• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam ve onu memnun etmek(!)

feyzapol

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2017
1
0
1
Selam kızlar, sorunum başlıkta zaten ayan beyan ortada.

Babamın sürekli şikayetlenmesinden aşırı bunaldım artık. Daha dün bir olay yaşadık mesela (gerçi her gün ayrı bir olay yaşıyoruz)

Birinin vasıtasıyla biriyle tanıştırıldım, dün de ailecek tanışmaya geldiler neyse. Ben çocuğun boyundan (benden kısa) ve çekingenliğinden şikayetçiydim zaten, bunu dün de belirttim ve artık gerek yok deyip hayır dedim cevap olarak.(onlara bugün söylenecek daha aile arasında hayır dedim) Yani bir daha görüşülmeye gerek yok diyerekten.

Babamla amcam (amcam aracı oldu) herkes gidince aralarında bu mevzuyu konuşmaya başladı. Babam dedi ki aynen: "Feyzapol de bir boyu kısa der, bir şöyle der, bir böyle der. ne laf dinliyor ne söz, benim dediğim oğlanları beğenmedi (deli gibi 15 dk boyunca şimdilerde evli olan adamları konuştu) vs. işte adamlara ayıp oldu, masraf yaptılar, rezil olduk millete" diye bir çıkışı yaptı. ben de duydum tabii. O kadar sinir oldum ki bana mı soracaksınız siz kendiniz mi evleneceksiniz diye bağırdım çarptım kapıyı çıktım.

Ne yani ben her evimize gelene evet mi demeliyim?? Üstelik "oğlanın maaşı az "" diyen kendisiydi daha gelmeden önce!!!!! sonra ne oldu da birden sevdi bilmiyorum ama bu böyle kaçıncı memnuniyetsizlik.

Adam resmen ailesi olarak bizi istemiyor gibi... abimle arası da bozuk sırf bu arkasından abime demediğini bırakmadığı için ki annemin yaptığı hiçbir şeyi de beğenmiyor mesela.

O kadar doluyum ki hani... annemi bırakıp gidemiyorum şu evden yoksa çoktan bağımı koparırdım. Sürekli bizi birilerinin yanında gömüyor. Psikolojikman iyi olmadığı aşikar zaten de...

Bu arada soracaksınız muhakkak neden görücü usülü falan diye... ilişkim olmadığı için kabul ettim, herhangi bir gönül bağım yok diye.

Her neyse tamamen rahatlamak o zehri akıtmak istedim, okuduysanız teşekkür ederim.

Biriyle tanışabileceğiniz sosyal bir ortama girmelisiniz belki ? Bir kurs olabilir mesela.En azından bu şikayetleri dinlemezsiniz.
Onun dışında haksız değilsiniz,sonuçta onlar da bir cevap için geliyorlar kimseye ayıp olduğu falan yok evet demek zorunda değilsiniz.

İyi de Adamı neden çağırdınız

Siz tanışmışsınız babanız da maaşını beğenmemiş

İstemediğiniz Adamı aile ortamına neden çağırdınız

Çağırmayın olmaz deseydiniz sıkıntı yaşanmazdı

baban biraz da hem gel dedik hem olmaz dedik diye amcana ayıp olmasın diye muhabbet etmiş işte

Canım baban ve amcan evlenmen için neden seferber oldu ayıptır sorması kaçıncı yüzyıldayız görücü usulü evlilik yaptırmaya çalışıyorlar. Yaşınızı öğrenebilir miyim

:63:KIzını evlendirmek için damat adayı bulan baba :KK12:niye her işin içindeler en ince derayda bile

Kaç yaşındasınız? Bir kız babası kızı isyemiyor diye hayıflanır mı? Amcaya noluyor pardon? Evlenmek istemiyorum henüz derseniz belki arayıştan vazgeçerler siz de kafa dinlersiniz? Sonra biraz sosyalleşin.. Kendiniz bulun..

işe gir çalış paranı kazan... evlenmek zorunda değilsin kendi hayatını kurup kendi evine çıkmak için. hem zaten bu sayede sosyal çevren de olur kocanı kendin bulursun. görücü usulü zaten baştan çirkin.

Back