• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babamin vefatindan sonra Annem kendini ickiye vurdu:(

DilaraCtn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2015
10
5
86
Mrblar arkadaslar:( babam 2 sene once kanserden vefat etti.. Annem son anina kadar yanindaydi...babamin hastaliginin ilk basinda doktor 8 ay yasayacagini soylemis ama o bize soylemedi sadece kendi icinde yasamis,gizli gizli oturmus aglamis ne bize ne babama soylememis... Babam vefat ettikten sonra annem 2 gunde bir icmeye basladi ilk baslarda ihtiyaci vardir diye karismadim bu surekli devam edince karsi cikiyorum beni dinlemiyor ictigi zaman kavga ediyoruz bana agzina gelen hakareti ediyor yani soylenmeyecek seyler tabi ben bunlari umursamiyorum ickili oldugunu bildgm icin...ertesi gun pisman oluyor..ama ben artik annemi oyle gormeye dayanamiyorum...yaninda biri olunca surekli ayni seyleri anlatiyor surekli babamin hastalgndan vefatina kadr olan donemi anlatiyor agliyor... Ne yapacagimi bilmiyorum lutfen bana yardim edin:(

Mrblar arkadaslar:KK43: babam 2 sene once kanserden vefat etti.. Annem son anina kadar yanindaydi...babamin hastaliginin ilk basinda doktor 8 ay yasayacagini soylemis ama o bize soylemedi sadece kendi icinde yasamis,gizli gizli oturmus aglamis ne bize ne babama soylememis... Babam vefat ettikten sonra annem 2 gunde bir icmeye basladi ilk baslarda ihtiyaci vardir diye karismadim bu surekli devam edince karsi cikiyorum beni dinlemiyor ictigi zaman kavga ediyoruz bana agzina gelen hakareti ediyor yani soylenmeyecek seyler tabi ben bunlari umursamiyorum ickili oldugunu bildgm icin...ertesi gun pisman oluyor..ama ben artik annemi oyle gormeye dayanamiyorum...yaninda biri olunca surekli ayni seyleri anlatiyor surekli babamin hastalgndan vefatina kadr olan donemi anlatiyor agliyor... Ne yapacagimi bilmiyorum lutfen bana yardim edin:KK43:
Basiniz sag olsun.Olum cok baska bir sey insan deger verip sevdigni kaybedince bambaska sikintilarla basbasa kaliyor.O bastan sona anlata anlata bir kac sene icinde kendi icinde yenecek ayni durumu yasayan biri olarak icindeki kopan firtinayi iyi bilirim anneciginin..Sizin ve bir psikiyatristin sayesinde biraz zaman icinde atlatacak insallah.Allah sabir versin

Basiniz sag olsun.Olum cok baska bir sey insan deger verip sevdigni kaybedince bambaska sikintilarla basbasa kaliyor.O bastan sona anlata anlata bir kac sene icinde kendi icinde yenecek ayni durumu yasayan biri olarak icindeki kopan firtinayi iyi bilirim anneciginin..Sizin ve bir psikiyatristin sayesinde biraz zaman icinde atlatacak insallah.Allah sabir versin
Amin cok tesekkur ederim :( Insallah en kisa surede atlatir pskloga gitmesi gerektgnin farkindayim ama kabul edermi bilmiyorum :( ben nisanliyim bu yaz evlenicem cocugum olursa belki biraz acisi hafifler :(

Amin cok tesekkur ederim :KK43: Insallah en kisa surede atlatir pskloga gitmesi gerektgnin farkindayim ama kabul edermi bilmiyorum :KK43: ben nisanliyim bu yaz evlenicem cocugum olursa belki biraz acisi hafifler :KK43:
Kendisi de kendisinden yorulmaya basladigini anladigi anda kabul edecektir..SIze de mutluluklar dilerim bu arada size dusen sorumluluk (Annenizle manevi anlamda)siz o evden.ciktiktan sonra daha da artacak hazirlikli olun ve tum bunlar surup giderken kendinizi ve aklinizi iyi korumaya gayret edin ..cok zor cunku boyle bir durumda kapip koyvermemek..cook cook cook iyi anliyorum ve daima dirayetli olmanizi temenni ediyorum.BASINIZ SAg olsun cnm.

Bence annenizin acısı profesyonel bir yardımla hafifler. Sizin çocuk yapmanızla değil...
Yaşadığınız zor durum, Allah yardımcınız olsun. Lütfen sırf bu sebepten Bebek düşünmeyin ama. Daha evlenmemişken hele.

Ölüm cok zor Allah annenede sanada sabir versin . Piskiyatrik destek almaniz cok iyi olabilir hem senin hem annenin icin her ne kadar umursamasanda sende ister istemez etkilenmis olabilirsin ins tum sikintilarin en kisa zamanda gecer cabim

Back