Annemin vefatı üzerine ikimiz yaşıyoruz aynı evin içinde yabancı gibiyiz kendisi alkolik neyse konuya gelelim olan parayı alkole yatırıyo evde yiyecek bir şey yok iyi kötü bir şeyler hazırlıyorum kötü yine ben oluyorum kendisi iş yerinde de yemek yiyor ben onu da yapamıyorum kendisi kalkmadan sofranın hep hazır olmasını ister bu huy sadece eminim bi karaktersiz babam da vardır bulgur pilavı yaptım hani yemek nerde dedi ısınıyor getircem dedim bi sürü söylendi yanında da ayran vardı hani sulu yemek yok mu dedi bende bakliyat kalmadı evde dedim zaten çalışmıyorum param pulum yok marketler grevemi girdi dedi kuru kuru sadece bunu mu yiyeyim dedi bende kendim için bende aynısını yicem farklı bir şey yemicem dedim senin gibi kız olmaz olsun Allah belanı versin geber gerizekalı 22 yaşına geldin bi bok öğrenemedin bi sürü hakaret etti ya Allah aşkına bu kadar hakaret normal mi sırf meslek sahibi olalım kurtulayım diye sınava giriyorum psikolojim çok kötü istediğim puanı alamıyorum ders çalışcak ortam yok yemin ederim bıktım