- 20 Mart 2011
- 690
- 759
- 323
merhaba arkadaşım,
öncelikle bende erkek arkadaşımla internette tanıştım. yaklaşık 2 yıldır normal bir arkadaşlığımız vardı. 6 ay önce bir birimizden çok etkilendik ve sevgili olduk. yaklaşık 2 ay önce evlenmeye karar verdik. ve bende babama söyleyebilmek için çok kıvrandım. günlerce yemeden içmeden kesildim. çok sancılı bir süreçti. defalarca aklımda cümleleri kurup kurup yanına sırnaştım ama yok ı-ıh çıkmadı hiç bir kelime. gel zaman git zaman bir anda pat diye "talibim çıktı" dedim. sonra başladım anlatmaya ama netten demedim. üniversiteden arkadaş ortamından tanıştık 2 yıldır birlikteyiz dedim
heyecandan kalbim duracaktı. sürekli parmaklarıma bakıp durdum :) babam çok şaşırdı. hiç beklemiyordu. alışması çok uzun sürdü. ama nasıl anlattım o gece inanılmaz rahat uyudum. çok rahatlamış ve hafiflemiş hissettim kendimi. ne kadar ertelersen o kadar sen kıvranırsın. anlat bitsin gitsin. gülümseyerek anlat ve sıcak içten kelimeler seçmeye gayret et.
Allah yardımcın olsun.![KK54 :54: :54:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk54.gif)
öncelikle bende erkek arkadaşımla internette tanıştım. yaklaşık 2 yıldır normal bir arkadaşlığımız vardı. 6 ay önce bir birimizden çok etkilendik ve sevgili olduk. yaklaşık 2 ay önce evlenmeye karar verdik. ve bende babama söyleyebilmek için çok kıvrandım. günlerce yemeden içmeden kesildim. çok sancılı bir süreçti. defalarca aklımda cümleleri kurup kurup yanına sırnaştım ama yok ı-ıh çıkmadı hiç bir kelime. gel zaman git zaman bir anda pat diye "talibim çıktı" dedim. sonra başladım anlatmaya ama netten demedim. üniversiteden arkadaş ortamından tanıştık 2 yıldır birlikteyiz dedim
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Allah yardımcın olsun.
![KK54 :54: :54:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk54.gif)