yav ben yerimdeydim de onlar olması gereken yerde değillerdi diyeyim:))) hani dedemle babannem neyse kendi odalarındaydı ama bni almakla yanlarına hata ettiler...
ama diğer aile bireylerimiz fantazi aşkıyla ortalıklarda töbee töbee dolanırlarsa bende görürüm ne işleri var mutfakta dimi ama:)))
valla şans mı bilemem ama dedemlerinkiler hariç izleme fırsatı bulamadım sadece basmış oldum:) çocukluğumu zindan ettiler beni bu günümden dünden ettiler:))))
En iyisi ablacım, bizim bir yakınımız da cocugunu yanına yatırıyordu esi vardiyalı calıstıgından dolayı, bazen aksam gidiyor sabah geliyordu esi, bunlar tabi sey yapınca cocugu uyanmasın diye yere yatak serip indiriyorlarmıs bu arada ev dolu, kaynı ve diger büyük cocukları da var ay ne zordur, cocuk daha 1 yasında falandı oyuncak bebegin üzerine cıkıp zıplıyordu.
Annesi emzirirken veya yatıyor olsun hemen üstüne geciyor zıplamaya baslıyor hatta akrabaların yanında da yapmıs millet demis siz bu cocugun yanında mı iliskiye giriyorsunuz? Yani cok dikkatli, tedbirli olmak lazım kücük cocuklar acısından sakıncalı bir durum..
yahu raptomim,verun ve love-gul sizler var yaaa beni gece gece çakırkeyf yapıp konuşturcanıız dimiii:))))
ama bn hem anne babamı hem dayımla yengemi de yakalamış insanım küçükken:))) işin acı tarafı ilk cinsel içerikli görüntülerim bu olmamalıydı yaaa hani daha bi profesyönel olabilirdi:))) hay yaaa manyaksınız sizler ben de elimi tutamayan bi çatlak:)
gece geç saate kadar oturuyom bişeyler içiyorum wcye gitmem gerekiyor
HahahahahaahahaAradan 5 gün geçmiş ama daha yeni okudum bu konuyu ve koptum.
bi programda duymuştum çocuklar 1 2 yaşında haz almaya başlarlar yüz üstü yatan çocuk ıhh lar falan haz aldığını gösterir annesinin babasınn suçu yok bu konuda bunu bebekle yaptığı pek inandırıcı gelmedi ya yaşı 1 değil yada siz olayı abarttınız
bende ya çok güldüm ne işin var senin burda harikaymış
kreşe giden çocuklar arasında da konuşuluyor bu konular
kızı kreşe giden bir arkadaşım anlattı:
annesine gelip ''Anne biliyormusun Merve'nin babası hala annesini emiyomuş'' demiş
Herkes gulmus de ben o anne babaya kizdim acikcasi
evde genc kiz var kardesi var dikkat edilmiyor
utanacak bir durum degil herkes yasiyor
ama soz konusu cocuk ve ergen psikolojisi olunca biraz da temkinli olunmali
baba dikkat etmiyor da anne de mi uyaramiyor ?
bence annenizle konusun
en azindan bundan sonra dikkat etsinler
zira bu 2 . mis ..
bi programda duymuştum çocuklar 1 2 yaşında haz almaya başlarlar yüz üstü yatan çocuk ıhh lar falan haz aldığını gösterir annesinin babasınn suçu yok bu konuda bunu bebekle yaptığı pek inandırıcı gelmedi ya yaşı 1 değil yada siz olayı abarttınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?