konu aslında sarılmak
Yani bu aydaki çocuklar anneyi bilerek sarılmayı bilerek kucağa gelip sarılıyorlar mı?

Benim kizimda o aylarda bana duskun degildi. Evde tum gun benimle sikiliyor diye dusunuyorum. Babaya ozlemleri oluyor.
Suan 2 bucuk yasinda. Bazen yanimizda yattiginda bana simsiki sarilir. Gece su icin falan uyandiginda oper. Babasini da ayaklariyla iter. Eger siddet bagirma vs gibi durumlariniz yoksa sizinle alakali bir durum oldugunu sanmiyorum

Canım aynı yollardan bende geçtim benim de oğlum bu aylarda inanılmaz düşkündü babasına nerde görse kucağında olmak isterdi gorumcemin düğünü oldu misafirleri oğlum kucağında karşıladı abisi olarak resmen kuala gibi yapıştı adama :KK70:telefonda sesini duymasın artık akşama kadar baba diye ağlardı bunun gibi çok örneğimiz var ben o dönemler çok üzülürdüm hatta eşime karşı içten içe gıcık olmaya başlamıştım :KK70:Şimdi 2.5 yaşında 1.5-2 yaşından beri benim etrafımda pervane artık :cool:dengeyi kurduk yani bence her çocuk bu aylarda böyle

Belli bir vakte kadar cok normal. hele kiz çocuğu olsa daha da düşkün olurdu babasına varim siz düşünün halinizi :)
Bir yastan sonra kavramlar, güven duygusu farkli sekilde oturacaktir.

Canım aynı yollardan bende geçtim benim de oğlum bu aylarda inanılmaz düşkündü babasına nerde görse kucağında olmak isterdi gorumcemin düğünü oldu misafirleri oğlum kucağında karşıladı abisi olarak resmen kuala gibi yapıştı adama :KK70:telefonda sesini duymasın artık akşama kadar baba diye ağlardı bunun gibi çok örneğimiz var ben o dönemler çok üzülürdüm hatta eşime karşı içten içe gıcık olmaya başlamıştım :KK70:Şimdi 2.5 yaşında 1.5-2 yaşından beri benim etrafımda pervane artık :cool:dengeyi kurduk yani bence her çocuk bu aylarda böyle
Ay aynı bende ufaktan kıskanıyorum:KK48:
Aslında güzel bişey ama bana soğuk olması kötü ya
İçimi rahatlattınız

Benim kiz 17 aylik bana cok düşkün baba 2.planda.hatta esim bana sarıldığında aramıza giriyor babasini eliyle itiyor. Ancak son zamanlarda babaya sarılmalar kucağında oturmalar arttı.simdi ben isten eve gidince beni gorunce anneee diye sevinir kucagima atlar sarılır gece uyuyana kadarda yanımdan ayrılmaz.
10 aylik bir bebegin sarılmaması normal daha erken.

10 aylık bir oğlum var ve nasıl yazsam bana çok ilgisiz, bunun normal olduğunu düşünüyordum büyüyüp yaşına girince algılar değişir diyordum ama bir sorayım dedim sizinkilerde böyle mi?

Kısaca örnek verirsem

Dışarda bir yerde mutlaka onun kucağında olmak istiyor, ben çağırsamda yüz vermiyor tanımıyor gibi davranıyor gelmiyor

Doktorda korksa ağlasa illam elini babasına uzatıp beni al demeye getiriyor, yine ben yokmuşum gibi yapıyor

Aramızda yatıyor, gece bakıyorum babasının yastığına başını koyuyor, sabah uyanınca onu uyandırıp kucağına sokuluyor yatak keyfi yapıyolar
Hiç bana yapmıyor böyle

Baba, babam diyor, birde o işten geleceği vakit kapının önüne gidip babasının ismini söyleyip duruyor

Onla saatlerce oynar, güler benlede oynayıp gülüp egleniyor tabi ama ne bileyim anne gibi bağlı tutkun değil yani

Bir kere annemlere gittim eşim gelemedi, orda kaldığım günler boyunca uykuları bozuldu, sabaha kadar dönüp uyanıyordu

Yani bu aydaki çocuklar anneyi bilerek sarılmayı bilerek kucağa gelip sarılıyorlar mı?
çok tatlı maşşallah sevesım geldı:)

benimki de düşkündür her zaman babasına

hatta kv ye gidince kucağından inmezdi de sen bunu neden kendine böyle alıştırdın demişti

hani geline denir ya kucağından vermiyor diye eşim de vermeyince ona kızdı

oğlum 6 yaşında hala babaya düşkündür ama bir şey olunca da anneeeee diye kıymetli ben olurum

eğer tüm gün sizinle ise sizin kurallarınız vs varsa babaya düşkün olması çokkkk normal

Kısaca örnek verirsem

Hiç bana yapmıyor böyle

O degısır bence bende babama duskunmusum kardeşim dogunca daha yuzune bakmamısım:)) mesela babanneme de duskundun o da gectı.anne gibi zor ya

Ben de öyleymişim, baba diye ağlarmışım. Görenler annem yok sanırmış. 7 yaşıma kadar babamın döşünde uyumuşum, başka yerde uyuyamazmışım. Hala babamı annemden çok severim, babasını anne sanmıyor, sizden daha çok babasını seviyor.

Allahim oyle bir cocuk da bana nasip etsin insallah.:dua:
Baba baba diye yapisip kalsin,hic ustunden inmesin adamin.:dua:
Kiskanirsam yuzume tukurun:KK70:

:dua: Amin inşallah aynı istediğin gibi bir çocuğunuz olsun
:KK70:Sen şimdi öyle diyorsun Ama seni tamamen yok sayınca insan kıskanıyor ya, az birazda bana düşkün olsun nolur ki anneliğimi hissedeyim:halay:

Benim oglumda 3 yasinda ayni durum bizdede var ama beni sevdiginide gosteriyo artik inanmazsiniz 2 aylik kizim var babasina deli oluyo o bile cokta takmamak lazim bence

Back