reytinglerden ötürü mü?Dizi kaldırıldı.
Valla mıııneden ki?
Tabi reytinglerden dolayıdır.Son bir bölümden sonra final.reytinglerden ötürü mü?
uzun süreli olmayacağını tahmin etmiştim zaten bari mutlu son yapsınlar.Tabi reytinglerden dolayıdır.Son bir bölümden sonra final.
Ben tanıtımlardan görüyordum ama bana Öyle Bir Geçer ki Zaman'ı anımsattı.Belki de değildir bilmiyorum ama aslı izlemiş bitmiş bir dizinin kopyası tutmaz.uzun süreli olmayacağını tahmin etmiştim zaten bari mutlu son yapsınlar.
Banada anımsattı biraz cemile karakteri ile nilgün karakteri benziyor biraz farklı rollerde görmek isterdim.Ben tanıtımlardan görüyordum ama bana Öyle Bir Geçer ki Zaman'ı anımsattı.Belki de değildir bilmiyorum ama aslı izlemiş bitmiş bir dizinin kopyası tutmaz.
Evet çok benziyor.Bir dizisi daha kaldırıldı galiba yine bu tip bir roldü.Öyle Bir Geçer ki Zaman dizisinde çok iyi oynayınca kadına da bu tip roller geliyor maalesef.Ülkemizdeki yapımcılar böyle.Diğer dizinin rüzgarından yararlanmak istiyorlar.O da istemiyordur ama napsın aç kalacak değil kabul etmek zorunda kalıyor kadro da iyi olunca.Ama artık dizileri oyuncular değil senaryolar götürüyor.Banada anımsattı biraz cemile karakteri ile nilgün karakteri benziyor biraz farklı rollerde görmek isterdim.
Hiç şaşırmadım.tahmin etmiştim ilk bölümden.Sadece Bülent İnal'ı görmek iyi geldi.Tabi reytinglerden dolayıdır.Son bir bölümden sonra final.
Adamın da şansı yok.Dizileri kaldırılıyor.Hiç şaşırmadım.tahmin etmiştim ilk bölümden.Sadece Bülent İnal'ı görmek iyi geldi.
Aay evet yaaa.canim benimAdamın da şansı yok.Dizileri kaldırılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?