- Konu Sahibi Evlat Kokusu
-
Bana eşimle çarşamba günü yapıldı benim negatif çıktı eşime kanda ciğerde negatif dediler gece 1de pozitif haberi aldık. Negatif diye kızımla mesafede koymadıçok geçmiş olsun.kızınız ve sizede test yapıldı mı
Teşekkür ederim babamda kardeşim de çıkınca tedbir amaçlı yaptırdık eşim pozitif ben negatifHic belirti yoksa neden test yaptirdiniz? Yani ailede birinde cikinca herkese mi yaptilar? Cok gecmis olsun
Cok cok gecmis olsun tekrar. Umarim maaile en hafif sekilde atlatirsinizTeşekkür ederim babamda kardeşim de çıkınca tedbir amaçlı yaptırdık eşim pozitif ben negatif
İnşallah, babam hastanede yatıyor heberi yokCok cok gecmis olsun tekrar. Umarim maaile en hafif sekilde atlatirsiniz
Bi kaç gün sonra tekrar test yaptırınBana eşimle çarşamba günü yapıldı benim negatif çıktı eşime kanda ciğerde negatif dediler gece 1de pozitif haberi aldık. Negatif diye kızımla mesafede koymadı
Hayır yapmıyorlar, enıstemde ciktı sadece ablama yapıldı o grıp kırgındı emin olmak istediler sonuc daha cıkmadı.Hic belirti yoksa neden test yaptirdiniz? Yani ailede birinde cikinca herkese mi yaptilar? Cok gecmis olsun
Bana eşimle çarşamba günü yapıldı benim negatif çıktı eşime kanda ciğerde negatif dediler gece 1de pozitif haberi aldık. Negatif diye kızımla mesafede koymadı
Böylesi saçma ama bukadar hızlı bulaşan bir virüsHayır yapmıyorlar, enıstemde ciktı sadece ablama yapıldı o grıp kırgındı emin olmak istediler sonuc daha cıkmadı.
Cocuklar var evde yapılmadı. Ust katta annemler oturuyor sureklı gorusuyorlar. Annemlere de yapılmadı ama, hepsi karantına da. Aıle hekimi kontrol ediyor her gun.
Sehirden sehire uygulama mi degisiyor acaba? Yukarida konu sahibi tedbir amacli hepimize yaptilar demis, sizde gerek gormemisler meselaHayır yapmıyorlar, enıstemde ciktı sadece ablama yapıldı o grıp kırgındı emin olmak istediler sonuc daha cıkmadı.
Cocuklar var evde yapılmadı. Ust katta annemler oturuyor sureklı gorusuyorlar. Annemlere de yapılmadı ama, hepsi karantına da. Aıle hekimi kontrol ediyor her gun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?