- 28 Ocak 2017
- 668
- 219
- 30
Yine moralimi bozdu babam hem de saçmasapan bir konudan dolayı, o kadar komik ki tartışma konusu... İki kutu meyve suyu almıştı dün eve babam. Kardeşime meyve suyu geitirmemi istedi ben de getirdim ama açılmamış olanı getirmişim diğer kutuyu dün açmışlar bilmiyrdum. Babam da fark etti diğeri bitti mi dedi hayır dedim bunu açtım ben onun açık olfuğunu bilmiyrdm vs. derken, hemen "sana zorla iş yaptırıyoruz insan bir bakar hangisi içilmişse onu getirir" diyerekten azarlamaya başladı incir çekirdeğini doldurmatacak bir konudan dolayı. Ben de ne fark eder ikisi de içilecek sonuç itibariyle dedim niye büyütüyosun. O da tabi susmadı asla susmaz sesini yükseltti hemen şimdi odana kaçaesın dedi odamda oturmamdan dolayı hep taş atar bana ayrı eve çıkmışım gibi...halbuki rahatça uzanıp serilebileceğim ortam odamda ardından ben olmayınca salonda oturyırsun ben olunca odaya gidiyrsun gibi saçma sapan konuştu ki asla böyle bir durum yok ortada kurguları kendisinin bunlar. Sıklıklıa böyke lüzumsuz tartışmalar çıkartarak moralimi bozuyor babam 23 yaşımdayım ve bu zamana kadar başını yere eğdirecek en ufak bir davranışım olmadı aileme hayatımızıdaki bütün maddi manevi olumsuzklara rağmen iyi bir ünversitenin iyi bir bölümünde okuyorum ama nafile kıymetim yok... Huzursuzum ...