• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babasından hiç gereksiz yere hakaret yiyen oldu mu ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Okb
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Okb

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2021
40
13
3
26
Annemin vefatı üzerine ikimiz yaşıyoruz aynı evin içinde yabancı gibiyiz kendisi alkolik neyse konuya gelelim olan parayı alkole yatırıyo evde yiyecek bir şey yok iyi kötü bir şeyler hazırlıyorum kötü yine ben oluyorum kendisi iş yerinde de yemek yiyor ben onu da yapamıyorum kendisi kalkmadan sofranın hep hazır olmasını ister bu huy sadece eminim bi karaktersiz babam da vardır bulgur pilavı yaptım hani yemek nerde dedi ısınıyor getircem dedim bi sürü söylendi yanında da ayran vardı hani sulu yemek yok mu dedi bende bakliyat kalmadı evde dedim zaten çalışmıyorum param pulum yok marketler grevemi girdi dedi kuru kuru sadece bunu mu yiyeyim dedi bende kendim için bende aynısını yicem farklı bir şey yemicem dedim senin gibi kız olmaz olsun Allah belanı versin geber gerizekalı 22 yaşına geldin bi bok öğrenemedin bi sürü hakaret etti ya Allah aşkına bu kadar hakaret normal mi sırf meslek sahibi olalım kurtulayım diye sınava giriyorum psikolojim çok kötü istediğim puanı alamıyorum ders çalışcak ortam yok yemin ederim bıktım

B.k yesin, hazırlama.

Bu kadar değil ama benzer memnuniyetsizlikler babamda da vardı..bı gün yaptığım tatlıya laf etti. Aldım oldugi gibi çöpe attım bağıra cagira.
Sesini yükselttiğinde ben de ona bağırdım.
Ancak böyle böyle düzeldi biraz.

Oldu tabi,kesinlikle ben hakliydim, o haksizdi. Ama sorun etmedim. Canim babam,keske hayatta olsa da her gun hakaret etseydi etrafa.

Oldu tabi,kesinlikle ben hakliydim, o haksizdi. Ama sorun etmedim. Canim babam,keske hayatta olsa da her gun hakaret etseydi etrafa.
Keşke benim ki ölse her gün dua ediyorum babamın kötü huylarını yazmadım

Keşke benim ki ölse her gün dua ediyorum babamın kötü huylarını yazmadım
Benimkinin de vardi kotu huylari. Bir insan zaten hep iyi huylu olmuyor,size dusen ölsün diye dua etmek degil,kendinizi kurtarmak olmali.

Oldu arkadaşım oldu.
Ne oluyor biliyor musun?
Bir süre sonra baban dahi olsa duygusal bağ kurmadığın hiçbir insanı zerre umursamamaya başlıyorsun.
Ve sonra zaten her şey yoluna giriyor:kahve:
Bizi de y
B.k yesin, hazırlama.

Bu kadar değil ama benzer memnuniyetsizlikler babamda da vardı..bı gün yaptığım tatlıya laf etti. Aldım oldugi gibi çöpe attım bağıra cagira.
Sesini yükselttiğinde ben de ona bağırdım.
Ancak böyle böyle düzeldi biraz.
Sesimi yükseltsem vurmaya kadar gider eminim

O zaman sorun etmeyin. Yetiskin bir insansiniz. Psikolojik veya fiziksel herhangi bir sekilde siddet goruyorsaniz gidin polise siginin. Sizi kimse alip babaniza geri goturemez.
Her Allahın günü içiyor küfür düşmüyo ağzından anca karı kız ayağı sürekli birileriyle konuşuyo psikolojik şiddette var zamanın da fiziksel şiddet te vardı özgüvensiz yetişirdi ruh sağlığım iyi değil polise gitsem napcak ki kadın sığınma evi dışında mesela

Her Allahın günü içiyor küfür düşmüyo ağzından anca karı kız ayağı sürekli birileriyle konuşuyo psikolojik şiddette var zamanın da fiziksel şiddet te vardı özgüvensiz yetişirdi ruh sağlığım iyi değil polise gitsem napcak ki kadın sığınma evi dışında mesela
Kadin siginma evi gayet iyi bir secenek. Size is bulurlar,kalacak yer ayarlarlar hayatinizi bir sekilde yoluna sokmus olursunuz. Kimseye muhtac kalmadan ayakta durursunuz. Su anki yasadiginiz ortamdan kotu degil siginma evleri

Bu yaptıkları normal değil kesinlikle. Çok üzüldüm size.

• Beğen
Reactions: Okb
Hayir hakettigim zamanlar bile boyle laflar duymadim ben babamdan.
İstese getirirdim ama babam benden ayağina su getirmemi bile istemedi hiç.

Ben de gecmisteki başka seyler icin babama kiziyordum gerci... 🤔 Ama affettim.
Umarim kurtulursunuz.

Bir an önce meslek sahibi olup (biliyorum kolay değil) o evden kurtulmaya bakın. O babayla ömür geçmez. Umarım bir an önce o evden kurtulursunuz, cok üzüldüm :(

• Beğen
Reactions: Okb
Kendinize bi iş bulmaktan veya kadın sığınma evine gitmekten başka şansınız yok. Yatılı yaşlı bakımı,bebek bakıcılığı veya marketlere başvurun bence. En azından karnınızı doyuracak ekmeğiniz ve kitap alacak paranız olur. Kasiyerlik zordur ama diğer dediklerimi bi düşünün bence. Sınavlara da hazırlanırsınız hem.

Hayir hakettigim zamanlar bile boyle laflar duymadim ben babamdan.
İstese getirirdim ama babam benden ayağina su getirmemi bile istemedi hiç.

Ben de gecmisteki başka seyler icin babama kiziyordum gerci... 🤔 Ama affettim.
Umarim kurtulursunuz.
Böyle babalar da var demek

Kendinize bi iş bulmaktan veya kadın sığınma evine gitmekten başka şansınız yok. Yatılı yaşlı bakımı,bebek bakıcılığı veya marketlere başvurun bence. En azından karnınızı doyuracak ekmeğiniz ve kitap alacak paranız olur. Kasiyerlik zordur ama diğer dediklerimi bi düşünün bence. Sınavlara da hazırlanırsınız hem.
Tecrübe istemezler mi bebek bakıcılığında

Tecrübe istemezler mi bebek bakıcılığında
Tecrübe aramayanlarda illa vardır. 3 4 yaşa bakarsınız ilk yardım eğitimi öğrenin internetten falan şansınızı deneyin bence. Yaşlı bakımını da düşünün

Annemin vefatı üzerine ikimiz yaşıyoruz aynı evin içinde yabancı gibiyiz kendisi alkolik neyse konuya gelelim olan parayı alkole yatırıyo evde yiyecek bir şey yok iyi kötü bir şeyler hazırlıyorum kötü yine ben oluyorum kendisi iş yerinde de yemek yiyor ben onu da yapamıyorum kendisi kalkmadan sofranın hep hazır olmasını ister bu huy sadece eminim bi karaktersiz babam da vardır bulgur pilavı yaptım hani yemek nerde dedi ısınıyor getircem dedim bi sürü söylendi yanında da ayran vardı hani sulu yemek yok mu dedi bende bakliyat kalmadı evde dedim zaten çalışmıyorum param pulum yok marketler grevemi girdi dedi kuru kuru sadece bunu mu yiyeyim dedi bende kendim için bende aynısını yicem farklı bir şey yemicem dedim senin gibi kız olmaz olsun Allah belanı versin geber gerizekalı 22 yaşına geldin bi bok öğrenemedin bi sürü hakaret etti ya Allah aşkına bu kadar hakaret normal mi sırf meslek sahibi olalım kurtulayım diye sınava giriyorum psikolojim çok kötü istediğim puanı alamıyorum ders çalışcak ortam yok yemin ederim bıktım
Kendini kurtarmaya bak işe gir çalış valla zor baban düşüncesizmiş baya.Alkol içene laf anlatmak çok zor.Allah yardımcın olsun.

Benim babam da asi bir adamdır ama ben ders çalışırken işe giderken bırak bsy istemeyi odama çay getirirdi kızım yorulma diye
Sende bir sorun yok kıyamam sana çok üzüldüm, başındaki baba adam değil malesef
Hakaret duymayı hak edecek şeyler de yaptığım oldu belki ilk sene üniye gider gibi çıktım gezdim evden yalan söyledim ama hakaret etmedi hiç tamam sen kız çocuğusun canını sıkma arkanda baban var dedi
Yani demem o ki, mesleğin vs varmı önceki konuları okumadım kendine yetecek bir iş bul kurtul ondan
Bu arada benim babam bipolar ağır bir rahatsızlık psikolojik olarak kendi kendine ağladı ama bize bağırmadı bile

Back