Çocuk Hastalıkları babamiz soguk su icirmis

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Dumadumadum

Verdiğim değer kadarsın..
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2010
5.342
38
108
İstanbul
Oglum 8,5 aylik ben dustayken babasi mutfaktaki suyu icirmis .ben ilik hale getirip oyle veriyordum hep
oglumun bogazi agriyo suan.
Arada oksuruyor kuru kuru.
Sesi aglarken felanda bogumlu cikiyor napabilirimnezaman duzelir sizce.
İhlamur felan verdim

Son düzenleme:
bence doktora götür geç kalma enfeksiyon olabilir boğazında benim oğlumda öyle oldu sonra baya bir süre iyileşmedi antibiyotik kullandık öyle geçti tabi doktor verdi ilaçları

oğlum 7 aylık ben suyu hep oda sıcaklığında verdım .hıc ılık vermedım cok sükür hıc sorun da yasamadım. soğuğu da bılmelı bence. ama madem hasta oldu kı cok gecmıs olsun mutaka bı doktora gotur. şifa diliyorum

oğlum 15 aylık ben 6 aya kadar ılıtıp verdim sonraları oda sıcaklığında vermeye başladım şimdilerde ise mutfakta soğuk oluyo su ama ılıtıp vermiyorum arkadaşın dediği gibi çok ta alıştırmamak lazım çok soğuk olmadığı sürece ılıtma bence tabi yavaş yavaş alıştır öyle birden değil şimdi kış eğer evin kaloriferli ise suyunu peteğin üzerinde tutabilirsin ben küçükken öyle yapıyodum bence biran önce dr a götür canım ilerlemesin çok çok geçmiş olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…