Onkoloji - Kanser ve Türevleri Babama lösemi teşhisi koyuldu,İstanbul'da iyi bir doktor tavsiye eder misiniz

destiny555

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
1.916
174
44
arkadaşlar pendik eğitim araştırmada bu teşhis koyuldu.ama boş yatak yok dendi,diğer taraftan doktor da acil yatması gerek diyor.hiç bir yer bulamadık.bana istanbulda iyi bir doktor önerirmisiniz.doktorla irtibata geçip özeline gitmek istiyorum

Merhaba öncelikle cok gecmıs olsun, Allah sifa versın babana ve tum hasatalara. Dun benım babamada boyle bır hasatalıktan suphelenıyoruz demısler, kendısı 2 aydır neredeyse hep doktorlarda bır turlu teshıs konulamıyordu vucutta kan kaybı vardı degerlerı sureklı dusuyordu dahılıye kardoyolojı hepsıne gıttı mıde fılmı bobrek fılmı her sey cekıldı en son sag bobrek tas dolu acıl amelıyat dedıler bu arada bızımkılere bu sene hac cıktı bu halde kesınlıkle gıdemezsın once amleıyat olmalısın dedıler neyse bızımkılerde hemen amelıyat gunu almaya calıstı ıst bakırkoyde gıttıgı doktor senı bu degerlerle amelıyata alamamm once lkan yuklemelıyız dedı bakalım o kan vucutta duracak mı yoksa degerler yıne dusecek mı dedı 2 sıse kan verecegız dedı dun gıtömısler kan almaya o doktorun ustu demıskı yok ben sana kan veremem senın ısısn zor ilik naklına kadar gıder bu ıs ılk olarak bana kolonoskopi cektır gel ondan sonra bakalım demıs tedavıye cok uzulduk tabıkı ama yanı bunca zamanda kaybedıldı dedıgım gıbı 2 ay bu adamcagız hep doktorlardaydı senın babana nasıl teshıs kondu hemen mı yoksa boyle uzun surdu mu. sımdı ne asamadasınız sen pendıkte sın sanırım benım aılem avcılarda yıende doktor paylasımı yapmak ısterdım ama su an anlattım ne asamada olduklarını Allah yardımcınız olsun tekrar, cümlemızın...

canım sana da geçmiş olsun.biz de 2 ay kadar o tetkık bu tetkık hastane hastane dolaştık.benım babamın kanında sureklı bır enfeksıyon durumu vardı.o kadar antıbıyotik kullanmasına rağmen o enfeksıyon gecmıyordu.tomografi ultrason hiç bir şey bırakmadık.ama yok yıne yok.en son dahılıye doktoru yıne bır kan testı yaptı.ve apartopar bızı marmara egıtım arastırmaya sevk ettı.marmara eğitim araştırma hemen kemık iliği biyopsisi istedi.ama biyopsi sonucu gelmeden zaten teşhisi koymuslardı.yalnız benım kafamı karıstıran suydu.bu adama 2 ay boyunca bı suru kan tahlılı yapıldı.ama bi turlu hıc bır doktorun aklına gelmedı.senın babanın ne gıbı şikayetleri var canım?

bundan bir buçuk ay evvel hepatitb için kontrole gittim kan tahlillerimde sorun çıktı
lökosit değerlerimin sorunlu olduğunu vücudumun bi bebekten daha savunmasız olduğunu bunun iyiye delalet olmadığını falan söylediler.
bağışıklık sistemimin çökmüş olduğunu kan tahlillerinin tekrarlanması gerektiğini söylediler
o günden bu yana gidiyorum geliyorum hastaneye...biyopsi,endeskopi,kolonoskopi...her şeye baktılar
insan korkuyor neyse söylensin ona göre tedbirimi alayım diyor
en başta bu lösemi belirtileri falan demişti doktor ama ondan sonra kesin şudur demedi sonra sorunu midemde buldu
benim midemden pek şikayetim olmaz ama o vesileyle ona falanda baktılar midemde müzminleşmiş gastrit çıktı ve tedavi edilmezse bir süre sonra mide kanserine çevireceğini söyledi
ne için gidiyorsun neler çıkıyor
ve kesinleşmeden şunun belirtisi bunun belirtisi diyorlar insan korkuyor telaşlanıyor
Allah yardımcınız olsun babanıza şifa versin.

Merhaba canım sana mesajı yazdıktan sonra babam kolonoskopi cektırdı ve basurda gızlı kacak bulmuslar vucuttakı kan kaybına bu neden oluyormus. bıyopsiye yollamıslar henuz sonucu almadık ayın 10 unda alacagız ama doktor tamam demıs benım suphelerım kalktı sımdılık bıyopsıden de ıyı sonuc gelırse tedavıye ona gore baslarız demıs ama bu arada kardıyolojı doktoru pek ıyı bır sonuc vermedı babamın kalp duvarında tetıkte bekleyen bır pıhtı varmıs her an beyne gıden deamarları tıkayabılırmıs yuksek dozda kan sulandırıcı ılaclarla pıhtıyı erıtecekşlermıs ama bunun ıcınde basurdakı kacagı duzeltmelerı gerekıyormus yanı hepsı bırbırını bekleyen uzun bır tedavı surecı beklıyor.

Allah senın babana ve tum hastalara acıl sıfalar versın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…