- Konu Sahibi Evlat Kokusu
-
Dedim yapılsın belirti yoksa gerek yok diyorlar 12 gündür evden çıkmıyorum ne ben ne eşimBende de tomografi ve kan tahlili yapıldı. Doktor sende birşey yok dedi ama her ihtimale karşı covid testi yapıldı sonuç pozitif çıktı. İnşallah sizde yoktur ama aileden birinde varsa bence size de test yapılmalı.
Allaha havale ediyorum o fitne dolu kalbiniSizin gibi insanlar olduğu sürece biz bu salgından kurtulamayız yazık! okuyunca inanamadım doğrusu
Vefa hattını arayabilirsinizBana da test yapılsın dedim belirti yoksa gerek yok denildi aynı evde yaşıyorum belirti şu an yok kana ciğere karışır bu virüs diyorum ateşiniz olursa test yapalım diyorlar 12 gündür evdeyim. Komşudan sütü yağı gidip alırmısın demeye utandığım bir durum artık ama kimsenin günahını almamak için çıkmıyoruz
Aradık 65 yaş üstü için hizmet dedilerVefa hattını arayabilirsiniz
Utanmaniza da gerek kalmaz böylelikle çünkü şuan onların görevi bu
Ihtiyaçlarinizi karşılarlar
Bunu biliyorsunuzdur herhalde.
Ben çocukla evde ilgilendim o alışveriş yaptı bugün en korktuğum şey taşıyıcı olmak
Bu yorumumda henüz test dahi yapılmamış tı hiçbir belirti yoktu yine de tedbir amaçlı yaptırdı testi demek istediğim hiçbir belirti yokken pozitif olmak herkese test yapılmalı
Ben ne dertteyim sen ne ya ailem diyorum herkes bu illete bulaştı ne anlamak istiyorsan onu anla... Bilmiyorduk pozitif olduğunu eldiven maske vardı zaten. Sizin gibiler diyorsun bide ya SENİN GİBİLER YORUM YAPMASIN. Sana laf Anlatamiycam bayan benim derdim bana yeter...
Bence de çıkmayın temizliğe daha çok dikkat edinDedim yapılsın belirti yoksa gerek yok diyorlar 12 gündür evden çıkmıyorum ne ben ne eşim
Konunuzu ilk okuyunca eşiniz pozitif çıktıktan sonra markete gitmek zorunda kaldı vs..gibi bir anlam ortaya çıkıyor hanımefendi.O yüzden insanlar konu açarken hele ki bu tarz önemli konularda ne yazdığına hangi kelimeleri seçtiğine dikkat etsin.Siz de belki moral bozukluğuyla destek görmek için konunuzu açmıştınız konuyu ancak olay nerelere geldi.Bu hastalığı hepimiz geçireceğiz hastalığın korkutucu yanı çok hızlı bir şekilde akciğere inip verem boyutunda hatta ondan daha kötü bir şekilde ciğerleri hasta etmesi.O yüzden başta sizin ailenize ve tüm hastalara ALLAHIM ŞİFA VERSİN,Rabbim hastalığı ağır geçirmekten hepimizi korusun.Birdaha kadınlar kulübüne giriş yapmak istemiyorumKendini beğenmiş her konuda aynı kindar yorum yapan kalbi fitne dolu bazı kişiler yüzünden şurada konuma beni katil ilan ettiniz Türkiyeye biz yaydık gibi Sizin gibiler sizin gibiler diyip duranlar bi Allah şifa versin demek zor. Yanlış yorum yazmış olabilirim dua istiyorum diye Ağlayarak açtım konuyu bi sorun kötü şeyler yazmadan önce. Gelmiş burda dert yanıyorum bide Yorumlara bakınca dertleniyorum. Aminler lütfen silin üyeliğimi birdaha giriş yapmiycam zaten ama silinsin istiyorum tüm konularım... Kimseden yorum beklemiyorum ama bı virüs olayı tv de bildiğiniz gibi değil malesef öyle bir yayılıyor ki pozitif çıkan kişiye kendi imkanlarıyla hastaneye çağırıyorlar ateş yoksa eşim abisinin aracıyla gitti sonra ilaçlama yapıldı peki aracı olmayan otobüste metro da gidip geliyor hastanelere bunlara şahit olduk.... Biz yatmadık virüsü bunu hepinize haykırıp çıkıyorum konudan. Umarım silinir üyeliğim. Zaten giriş yapmiycam... Sağlıklı kalın....
Gecmis olsun. Allah kimseye yasatmasin.Aradık 65 yaş üstü için hizmet dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?