Babamın kötü huyları ve bana yansıyanlar :(

Kiraz_Mevsimi_54

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
415
115
Merhaba kızlar..
İnanın bıktım bu adamın huylarından... Hayatında hiçbirşey başaramamış biri kendisi... Hep babasına güvenen.... Çalışmayan... İdda oynayan...sıgara içen... Zamanında annemi aldattı... Yani berbat... para olmadığı halde rahat yaşayan bir tip... Arabasyla heryere gider içeceğini çorbasını içer..fuzuli yere... Ama anneme kardeşime gelince para yok... Ve ben okula giderken ben yemeyip içmeyip 2 liraları biriktirerek birşeyler almak istedim kendime onu bile aldı benden geri verdi bir hafta sonra ama ne değeri kaldı kı...hayır desemki başı dertde veya birşey almak için istiyor veririm...şimdide evliyim çalışmıyorum yine istiyor... Tüm ay rahat geçiriyor ayın sonunu getiremiyor... Benden istiyor... 1 ay sonra veririm diyor bende inat ettim sinir oldum vermiyorum dedim bana lazım dedim ... Siz ne yapardınız??? Onun yüzünden rezil oldum eşime kaç defa...annesi babası bıkmış onun borçlarını ödemekten zaten... Beni çok sinirlendi... Fikirlerinize ihtıyacım var

valla merak ettim evlisin calısmıyosun babana para verebiliyosun ve evlenebilmissin esin cok iyi durumda galiba sonradan laf eder bence evliliğni dusun

Ve bana bağrıyor ben böyle devam edersem beni hiçbirşeyde desteklemeyecekmiş.... Düğünde bana yatak odası almış felan filan.. Okulumu ödemiş bu senin görevin dedim ya öyle mi diyor bana..

Hayır param olsa bile bi eşim var onunl karar veriyoruz o zannediyor ben tek karar veriyorum... Eşime rezil olmak istemiyorum bide eşime yalan söylememi istiyor araba bozuldu de diyor... Bende asla dedim

Ve bana bağrıyor ben böyle devam edersem beni hiçbirşeyde desteklemeyecekmiş.... Düğünde bana yatak odası almış felan filan.. Okulumu ödemiş bu senin görevin dedim ya öyle mi diyor bana..
cocugu okutmak sağlık vs anne babanın gorevi
digerlerinde isterse yardım etmesin ama asıl gorevlerini bilmeli seninki seni ticari amaclamı dogmanı istemis anlamadım ki esine katiyen soyleme gün gelir baban bile böyle diyor der yüzüne vurur

Bence verme, sana güvenerek harcamasın baştan

Bende öyle dedim bana ne gğveniyorsun dedim ben başkasına gidip rezil mi olayım diyor başkasından isteyeceğime senden isterim diyor offf bu adam beni deli edecek

Canım sana benzer bir durumdayim, üniversite okurken her yaz çalıştım kışa harçlık olsun diye, bir yandan öğrenim kredisi alıyordum o üç kuruştan bile babam isterdi, ilk sene atanamadim ücretli öğretmenlik yaptım yine evin butun mutfak masrafını karşıladım, sonra atandim ve iki ay sonra babam bana kredi çek yoksa arabami satacagim dedi sekiz bin TL kredi çektim hala oduyorum, arada verdiğim 300-500 TL.lerin haddi hesabı yok kısa bir sure önce evlendim bana dusen bütün düğün masrafını ben yaptım ikinci krediyi çekerek hatta annemin babamın bana takması için bilezikler aldım millet bi kızına bisey takmadılar demesin diye
Velhasıl annem olmasa zerre kadar umursamam ama olmuyor bir de tek çocuğum düşün.. Seni çok iyi anlıyorum ama hayatın bir sınav olduğunu benim sınavımın da babam olduğunu düşünüyorum artık

Ben soğudum bu adamdan yemin ederim artık bazen yeter diyorum ben vermiyorum ya sonuçta eşim var ailem var ona göre hesabım var bana güvenmesin... Tatile çıkıyor bana yardım edersin dimi diyor bana ya çıkma o zaman tatile bıktım ya bıktım

Bendemi bi problem var baxen suphe duyar oldum..

Benim babam bana devamli kostek olacak, hicbi yararini gormicem, sonrada dicekki bana kredi cek bende babamdir diyip eyvallah dicem..

yaa yokk boyle biseyi kabul etmiyorum..haksizliga karsi boyun egerseniz, zalimler her daim guclenir kök salar..ben buna anam olsa izin vermem..

evet iylik yaparim ama zulm edene,adil olmayana,baskasinin sirtina basana asla..

anne baba olup maddi ve manevi sorumluluklarını kabul etmeyenlerden. benim babamda buna benzer bir şey (eskiden çok şükür şimdi değil) sen para vermeyeceksin tabi ki zaten çalışmıyorsun eşinin maaşı anca yetiyor durumunuz çok iyi olsa ayrı bir şey. annen ne diyor parasız kalınca annene sarıyor mu baban?

Annemin maaşınıda o çekiyor... ve yetmiyor düşün artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…