sera81 kopardın beni yaaa:)))))))))))
hadi babayı çıplak gördün tamam da bi yerde genç töbe töbeeee:) ben dedemle babannemi yakaladım yaaa,aslında yakalamak ta değil aynı odada yatıyorduk ve uyuduğumu düşündüler ve yorgan altından bi delik açtım seyirlik ama geleceğim açısından yapmamam lazımmış:)))
sera81 kopardın beni yaaa:)))))))))))
hadi babayı çıplak gördün tamam da bi yerde genç töbe töbeeee:) ben dedemle babannemi yakaladım yaaa,aslında yakalamak ta değil aynı odada yatıyorduk ve uyuduğumu düşündüler ve yorgan altından bi delik açtım seyirlik ama geleceğim açısından yapmamam lazımmış:)))
yav ozaman çocuktum ilginç geldi hani merak ta başa bela:)))) insanlıktan çıktım mı bilemem ama çocukluktan çıkmıştım:))))) yahu 60 yaşındalardı yaa ozamanlar hadi dedemi anladım erkek işte sidik zoruyla olduğu kadar da o yaşta bi kadın nasıl ister o ilginç:)))) ayy çok hainim ben yaa,bare ilk +18lik görüntüm onlar olmasalardı,ayy neler diyorum
cok fenasın sen de haaaDDD
yav ozaman çocuktum ilginç geldi hani merak ta başa bela:)))) insanlıktan çıktım mı bilemem ama çocukluktan çıkmıştım:))))) yahu 60 yaşındalardı yaa ozamanlar hadi dedemi anladım erkek işte sidik zoruyla olduğu kadar da o yaşta bi kadın nasıl ister o ilginç:)))) ayy çok hainim ben yaa,bare ilk +18lik görüntüm onlar olmasalardı,ayy neler diyorum
hahahah kıs ben fena değilim beni bu hale getirenler utansın
anacım ben o yaslarda neyın nasıl oldugunu bıle bılmezdım
erkenden ogrenme fırsatı bulmussun sen
o yastakilere helal olsunya yeni evli ciftlere ne diyecen, cinselikleri kaymis
anacım ben o yaslarda neyın nasıl oldugunu bıle bılmezdım
erkenden ogrenme fırsatı bulmussun sen
yaa sorma raptomim öyle güzel öğrendimkiiii:))))))))))) bak konuşturma beni:)
hahah valla güzelim artık nasıl yapıyorlardı bilemem o kadar idrak edemedim,önce ne yaptıklarını kavramaya çalıştım gerisi teferruat oldu:))))
yaa sorma raptomim öyle güzel öğrendimkiiii:))))))))))) bak konuşturma beni:)
İlk vukuatları değil yani
Olmasaymış iyiymiş de olmuş artık yapacak bişey yok.
O talihsiz karşılaşmayı hiç yaşanmamış say,normal davran.
İma,sırıtma falan olmasın sakın yüzünde
az sonra mune mavi mavi gelecek o zaman goreceksınız gününüzü..DDD
laurana tahriklere kapılmaaa sakınnn
yahu raptomim,verun ve love-gul sizler var yaaa beni gece gece çakırkeyf yapıp konuşturcanıız dimiii:))))
ama bn hem anne babamı hem dayımla yengemi de yakalamış insanım küçükken:))) işin acı tarafı ilk cinsel içerikli görüntülerim bu olmamalıydı yaaa hani daha bi profesyönel olabilirdi:))) hay yaaa manyaksınız sizler ben de elimi tutamayan bi çatlak:)
yahu raptomim,verun ve love-gul sizler var yaaa beni gece gece çakırkeyf yapıp konuşturcanıız dimiii:))))
ama bn hem anne babamı hem dayımla yengemi de yakalamış insanım küçükken:))) işin acı tarafı ilk cinsel içerikli görüntülerim bu olmamalıydı yaaa hani daha bi profesyönel olabilirdi:))) hay yaaa manyaksınız sizler ben de elimi tutamayan bi çatlak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?