Merhaba.Ben 1 yıl mezuna kaldıktan sonra çalışıp tekrar üni sınavına girdim ve devlet üniversitesinde iktisat kazandım.Bölümümün önü açık zaten kendimi geliştirmeyi seviyorum .Ama babam zorluk çıkarıyor,onun istediği hukuktu kazanamadım diye bana yapmadığı kalmadı.ben avukat olmak istemiyorum bana göre değil kendi bölümümden memnunum ama istediği yer gelmediği için bana kızıyor.okulumla ev arası 1 saat sürüyor servisle aylık 5 bin vermesi gerekiyor onun lafını ediyor beni sürekli başkalarıyla kıyaslıyor yaptığım şeyleri beğenmiyor en ufak hatamda bana bağırıp çağırıyor aşağlıyor çalışıp öderim diyorum ben senden para istemedim ki diyor beni dövmeye kalktı.yurda çıkmama da izin vermiyor sürekli baskı altında hissediyorum pireyi deve yapıyor artık çok bunaldım sussun diye annemle bir şey demiyoruz desek bile bizi dinlemiyor dövmeye kalkıyor ne yapmam gerekli bunun için dua var mı? kendimi geliştirip çalışmak istiyorum ama umudum kalmadı evlenmek bile aklımdan geçti tabi evlilik de zor her şey zor ne yapmalıyım