Gelinlik Ayakkabısı babamın bana yaptığı gelinlik ayakkabım

sizinde gelinlik ayakkabınızı benim gibi babanız yapsaydı eğer??

• çok beğendim.çok şanslısın

OY: 25 21,4%
  • satın almayı tercih ederdim hoş değil.

OY: 2 1,7%
  • ömür boyu saklamalısın manevi değeri çok büyük.

OY: 76 65,0%
  • bence boşa zahmet vermiş, birine ver gitsin.

OY: 1 0,9%
  • keşke öyle bir şansım olsaydı.

OY: 13 11,1%

• Ankete Katılan
    117
  • Anket Kapalı .

benim_olan

Canım esadımmm
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2009
7.302
20
158
İstanbul
bu ayakkabıların benim için ayrı bir yeri var çünkü bunları bana canım babam özel olarak tasarlayıp yaptı.opuyorumnanaktan çünkü babam deri kesicisi ve bu işlerin ustası ben 2007 evlenmeme rağmen bu ayakkabımı sizlerle paylaşmak istedim.güzelliğinin yanında benim için manevi değeri çok büyük.beğenmenizin yanında benim için lütfen duygusal bir yanı olduğunu unutmayın ve kırıcı olmadan yorumlarsanız çok sevinirim.İNŞALLAH bende kızım olursa bunu ona saklayacağım.darısı her isteyenin başına....opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
benbegendim cnm ne kadar güzel bişey babanın senin için özel yapmıs olması sade ve şık zaten gelin ayakkabısının encok rahatlıgı önemli bence öyle abartılı olmamalı

cnm çok güzel çok tatlıı
babanın ellerine sağlık
inş. kzıın olurdaa özel günde böylee özel bir duyguuyuuuyaşar yani dedesinin yaptığı harika ayakkabıyı giyer!

gerçekten çok değerli olmalı
insanın babasının kendine ayakkabı tasarlamasıı ne güzel çok şanşlısın
inşallah dilegin gerçek olur Rabbim bir kız evlat nasip ederr canım

güzel yorumlarınız için çok teşekkürler çok duygulandım şmdi çok teşekkürler darısı tüm evlenmek isteyenlerin başına...ayrıca öndeki tokasını çıarıp normal ayakkabı olarakta giyilebiliyor ama ben İNŞALLAH modası geçmez saklayacağım.:çok üzgünüm:

ay ne güzel. baban düğün ayakkabısı yapacak sana ne güzel bir mutluluk olur eminim sende çok mutlusundur.güle güle giy babanın ellerine sağlık..

benim peder koca lafını duyunca simsiyah kesiliyo, değil ki gelinlik ayakkabımı yapcak. pff.
ama sizin adınıza sevindim çok hoş bi jest.

babaciginin ellerine emegine saglik.
manevi degeri paha bicilemez bir ayakkabiyerimseniben
cok güzel harika canimopuyorumnanaktan

kızına saklamak güzel fikir

ama belki ona da dedesi yapar :lepi:

düğünün için en güzel hediye buydu sanırım

kızına saklamak güzel fikir

ama belki ona da dedesi yapar :lepi:

düğünün için en güzel hediye buydu sanırım

canım güzel yorumlarınızı için çok teşekkür ederim.darısı her mutlu olmak isteyen bekarların başına.maalesef babam 2010 emekli olucak,ondan sonrada bu işe devam edeceğini sanmıyorum keşke torununada yapabilse.benim düğünüm biraz aceleye geldi.ayakkabı bulmak zorluk çektim.babamdan fikir çıktı.düğünümden beri saklıyorum.Ayakkabıma baktığımda iki mutluluğu birden yaşıyorum.çok güzel bir duygu.babamın bana bekarken yaşattığı üzüntüleri tabi benimde hatalarım oldu bütün üzüntüleri sildi bu ayakkabı....gelin olmak zaten ayrı bir mucize ve mutluluk tarifi yok.onun için yeni evlenicekler korkmadan ürkmeden hayata tutunun.yeni bir hayat sizi bekliyor.cesaretli olun.vazgeçtiğiniz hiçbirşey yok.tam tersi çok şey var hayatınıza kattığınız kıymetini bilin. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…