Babamın pireyi deve yapan tavırları...

eesra_a

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2017
668
219
30
Yine moralimi bozdu babam hem de saçmasapan bir konudan dolayı, o kadar komik ki tartışma konusu... İki kutu meyve suyu almıştı dün eve babam. Kardeşime meyve suyu geitirmemi istedi ben de getirdim ama açılmamış olanı getirmişim diğer kutuyu dün açmışlar bilmiyrdum. Babam da fark etti diğeri bitti mi dedi hayır dedim bunu açtım ben onun açık olfuğunu bilmiyrdm vs. derken, hemen "sana zorla iş yaptırıyoruz insan bir bakar hangisi içilmişse onu getirir" diyerekten azarlamaya başladı incir çekirdeğini doldurmatacak bir konudan dolayı. Ben de ne fark eder ikisi de içilecek sonuç itibariyle dedim niye büyütüyosun. O da tabi susmadı asla susmaz sesini yükseltti hemen şimdi odana kaçaesın dedi odamda oturmamdan dolayı hep taş atar bana ayrı eve çıkmışım gibi...halbuki rahatça uzanıp serilebileceğim ortam odamda ardından ben olmayınca salonda oturyırsun ben olunca odaya gidiyrsun gibi saçma sapan konuştu ki asla böyle bir durum yok ortada kurguları kendisinin bunlar. Sıklıklıa böyke lüzumsuz tartışmalar çıkartarak moralimi bozuyor babam 23 yaşımdayım ve bu zamana kadar başını yere eğdirecek en ufak bir davranışım olmadı aileme hayatımızıdaki bütün maddi manevi olumsuzklara rağmen iyi bir ünversitenin iyi bir bölümünde okuyorum ama nafile kıymetim yok... Huzursuzum ...

23 yaşında bi genç kıza böyle çocuk gibi davranması normal değil.
Çocuk olmadığınızı hissettirin geçip konuşun , bir süre de tavrınızı gösterin.
Baba tammam amaa bir yere kadar.

23 yaşında bi genç kıza böyle çocuk gibi davranması normal değil.
Çocuk olmadığınızı hissettirin geçip konuşun , bir süre de tavrınızı gösterin.
Baba tammam amaa bir yere kadar.
İnanın karşına geçip kpnuşmakatan anlayacak biri degil babam denedim acziyetimi haykırdım, hasta ettin beni dedim ama nafile yine olur olmaz her konudan dolayı kavga ediyor benimle

Bu bazı insanların huyu
Benim babamda öyledir. Tahammülsüz sürekli bi kavga çikarmaya çalışıyo gibi gelir. Kapıyı açarsın elimdeki poşetleri al kapıdan gelenin elindeki alınır der kızar. Başka gün eline saldırmayın insanın der. En iyisi mesafeli olup konu ne olursa olsun karşılık vermemek. Çünkü hiçbi zaman hatasını kabul etmez.

İnanın karşına geçip kpnuşmakatan anlayacak biri degil babam denedim acziyetimi haykırdım, hasta ettin beni dedim ama nafile yine olur olmaz her konudan dolayı kavga ediyor benimle
O zaman belli bir seviye sınır koy konuşma anlasın senin tepkini
Annen farkında değil mi o bir şey demiyor mu?

Bu bazı insanların huyu
Benim babamda öyledir. Tahammülsüz sürekli bi kavga çikarmaya çalışıyo gibi gelir. Kapıyı açarsın elimdeki poşetleri al kapıdan gelenin elindeki alınır der kızar. Başka gün eline saldırmayın insanın der. En iyisi mesafeli olup konu ne olursa olsun karşılık vermemek. Çünkü hiçbi zaman hatasını kabul etmez.
Kapı poşet olayı benim babamda da var. Ama insanı tahrik ediyor zoruna gidiyor insanın haksız şekilde bu kadar üstüne gelinmesi ne bleyim çıkış yolu da yok ki girdap gibi asiz nasıl davranıyorsunuz babanıza

Kapı poşet olayı benim babamda da var. Ama insanı tahrik ediyor zoruna gidiyor insanın haksız şekilde bu kadar üstüne gelinmesi ne bleyim çıkış yolu da yok ki girdap gibi asiz nasıl davranıyorsunuz babanıza
Aynı evde yaşarken mümkün olduğu kadar konuşma ortamı yaratmadan geçiştirerek bu azarlama sinir hallerini engelliyodum. Şuan evliyim ve başka şehirde yaşıyorum. Ayda yılda bi aileme gittiğimde sabrediyorum sessiz bi şekilde. yine aynı babam eşimin yanında annemi azarlar kardeşimi azarlar bana terslenir. Sabret ve bu duruma kendini sessiz kalarak alıştırmaya çalış çünkü düzelmiyolar

Aynı evde yaşarken mümkün olduğu kadar konuşma ortamı yaratmadan geçiştirerek bu azarlama sinir hallerini engelliyodum. Şuan evliyim ve başka şehirde yaşıyorum. Ayda yılda bi aileme gittiğimde sabrediyorum sessiz bi şekilde. yine aynı babam eşimin yanında annemi azarlar kardeşimi azarlar bana terslenir. Sabret ve bu duruma kendini sessiz kalarak alıştırmaya çalış çünkü düzelmiyolar
babam figürlerimiz aynı anladığım kadarıyla çok üzücü... Kesinlikle değişmwzler biliyrm olur olmaz herlesin yanında sesini yükseltmeler bagırmalar çağırmalr bu kişiler böyle . bir geçiştr iki geçiştr bu seger de yiyip nitiriyrm yüne kendimi babm nefen böyle yapıyor ben ne yapacagım yarın öbür gün o hayatta olmasa onu neden bu halleriyle hatırlalyayım gibisnden düşünerek vicdan muhasebesi bile yapıyorum:110:

boyle tepkiler cahillikten meyve sularinin icine konular koruyucular sayesinde 40 derecede bile haftalarca bozulmadan kalaboldigini bilmiyor

kendini gelistirememis cahil yetersiz bagnaz biri babaniz

babam figürlerimiz aynı anladığım kadarıyla çok üzücü... Kesinlikle değişmwzler biliyrm olur olmaz herlesin yanında sesini yükseltmeler bagırmalar çağırmalr bu kişiler böyle . bir geçiştr iki geçiştr bu seger de yiyip nitiriyrm yüne kendimi babm nefen böyle yapıyor ben ne yapacagım yarın öbür gün o hayatta olmasa onu neden bu halleriyle hatırlalyayım gibisnden düşünerek vicdan muhasebesi bile yapıyorum:110:
Valla inan kendilerine yapiyolar. Ben annemle ablamla hergün telefonda konuşurum ama babamı aramak içimden gelmiyo. Tesadüf annemi ararım telefonu babam açarsa ancak öyle nasılsın iyi misin o kadar. Yinede Allah başımızdan eksik etmesin ama keşke aradaki ilişkimiz annemle kardeşlerimle olduğu gibi samimi yakın olsaydı isterim hep.

Boşver kocaya gidersen yada çalışmaya başka bi şehire özlersin babani. Deme böyle. Bak burda babana cahil diyenler bile var. Belki bizim gibi bılmıyorlardır. Adamın bi derdi varki boyle. Bizimkiler tüm gün tepedesiniz hiç yanımıza gelmiyorsunuz der. Ben 32 yıldır elalemin kızını dinliyorum :KK70: bi zamandan sonra gülüyorsun bence olduğu gibi kabul et normal karşıla git sarıl öp tamam babacığım de

eesra_a eesra_a cim, Kendine bir yasam kurana kadar sabretmen gerek maalesef. Napcan baba sonuçta. Annemin bir sözü var: " En kötü yerin popon ( kibarca yazdim) kesip atabiliyon mu?"

X