evet cok haklısın cesaretimi toplayıp sölicem inşallah :)babanın fikrini çok önemsediğini bir şekilde belli ederek söylersen baban kırılmaz aksine mutlu olur ablanla ilgili kırgınlıkları bile hafifler bence
Vallaa baban iyi ablanı evlendirmiş herşeye tamam demiş adamcağız :)
Bence hiç utanma al annenide yanına birlikte alıştıra alıştıra söyleyin sonuçta herkes evleniyo canım ayıp bişey mi :) Gerçi ben sözlüyüm hala sözlüm bize gelince babamdan çekiniyorum o ayrı konu :))))) annemle babamı karşımıza aldığımızda ilk bi gülme faslımız olmuştu bizimde arada kaynatıverdi annem kızını istemeye geliyolar diyerek
gercektende öyle ablam ağzını actrmaya fırsat vermedi babamınynede hiç bişeyini eksk etmedi babam herseini aldı iki ayağmzı bi pabuca soktu :S acaba sölyerken en yakın arkadasımda mı yanmda olsa babam onuda kızı gibi sever bna ne alsa ona da alırdı kücükken =))
ayy ne heyecanlı yaaa empati kurdum da yok yok bende söleyemezdim babamla asla aramızda böle konular geçmedi ...senin adına bile heyecanlandım canım yaa ben fikir veremicem baksana destek değil köstek oldum kusura bakmaama çok güzel duygular bunlar tez vakitte banada nasip olur inşallah kaç yaşındasınız buarada
ablanda çok ayıp etmiş çok babana çok üzüldüm ama neyseki gitmiş evden
oo ne kıymet bilmesi gitti uzaklara sanki hiçbişe yaşanmamş gibi davranıo kendi gecm derdne düsdü..Valla helal olsun babana kıymetini bilsin bence ablan.. Olabilir tabiki kardeş gibi olmuşsunuz aartık arkadaşınla sanırım :)
ecz.sn cok üzüldümbaban anlayışlıymış cnm
başımdan geçen olayı anlatıyım. benim babam aşırı gerikafalıdır. neyse ben okulu bititrdim beni bi yere işe sokcak hemen eve gelecek paraları hesaplıyo bu arada bana baktığı süre boyunca yaptığı harcamaları da bi yere yazmış hesap çıkarmış şu kadar borcun var diye..oralar ayrı konu neyse konuya döneyim..
bi bün babam beni işe sokcak işte bi hastanenin eczacısı olcam. sevgilim de diyor ki eğer işe girersen evlenemeyiz. ok dedim madem söylüyüm o zaman istemeye geleceğijnizi dedim. o da tamam dedi. ben de söyledim işte biri var evlenmeyi düşünüyo benle falan...
ay dilim tutulaydı da demez olaydım babam kafama silah dayadı ne hakaretler ne küfürler. ne namuzum kaldı ne halsiyetim...ben de 1 hafta snra ankaraya çıkışımı almaya gittiğimde kaçtım sevgilime evlendik..
yani anlatmaya çalıştığım baban aşırı anlayışlı birisi bence yat kalk dua et. şükret.. benim durumumda olmadığına. bence söyleyebilirsin cnm.. asla da kızmaz.
evet canım hep öle yapıcam kıyamam ben onaabencee söle canmmm hiç çekinme
ablanın yaptığı çokk ağırına gitmiş babanın
sen hep fikrini al :)
Naptın arkadaşım, gelişme var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?