- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.585
- 798
- Konu Sahibi Evlat Kokusu
-
Merhaba bizim de aynı durum başımıza geldi kardeşim ispanyada kaptı eve geldi odaya kapandı odasından çıkmadı annemle babam da işten izin aldılar evden çıkmadılar odasını sık havalandırdık yemeklerini ayrı yıkadılar WC ayrıydı zaten annem sürekli çamaşır suyuyla sildi kapı kollarını onda n95 maske vardı zaten sonra işe başlamadan hepsine test yapıldı. Negatif çıktı çok şükür benim krdeşim ağır atlttıevde baya bir öksürüğü vardı ilk 3 gün çok ateşi oldu bazıları hiç belirti göstermeden atlatıyor hijyene çok dikkat edin bol c vit tüketin
Aynı anda birden çok testin yapılmış olabileceği aklıma gelmedi, haklısınız öyle olabilir. Teşekkürler..
Bir tane test çeşidi yok.bir kaç test birden de yapılabiliyor. Yüzde 30yanlış payı olan testler de var. Fakat en güvenlisi uzun süren. Muhtemelen uzun süren test pozitif çıktı.
Eski Kara Kuvvetleri Komutanı Aytaç Yalman'ın testlerinin önce negatif sonra pozitif çıktığını bizzat Sağlık Bakanı Fahrettin Koca açıkladı. Kardeşim sağlık personeli ve ondan duyduklarım üzerine konuştum..
.Bende covid 19 hastasıyım. İlk önce ateslendim titreme ve kas ağrısı oldu . Acile gittik tabi aynı gece hem kan verdim hem de tomografi çektim. Sonuçlarım çıktığında hicbirsey çıkmadı. Doktorum temiz duruyor sende hastalık olduğunu düşünmüyorum dedi . Yine de belirtiler uyuyor diye her ihtimale karşı covid testi yapıldı . Bir hafta içinde çıkar dediler ikinci gün sonuç çıkmış. Pozitifmişim . Ama doktor sonuç çıkana kadar dışarı çıkma izole et kendini bir hafta dedi . Odadan dahi çıkmadım. Bugün 2.gunum evdeyim zor ama yapacak birşey yok . Bende belirtiler hastaneye gittikten hemen sonra kayboldu . Sadece bademciklerim ağrıyor . Doktorun verdiği ilaçları kullanıyorum. Bir tane de bugün yolladılar görevli ile eve .
Çok teşekkür ederim.
Allah şifa versin. Çok geçmiş olsun. Umarım çabucak atlatırsın.
Çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşirsiniz inşallah rabbim bütün hastalara şifa versin dualarımız sizinleBende covid 19 hastasıyım. İlk önce ateslendim titreme ve kas ağrısı oldu . Acile gittik tabi aynı gece hem kan verdim hem de tomografi çektim. Sonuçlarım çıktığında hicbirsey çıkmadı. Doktorum temiz duruyor sende hastalık olduğunu düşünmüyorum dedi . Yine de belirtiler uyuyor diye her ihtimale karşı covid testi yapıldı . Bir hafta içinde çıkar dediler ikinci gün sonuç çıkmış. Pozitifmişim . Ama doktor sonuç çıkana kadar dışarı çıkma izole et kendini bir hafta dedi . Odadan dahi çıkmadım. Bugün 2.gunum evdeyim zor ama yapacak birşey yok . Bende belirtiler hastaneye gittikten hemen sonra kayboldu . Sadece bademciklerim ağrıyor . Doktorun verdiği ilaçları kullanıyorum. Bir tane de bugün yolladılar görevli ile eve .
Çok teşekkür ederim inşallah geçer biter 3 gün oldu odada kafayı yemek üzereyim onu geçtim belirtiler yeniden hortlamaya başladıÇok geçmiş olsun tez zamanda iyileşirsiniz inşallah rabbim bütün hastalara şifa versin dualarımız sizinle
Hafif olanlar evde ilaçlarla atlatıyor ilaçlarını yollicaklardırValla ben bu virusten de uygulama farkliliklarindan da hicbir sey anlamadim
Siz napıyorsunuz ya valla adresinizi bilsem şikayet edecem sizi bu ne vurdumduymazlık size eşiniz odadan 14 gün çıkmasın deniyor haberiniz varmıBen çocukla evde ilgilendim o alışveriş yaptı bugün en korktuğum şey taşıyıcı olmak
kocası alışverişe gitmiş birde covidli gelde çıldırmaHastanelerde o kadar yer yok ki mecburen böyle yapıyorlar.. tek covid ler değil eski diğer tüm hastalıklar da devam ediyor ameliyatlar vs.. bu kadar insanı asla yatırmak tutmak mümkün değil,biz türkiyede yine iyiyiz diğer ülkeler gelmeyin hastaneye diyorlar
Bence 78bin küsür pozitif hastanın çoğu hastaneye yatmamıştır, evlerindedir. Sağlık bakanlığından biri aile hekimi olmak üzere bi ekip takip ediyor eve ilaçları vs getiriliyor aile hekimi hergün arıyormuş ve eve gelip kağıt imzalatıyorlar evden dışarı çıkarsan 3bin küsür ceza ödeyeceğine dair. Bi de şu telefon uygulaması var. Yerinden ayrıldığını tespit ederlerse polise mi ne bildiriliyormuş covid olan birisi böyle anlatmıştı. İşte tam olarak hastalar evlerinde oturmadığı için zaten vakalar artıyor..
çin çözümü hastaların kapısını kaynak yaparak kapatmakta buldu çıkmasınlar diye evlere zorla kapattı ben bu yüzden korkuyorum çin bile öyle bitirdi bizim halimiz ne olacak
14 gün sonra onlar birdaha test olacaklarBence taburcu sayısı o sadece evde iyilesenleri eklediklerini düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?