Babanemin rahim Kanseri leğen kemiğine kadar sıçradı bu durumu yaşayan varmı sonuçları iyi olan

kraljulien

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2015
250
84
35
Merhaba dert arkadaşlarım burayı çok seviyorum yorumları bana çok iyi geliyo gelelim konuya babanemin utanarak söylemediği kanama yaşamasını bi gün bana söylemesi üzerine direk netten baktım ve net rahim Kanseri yazıyodu bu yaştan sonra kadın haliyle utanıyordu ve ben en çok sözünü dinlediği yurtdışındaki amcamı arayarak olayları anlattım özel bi hastanede tedavi görüyordu bu arada babanem 72 yaşında ve annemden öndedir benim için neyse lanet olası özel hastane babanemi deneyimli jinekolog onkolog devlet Hastanesinde olduğu için oraya sevk etti ameliyat öncesi tüm mr falan gerekli herşey birer hafta arayla yapıldı kimseye derdimizi anlatamadık iki ay kanama yaşayan zavallı babanem bide yürüyemiyor hastane köşelerinde gidip geldi ve korktuğum şey başıma geldi bugün Ameliyata girdi ve beş saatlik ağır bir ameliyat sonrası kanserin leğen kemiğine sıçradığını öğrendik ameliyatı iyi geçmiş fakat sonunda sanırım kemoterapi görecek bu yaşta daha ameliyat sözünü duyduğunda ölümü düşünen zavallı babanem nasıl gidip kemoterapi görecek böyle bi durumla karşılaşan ve iyileşen oldu mu çok özür dileyerek söylüyorum devlet hastanelerinden nefret ediyorum

öncelikle çok geçmiş olsun.allah şifa versin.devlet hastanelerinde,prosedür hernekadar zor işliyor görünse de,bu konuda iyilerdir.sanırım birkaç doz kemoterapi sonrası, izlemeye alınır.en zor olan kısım kemoterapi .siz destek olun en kısa zamanda atlatacaktır.

Allah razı olsun tabiki Son nefesime kadar yanındayım ayrı şehirlerde olmamız kötü heran yanında olamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…