Nişan Babam veriverdi beni sıra gelsin nişana :D

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

SadeliMadenSuyu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2014
3
0
36
İstanbul
Kızlar çok tatlı bol kahkahalı bir isteme merasiminden sonra ağustosta nişana karar verdik burda okuyorum çoğu yapıcakları falan filan ama bana böle toplu bi şeklilde görmüş geçirmiş arkadaslarım nasıl elbiseler giydiler ne tür bohçalar hazırladılar içine ne koydular misafirlere hediyelik verdilermi erkek tarafı kıza nasıl takı takmalı kız tarafı damada ne takmalı nişan evde olacak gibi oyun havası koyulup oynanmalımı ben kör cahil gelin olup gidecem bana bi el atıverelim

Canim ben 4 ay once nisanlandim salonda yaptik biz nisani salonu falan biz tuttuk yaklasik 300 kisi vardi dugun gibi taki töreni oldu bizde ama sadece anne babalarin taki taktigini bildigim arkadaslarim da oldu bunlar karsilikli anlaşmaya bakiyor nisanlimin annesi ve babası birer tane bilezik taktilar bizimkiler de nisanlima bir çeyrek takti onun disinda para takildi.Evde yapsaydik sadece anne babalar taki takacakti bir de herkesi cagiramayacaktik birini cagirsak digeri alinacakti mecbur tuttuk salon davetiye bastirdik oldu bitti. Nisanimda ben saks mavisi inci detaylari olan abiye bir elbise giydim nisanlim da takim elbise gitmisti. Umarim yardimci olabilmisimdir eger aklına takilan birsey olursa sorabilirsin:))

Bohca olayıni da bana nisandan once gelmisti sandik aldik icinde 6 li saten takim pijama ic camasiri corap terlik nisan ayakkabisi cantasi makyaj malzemeleri (tarak Ayna tirnak makasi törpü cimbiz dis fircasi sabun dis macunu vs.)kayinvalidem havlu yazma lif seccade patik yelek koymustu bu sekilde bana gelen bohca

Biz nisanlima dugunden once bohca goturecegiz alisverisini yaptik ceyiz mağazalarında satilan bohca setleri var gömlek kravat cuzdan kemer pijama ic camasir corap terlik tras takımları setini aldik evden de seccade takke tespih havlu lif koyduk.damatligi ve ayakkabisini daha sonra almayi dusunuyoruz.

canım ben gormus gecırmıs degılım hatta nısanım senınkınden 1 ay sonra ama yakın zamanda eltımi nisanladık ve benım alısverıs ıslerım neredeyse bıttı bıraz fıkır vereyım ıstedım.
eltımınkı de benımkı de yemeklı nısan oldu ve olacak ancak 50-60 kısılık olacak. yanı sadece yakın akraba ve arkadaslarımız.
bohca ısı uzaak yerden gelındıgı ıcın isteme soz nisan hepsi aynı gun olacagı ıcın o gun verılecek.
erkek bohcası tamamlandı sayılır sadece terlıgı kaldı. gerı kalanları:
damatlık ayakkabı, gratıstekı men urunlerınde gorulebılecek butun urunlerden olusan bır bakım cantası (gratıste %60 ındırım oldugunda aldım butun urunlerı)
bakım cantası ıcın 3 lu bı spor canta takımı, 2 gomlek, ropdosambrlı pamuk ve poplın 2 takım pıjama, gul kokulu kese, iç camasırı, fanıla, parfum, 2 corap, cuzdan, havlu koyulacak bı de

bana alınanlar: 6 lı saten takım set sabahlıklı vs., pamuk gecelık, pamuk pıjama, terlık, patık, ıgne oyalı esarp, nevresım takımı, yatak ortusu, havlular, önluk, bır kac yastık kılıfı
sandık alınacak, ıc camasırı setı alınacak, nısan tepsısı alınacak suan aklıma gelenler bunlar canım

diger soruna gelınce bızımkı dısarıda olacak ama akrabalarımız yaşlı olacagı ıcın cok oynak gececegını sanmıyorum. yanı anlayacagın olayın nerede oldugu degıl sızın ıcınızdekı mutluluk ve oynama ıstegı varsa takın kasetı oynayın :) ya da sadece cok yakınlarınızla cıkın eglenın sonradan o da cok guzel olur.

takı ışine gelınce o da ınsanların maddı durumu ıle ılgılı ama set ve bır bılezık takılabılır. bana oyle olacak ama dugunde baska set takılmayacak. bı tane daha bılezık takılır en fazla. erkege de bız saat takacagız ama eltımler hıc bı sey takmadı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…