- 22 Ağustos 2009
- 1.824
- 3.458
- 333
kızlarr nasıl anlatıcam bilmiorum ama ablamdan başlayalım benim ablam gecen yaz tatailden döndüğünde elinde bi yüzükle geldi herkes şok oldu baba ben ewlenicem dedi babam hayırlısı dedi kendisine önceden danışmadığı için cok kırıldı babacım neyse iistemeye geldiler ablamı birinci gün istediler 2 gün nişan 3. gün nikah oldu biz ne oldu ne bitti anlamadık babama kmse bir şey sormadı keza bize de öyle ablam hep kendi bildigini yaptı 1 ay icinde evlenip gitti.. biz ne damadı ne ailesini tanıyamadık bile.. babam o kadar üzüldü o kadar kilo werdi ki halini gören acıodu beni adam yerine koymadılar diyodu
neyse gelgelelim bnide sevgilim ve ailesi mayısta istemeye gelmk istiyorlar ailede herkes ögrendi ama babama söyleyemiorum çünkü onun kalbi cook kırık hergün de bana şaka yapar hadi ne zaman ewlenion, evlende kurtul , koca bulamadın mı die anneme o da ablası gibi yapmasın baba bn nişanlndım die karsıma cıkmasın diyormuş.. o da benim önceden sölememi istiyor galiba
ama üzülür mü kırılır mı buna hazırlıklı mı bilemiyorum.. babamı co seviyorum ona cok düşkünüm
anneme sen söyle diyorum senden duymak ister diyoo. ayh nasıl sölenir bu durum tatlı dille kızlarr ???? :26: :18:
neyse gelgelelim bnide sevgilim ve ailesi mayısta istemeye gelmk istiyorlar ailede herkes ögrendi ama babama söyleyemiorum çünkü onun kalbi cook kırık hergün de bana şaka yapar hadi ne zaman ewlenion, evlende kurtul , koca bulamadın mı die anneme o da ablası gibi yapmasın baba bn nişanlndım die karsıma cıkmasın diyormuş.. o da benim önceden sölememi istiyor galiba
ama üzülür mü kırılır mı buna hazırlıklı mı bilemiyorum.. babamı co seviyorum ona cok düşkünüm
anneme sen söyle diyorum senden duymak ister diyoo. ayh nasıl sölenir bu durum tatlı dille kızlarr ???? :26: :18: