Babamı affetmeli miyim?

af dileyen mi var da affedeceksiniz?
anlıyorum insan kendi çocuğu olduğunda daha farklı bir sorgulamaya giriyor ama bir adım atılacaksa o adımı atan siz olmamalısınız. ağlayın zırlayın rahatlayın ama sakın aramayın.

Canım hıc bır sey hayatta dört dörtlük olmuyor bir yerden sınanıyorsun üzme kendini

Çok teşekkür ederim gecemi güzelleştirdiniz

Hiç bu açıdan düşünmemiştim, diğer yazan kişi de sağolsun farklı bir açıdan görmüş oldum bazı şeyleri teşekkür ediyorum

Kavuşma iki taraflı olur .....Tek taraf isteği çabası ile değil .....sadece kan bağı değil ....can bağı olmazsa olmazı.....siz bilirsiniz yalnız bir yardım alın bu travmalar için bu önemli .....Yani her şeyi boşanmaya baglayamayiz elbette annenizden bosanmasi değil konu .....konu size babalık yapmamış olması .....babalık yapmayan birinden dedelik beklemek ....bebekle beraber biraz fazla duygusal olduğunuzu düşünüyorum.....Olanı olduğu haliyle kabul etmek size hem iyi gelir hem şifa verir ...İnsanlara onlarda olmayan sıfatları yükleyemeyiz bence ....

Zaten çoğu zaman yapılanlar değil de beklentiler üzüyor insanı, çok teşekkür ediyorum yorumunuz için

Arkadaş haklı daha cok üzülebilirsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…