Ben güvender yayınları çözerken çocuk gibi seviniyordum inan çok kolay geliyor insana :) Fem biraz daha sınava yakın ve eğer facebook kullanıyorsan sana tavsiyem ygs guruplarına katılman çünkü orada daha önce denemeleri çözüp de deneyimleri olan insanlar var oradan daha çok bilgi alacağını düşünüyorum ve diğer tavsiyemde kesinlikle bir çok deneme çözmen olabildiğince fazla farklı kaynakları çözmen bir de sana küçük tavsiyeler vermek istiyorum bilip bildiğini bilmiyorum ama huyumdur içimde kalır benim :) şimdi sen şuan daha fazla stres olursun çünkü baban çabalıyomuş ve sen test çözerken yapamadığın her soruda çok aşırı stresler yaşayabilirsin bunu yaşamaman adına bir kağıda koskocaman '' BU BENİM ÖĞRENME SÜRECİM YAPAMADIĞIM HİÇ BİR ŞEYDE PES ETMEDEN BİR AN ÖNCE ÖĞRENİP O AÇIĞI KAPATMAM GEREK PES ETMEK YOK '' gibisinden birşey yazmanı isterim ben hazırlanırken bu sorunu çok yaşadım ve o stresler yüzümden yapabilecekken yapamadım asla ve asla unutma sınav zamanına kadar ne öğrenirsen kardır senin için bildiklerini zaten yapıcaksın zaten hazırlanmak bilmediklerin olucak bunu asla unutma ve evde netin varsa diğer tavsiyemde bir soruyu çözemedin yada unuttun sonra morelin bozulcak ama sakın bozma bunları yaşıycaksın zaten ilk öğrenmede her soruyu yapsak full çekerdik
bunu aklından çıkarma o an yapman gereken tek şey asla üzülmemen ve netten o sorunun bilgilerini araştırman sayısalda defalarca tekrar tekrar oturana kadar çözmen istersen bir soruyu 50 defa çöz ama öğren bi kere çözdüm oldu deme emin ol inan bunları yaptıktan sonra kendinde çok fazla gelişme görüceksin konu çalış ama konudan çok sorulara yoğunlaş gerçekten insan testte öğreniyo konu çalışmak sadece alt yapı oluşturuyo gibi bişey çalışıyosun unutuyosun çok soru çöz çok fazla kaynaktan yararlan birde çevrende sınav döneminden geçmiş kitapları duran hayrına vermek isteyen olursa al çözülmüş olsa bile oradaki sorularıda incele ne var ne yok çöz hep incele sözelde yanlış yaptın şıkka baktın geçtin yaparsan kalıcı olmaz araştırman lazım bilmediğin bir şeyler çıkabilir testte araştırırsan bir sonrakilerde çok faydalı olacaktır umarım başarılı olursun :) Allah gönlüne göre hayırlısını nasip etsin :)