Babası ölen kız çocuğu ısrarla baba isterse

alminam06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2021
12
-2
41
merhaba herkese, son zamanlarda içinden çıkamadığım sorunlar yaşamış olmam sebebiyle burdayım belki hiç tanımadığım insanlarla konuşarak alabilirim, bu platformun eski kullanıcılarındanım tüp bebek topiğinde oldukça aktiftim nihayetinde bir kızım oldu 8 yık önce ve tam ayrılık aşamasındayken 4 ay önce kızımın babası öldü, kızımın canı çok yandı ve halen de öyle ben de ikinci bir evliliğe hazırlıyordum kendimi çünkü uzun yıllar süren boşanma davamda bir daha asla evlenmiyorum derken çocuğumun bir baba açlığı yaşadığını büyük bit çaresizlikle izledim, elimden birşey gelmiyordu babasını affedemeyez ve tekrar ona dönemezdim çareyi Allah inancı merhameti olan biriyle yeni bir izdivaç yapmakta gördüm (çok yanıldım ) bunun için biriyle tanıştım (6 yıl süren boşanma davam geçen sene haziranda bitti fakat baba uzatmak için üst mahkemeye temyiz talebinde bulunmuş ve ben bunu aylar sonra farkettim şükür boşandım kurtuldum derken bir de bu sürprizle karşılaştım) neyse bu süreçte tanıştığım bu adam o kadar masum merhametli iyi niyetli geldi ki kızımın da baba hasreti son buldu sanki ama bu tamamen ben çocuğumun yaklaşımıymış anne bu babamla hemen evlen demesi ile içimde yaşadığım o vicdan azabının kölesi olarak bu kararı verdim( onun baba Özlem’i çekmesinden kendimi sorunlu tutmam babası gibi bir adamla evlenmek tanımadan, tamamen benim tasarrufumdaydı çünkü) kızıma olan o vicdan muhasebesini bir türlü kapatamadı her istediğini alarak en pahalı oyuncaklarla odasını süsleyerek içimdeki sızıyı sindirmeye çalıştım, ama yetmedi.. gelelim şimdiki duruma bu kişinin de gerçek maskesi düştü evliyiZ güya 1 aydır bana 1 lira para vermedi bayram geldi ne çocuğumu ne beni alışverişe çıkarmadı bir kere kızıma bir ihtiyacı varmı demedi üstelik geçen gün akşam kızım küçük bir konu yüzünden ağladı ve bunu başıma vurup ben senin çocuğunun gözyaşlarını çekiyorum dedi, 1 hafta önce de bir kadınla cinsel içerikli mesajlarını yakaladım evlilik sitelerine evlenmek amacı ile bir profil oluşturmuş aradığı kriterleri de yazmış şimdi bana bunun açıklaması olarak da ben çok dağınık bir hayat yaşadım tam düzenlemedim ama toparla beni diyor neyse bunu da geçelim beni çok aşağılıyor hırpalıyor geçen gün oğluna forma almak için avm ye gittik yürüyoruz herkesin önünde beni itip kakalıyor, kendimi o kadar çaresiz hissediyorum ki şu içindeki yangını söndürebilecek bir çözğm bulamıyorum ha şimdi merak edersiniz o böyle yaptıkça sen ne yapıyorsun diye hep sustum sakin ol canım sinirlenme canım gibi telkinlerle susturmaya çalıştım ama önü sonu yok bu alttan alışların artık dayanamıyorum bu nasıl bir vicdan ben ne umdum ne buldum o kadar şoktayım o kadar çıkmaZdayım ki, altımdaki arabama kadar satıp ona verdim borç olarak aile olalım benim neyim varsa bizimdir düşüncesi ile ama karşımdaki insan o kadar acımasız çıktı ki sabır kalmadı, en son bana bağırdığında dayanamadım artık yeter dayanamıyorum ne istiyorsun dedim ve bana ne dediğine inanamayacaksınız, bayram için çocuklarıma gidiyorum diye benimle kavga ediyorsun!!!!!! Şokkkkk böyle alçaklık hayinlik olamaz.. şimdi ayrılmayı istiyorum ama kızım bana ben yine mi babasız kalıcam biz çekirdek aile olmuştuk diye ağlıyor ben napıcam o kadar çaresizim ki

Faketir umarım

8 yaşındaki çocuk baba istedi diye evlenilmez

Babası öleli 4 ay olmuş ne ara evlendiniz öyle zırt diye

Hemen de sahiplenmiş kızınız babayı

Adam neden daha bir aylık evli iken evlilik profili oluşturuyor neyiniz o kritere uymuyormuş

Adam da boşanmış galiba çocuğu vs de var da siz boşanmadan sizinle takılan adamın Allah inancı ve merhameti olduğuna nasıl inandınız

Moral bozucu eleştirilerinizi kendinize saklayın olur mu burda insanlar çaresizlikten ve mutsuzluktan hüzğnlerini dağıtmaya çalışıyor sizin ne farkınız kaldı ki??? Ayrıca ben geçen sene boşandım bitti mahkemem pandemiden dolayı üst mahkemeye verilen itiraz dilekçesi 6 ay sonra işleme alınmış herkes hata yapabilir yanılabilir yaşamadığınız bir olayla ilgili yargılamak yerine acaba benim veya çocuğumun da başına gelir mi demeyi düşünmenizi öneririm. allah biraz vicdan versin.!!! Eşim değil 4 ay önce ölen eski eşim ayrıca!!!

Tek bir soru

İddet müddeti diye bir şey duydunuz mu

Ya da o örnek insan eşiniz duymuş mu

Zira henüz boşanmadığınız vefat eden kişi resmen eşiniz idi de

Benim kız kardeşim de ayrıldıktan sonra evlenmek istedi.cocugum küçük baba ister falan dedi.ben karşı çıkmıştım ama evlendi.yegenim asla baba istemedi.sonra yeğenimin öz babası vefat etti.daha yeni o zaman kardeşim de yeğenim de anladı babalık duygusunu.
Çocuk baba özlemi çekiyor diye evlenilmez.biz kadınlar evliyken de çoğu zaman hem annelik hem babalık yapıyoruz zaten.kac yıldır yalnız buyutmussun kızını yine yaparsın.
Ama açıkçası ben sizde boşanma havası almadım.ben isterse 3-4 evliliğim olsun bu saatten sonra böyle bir adamı çekmem.kendime artık böyle şeyler yasatmam.
Umarım bu beyden de çocuğunuz olmaz ve kendinizi,kızınızı kurtarirsiniz.
İyi bayramlar.

Dava sürerken nasil evlenebildiniz ki? Imam nikahi mi? Cunku itirazda varken resmi nikah kiyamazsiniz. Gerci öldüğü icin durum degismismidir bilmiyorum. Neyse bi tur daha bosanacaksiniz yapacak bisey yok..

Ben bunun için profesyonel yardım da aldım ama olmadı çok iyi bir semtte oturuyoruz kendi yaş grubu arkadaşları çok ve hepsi örnek aile, haliyle baba kız ilişkilerini gördükçe çok üzülüyor benim neden babam yok anne diyor insan bunu yaşamadan aslaaa anlayamaz.. çocuğunuzun karşısında çaresizlik çok zor keşke ekonomik açlığımız olsaydı kuru ekmek yer yarattık ama manevi açlık ve buna katlanmak çok zor

Ama kızınızın babası yeni vefat etmiş yani son 4 aya kadar babası varmış

Neden babam yok hezeyanına kapıldı

6 yıl süren boşanma davası neden o kadar uzadı

O esnada kızınız ve babası arasındaki ilişki neden yoktu

Kızınız 7 yıllık babasını unuttu da bir yıldır tanıdığı ne idiğü belirsiz adamı mı isteyecek

Adam sizi daha fazla borçlandırmadan kurtulun zira onun sizinle bir hayat planı yok gibi

Kızım yıllarca babamla barış diye ağladı alışacak diye beklerken tam tersi oldu çevre de çok etkili kendisi gibi 1 tane çocuk yok etrafında

Siz boşaninca çocuklarda boşanmiyor, neden öz babası varken başka birini babası rolüne sokmaya çalıştınız ki ? Gider babasını görür babası gelir baba kız ilişkisi yaşayabilirlerdi...
Böyle bir ortamı sağlayacak imkanım olsaydı değerlendirmez miydim?? Çok isterdim öyle olmasını hayattayken de babasını kızım

Bende babasız büyüdüm ama anneme bana baba bul demedim ha deseydim de bana yeni bir baba almazdı ( size göre öyle) ben sağlıklı bir şekilde babasızlıgimi kabul ettim , siz çocuğunuzun bu isteğini psikolojik yardım alarak düzeltmeye çalışmak yerine gidip evlenmissiniz hemde tam tanımadan, bence sizinki bahane siz evlenmek istediğiniz için evlendiniz çocuğunuz için değil, kendinizi kandırmayın evlenebilirsiniz tabi ama bunda çocuğunuzu bahane olarak sunmanız doğru değil, ben baba istiyorum diyen çocuk için psikologa gidilir ama evlenilmez Net olun, çocuğunuzun arkasına saklanmayın bu evliliğin sebebi evlenmek istemenizdir çocuğunuzun baba özlemi değil...

Boşanın. Cinsel icerikli sitede uyelik var diyorsunuz açin zina davasindan bosanin iste bu hiyarla ne isiniz var.

Okursanız destek aldığımı söyledim okumamışsınız

Kızım yıllarca babamla barış diye ağladı alışacak diye beklerken tam tersi oldu çevre de çok etkili kendisi gibi 1 tane çocuk yok etrafında

Şöyle düşündüm bizim sitede de yok bildiğim anne babası boşanmış

Geçen sene oğlu ilkokula giden bir komşu vefat etti

Yaşam devam ediyor annesi ile

Ama okulda çok anne babası ayrı olan

Kızınız babamla barış diye tabii ki ağlayabilirdi ama anne babalar ayrılır çocuklar değil der geçerdiniz baba ile sık görüşürdü vs

Bunlar olmamış da babasını bilen, barışın vs demeye aklı eren kızınız elin adamını hemen nasıl baba kabul etti

Kızım yeni eşimi istemiyor derseniz anlarım da daha bir aylık evlilikte “yine mi babasız kalacağım” söylemi sanki kadınlara mutlaka bir erkek sahip çıkmalı söyleminin bir uzantısı gibi

Yeni eşiniz onun oğlu vs gibi ortamlar da kızınız için tehlike arz edebilir bunu da göz önüne alın zira adamın tarzı hele de o evlendirme sitesi vs hoş değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…