Öncelikle yorumun icin cok tessekür ederim zaman ayirip yazdigin icin
Insallah dedigin gibi zamanla hersey düzelir. Suan Sadece meslegimi bittirmemi bekliyorum belki ozaman yine oturup karsima konusur.
Ailede aslinda herkez biliyo komsumuzun oglu oldugu icin türkiyede yengelerim kuzenlerim hepsi taniyo hepside allaha sükür bizim tarafimizda. TAnidik oldugu icinde kuzenlerimin esleri gecen gün biz Senin icin kefil olururz hepimiz seni biliyoruz demisler. Ama böyle uzakta oldugu icin cok zor oluyor zamana birakmak.. Tabi teknoloji gelisti kolay kolay mesajlasa biliyoruz telefonla görüsebiliyoruz ama oturupda bulusmak gibi olmuyor tabi.. Kararliyiz canim hic dönmeye niyetimiz yok kararlarimizdan oda diyor ben beklerim hic birseyi kafana takma üzülme sen yeterki diyo ama ne cagre.. Belkide yinede ya aile yada sevgi karari almak zorunda kalicam? Ondan cok korkuyorum.. Babama henüz saten evlenmek aklmdan gecmedigini sadece isin az da olsa ciddiye binmesini istedigimi belirttim beni üzen buna degilde türkiyeden oldugu icin kizmasi .. Gidip bi kendiside duruma bakmasini onunla konusmasini da söyledim .. yanliz pek bir cevap vermedi o dedigime ..