Kız İsteme babama beni istemeye geleceklerini söyleyemiyorum :(

Cok sevındım senın adına hayırlısı olsun bundan sonra herseyın =)
Bende erkek arkadasımla 5 yıldır beraberım.Biz de evlenmeye karar verdık. Benım ailemden babam dısında herkes erkek arkadasımı tanıyo.Bende onun ailesiyle sureklı gorusuyorum derken Haziran da nişan yapmaya karar verdık.Biz planlar fln yapıoruz ama babamın haberı yok =)
Bu pazar tanısmaya gelmek istedıklerını söyledıler.Babam erkek arkadasım oldugunu bılıo ama böle iş ciddiye bınınce insan tedırgın oluo =) bende aslında babamla arkadas gıbıyım ama hiçbi zaman sevgılı konusu acılmaz babamın yanında. Nese annem,halam ve babanem babamla dün konusmuslar korkudan ölüoodumm sankı ne olucak =) Babam da gayet sakin karşılamış ve gelsınler demıss =)
Ama benım konusmam gerekır mı bılmıorum =(( Uff ben konusamam napıcam yaa =)

evettt ben de aynı durumdayım daha babama söyleyemedim bile bir erkek arkadaşım olduğunu. üstelik yaza kadar da söyleyemem çünkü yurtdışındayım annem biliyor ama annem de çok sıcak bakmıyor kültür farklılıklarından dolayı

anneniz bahsetsin babanıza bence. benim öyle olmuştu ben yan odadan dinledim önce annem bahsetti baktım ortalık sakin bi süre sonra ben yanlarına geldim sonra babam sordu bikaç bişey işini yaşını ailesini filan. madem ciddi gelsinler tanışalım dedi

ayy zaten öyle yapmışsınız çok sevindim..

Son düzenleme:
selam kızlar. ayy goqce'cim çok sevindim senin adına :)) bizde sevgilimle bu yaz nişan yapmak istiyoruz şimdi de babama bu konuyu açmam lazım. böhüyy ( gene aynı stres başladı bende. bir an önce açmam lazım konuyu

ayh aman söyleyin stres yapmayın şekerler bn söyledim free takılıyorum yarında sevgilim bize yemege gelcek 30 maysta da sözümüz waar

arada sırada konusursun canım benim cogu waktin hizmetle gecer zaten

benimkidn de ses cıkmamıstı demek olumlu düsüncek senin babanda aman fazla uzatmasın daa D cok saol şekerim inş sizde ömür boyu mutlu olursunuzz

selammm kızlarr bende aynı dertten muzadripim.

sevgilimle 2 yıldır tanısıyoruz 3 aydır birlikteyiz ve yazın nişanlanmak istioyyoruz babam hayatımda biiri olduğunu biliyor benimle konustu bile biri varmış ciddiymiş kimdir nedir diye hatta araştırmışlar bile sevgilimi ama bir türlü yanasmıyorlar. annem erken erken diyip konuyu kapatıyor zorla tanıstırdım annemle sevgilimi. babam konusu acılınca o kim diyor.

benim ablamda ben evleniyorum diyerek evlendi ve babam eniştemi hiç ama hiç sevmez 8 yıldır evliler ve hala kabullenemedi halada ablama kırgındır. ben bana kırılmasın gönlü olsun üzülmesin diye herşeyden haberi olarak bişeyler yapmak istiyorum ama bilmemezliğe vuruyorlar
özellikle annem beni deli ediyor. zorla ben tanıstdım birde yok erken yok ne yapıcaksın evlenip tanıyın önce birbirnizi bir dünya sey söylüyor annem eski erkek arkadasımıda tanıyordu sürekli onu gözümün önüne sokuyor o kadar tanıstıkta ne oldu filan diye napıcağımı bilmiyorum

sevgiliminde bütün ailesi beni biliyor ve oda cok evlenmek istiyor temmuzda istemeye gelmek istiyorlar ama ne yapıcam bilmiyorum bana fikir verin kızlar çok çok üzülüyorum :2:

annemi nasıl ikna ederim inandırırım bilemiyorum en azından bir tanısma olsa istemeye gelicekler ve ben nasıl söylicem nasıl ,ikna edicem kabullendiricem bilmiyorum

canım anneni kafaya almaya bak sen onu ikna et
bak anne bn böle olmaını istiorum onlarda öle istio ama bn herseyi siizin rızanızla yapmak istiyorum bosyere ertelemeye calısmayın. sadece bizi üzmüş olursunuz.. bu durumda benim yanımda olmanı cok isterim falan de dmardan gir :)))

ayyy kızlar gecen cuma sevgilim bize yemege geldi babamla tanıstı bi görseniz tir tir titriyodu yawrumm :))) babam biraz soguk dawrandı pek yannda durmadı aşkımın ama olsun bitanem cok mutluydu hiç kafaya takmadı kız babası olcak o kadar dedii :)) ilk adımı attık hadi bakalım hayırlısııı

kızlar benimde 4 yıllık bir ilişkim var babamda dahil herkes biliyor artık okulumun bitmesini beklememi söylediler okulumda bu sene bitecek inşallah babam biliyor kim olduğunu ailesini çünkü yazlıktan komşumuz ama bildiğini bana belli etmiyor telefonla konuşurken yakaladığında 'yine mi telefonla konuşuyorsun kapa şu telefonu' diye bağırıyor.yok da demiyorlar olurda bu yaz istemeye gelmek istiyor sevgilimin ailesi annem biliyor ama ben karışmam babana devrettim git ona söle diyor.sevgilimde babama kendini tanıtmak için haftaya gelip konuşacak bana talip olduğunu işini maaşını falan söyleyecek işte.çok korkuyorum açıkçası çünkü ilk defa böyle birşey yaşıyorum herkes takma kafana 4 sene olmuş daha da yok demezler diyor ama bi tarafta ailem var kırmak istemiyorum diğer tarafta sevdiğim adam.

ayh canım benim sıkma canını hersey yolunu bulurr.. inş hersey istedigin gibi gönlünce our tatlm benim hele bi sewgilin babanla konussnda bakalım babanın tepkisi ne olacak ??...

Anneme göre çok ağır olacak ama bana niyeyse çok iyi anlaşacaklarmış gibi geliyor.Annemle pek iyi geçinemiyoruz zaten beni kaybedeceğini düşünüyor bu düşünce yüzündende üzerime çok fazla geliyor.inşallah bende senin gibi atlatabilirim....

herşey o kadar ani oldu ki erkek arkadaşım geldi annemle konuştı babamla konuştu babam benimle konuştu şimdi evdekiler bana asık suratlı davranıyorlar evlenme teklifimi aldım vee kabul ettim tabiii kii ama bu gece annem geldi en mutlu gecemde en kötü şeyleri söyledi gitti....ben ne yapacağım nasıl davranacağım bir akıl verin nolur.annem benimle sürekli bir kavga içerisinde bulduğu yerde laf sokuyo sürekli üzerimde dolaşan kara bulutları görebiliyorum geldiğinde üstelik şimşekleri de bana çarpıyor yani......

aynen öyle yapmaya calısıyorum ama her defasında daha cok erken ne bu aceleniz diye başımı bidikliyor :) yani kafamızda hersey hazır ama icrata geçiremiyoruz birazda sevgilimin annemi kafalaması lazım acaba onların arası iyi olsa böyle yakın olsalar ne bileyim aralarını nasıl yaparımki

gokce seni gönülden tebrik ediyorum inan çok mutlu oldum umarım bizde aynı duyguları tadabiliriz

canım öncelikle tanısma nasıldı ?

sen sakin olmayı dene sonucta evlatlarısın en kötü ne olabilir sende ne kadarmutsuz olduğunu ve aslında kimseyi üzmek istemediini kırmak istemediğini anlat unutma annen babanda evlilier ve eminim onlarda bu yollardan geçmişlerdir. sonucta bir gün evleniceksin ve suan ömrünün sonuna kadar mutlu olabilicegin birini bulmusken ve evlenmek istiyorken onlarıda mutlu görmek istedigini çünkü onlar üzgünken daha ck üzüldüğünü anlat aslında bi bakıma aynı seyleri yasıyoruz birtek benimki babamla tanısmadı ama herkes herseyin farkında sakin olmayı dene aslında bu hepimizi ,için geçerli ama ben ne yazıkki sana söylediklerimi yapamıyorum deli cesareti gelicekte geçip karşılarına çatır çatır söylicem

yaa süpere süperr süperrr olurrr öyle emin ol sonradan sevrler birbirlerini heycanını düşünüyorumda dayanılmaz birsey heralde : ))) insallah kısa zamanda bende yasarım bunlarıı : )

yaa süpere süperr süperrr olurrr öyle emin ol sonradan sevrler birbirlerini heycanını düşünüyorumda dayanılmaz birsey heralde : ))) insallah kısa zamanda bende yasarım bunlarıı : )

inşallah canım benim en kısa zamanda sende tadarsın bu duygularıı cok tesekkür ederim canımmm =))))))

kesinlikle katılıyorumm sekerim .. ozgu'cum canım benim sadece sabır diyorum sana sabret sık dişini.. ailenle sakın çatışmaa.. tamam de boyun eğ, derdini anlatmaya calıs sadece.. sen ne kadar diklenirsen o kadar cıkmaza girersin.. bi gün gelip kabullencekler emin ol...

annen neler düşünüyo mesela?? sewmediler mi sevgilini ??

şekerim sevgilinde annenle iyi anlaşırsa daha kolay cözebilirsiniz kesinlikle.. mesela benim annem sevgilime bayılıo resmen cok sewio cok efendi cok cekingen fln diye bide benim herseyime karısıyo diye hatta ikisi bir olup bni sinirlendiriolar bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…