- 3 Mart 2025
- 7
- -1
- 1
- Konu Sahibi aglamakistiyorum333
-
Annenin baban hesap takip ediyor diye boşanacağını sanmıyorum. Konu hassas biraz, farklı düşünen olur ama ben annene söylememeni daha mantıklı buldum. Anneni üzer, huzurunu kaçırır. Annen de böyle bir şey için boşanmayacağına göre öğrenmesi kavgadan başka bir şey getirmez.Lütfen yardım edin.18 yaşındayım.Babam facebook hesabından 4 tane dekolteli bikinili poposunu memesini neredeyse çıplak olacak şekilde paylaşan hesaplar takip ediyor ve profiline giren tüm arkadaşları bunları görebilir.Normalde dinine bağlıdır ama nöyle hesaplar takip ettiğini görmek beni çok fena üzdü ne yapacağımı bilmiyorum babama olan bakış açım değişti nefret ediyorum resmen.Sizce anneme söylemeli miyim? Benim yüzümden boşanırlar mı? Ne yapacağım lütfen yardımcı olun
normalde rahat konuşurum ama bu konuda konuşamam,yakalandıiını görürse bağırır kesin.Zaten sinirli bir yapısı var.Ayrıca bir kere de galerisinde ss görmüştüm ve anneme çaktırmadan göstermiştim annem çok üzülmüştü ve hiçbir şey dememişti babama bana da keşke söylemeseydin demişti ben de söylediğime pişman oldum ama içimde tutmak psikolojimi bpzuyor.Babamın telefonunu alıp takipten çıkabilirim ama yine takip ederse napıcam?Annenin baban hesap takip ediyor diye boşanacağını sanmıyorum. Konu hassas biraz, farklı düşünen olur ama ben annene söylememeni daha mantıklı buldum. Anneni üzer, huzurunu kaçırır. Annen de böyle bir şey için boşanmayacağına göre öğrenmesi kavgadan başka bir şey getirmez.
Baban rahatça konuşabileceğin biri mi? Direkt yanına gidip takip ettiklerini herkesin görebileceğini söylesen utanıp çıkarır mı yoksa bağırır mı?
yaptığı şeyden ben utanıyorum babamın yüüzne söyleyecek cesaretim yokHiç anneme söylemeden babama direkt kendim söylerdim
Baba çok tuhaf kadınları takip ediyorsun ve bunu herkes görüyor.ben yanlışlıkla olabileceğini düşündüm ama annem de görmeden sil istersen derdim
Telefonunu bi bahaneyle alınLütfen yardım edin.18 yaşındayım.Babam facebook hesabından 4 tane dekolteli bikinili poposunu memesini neredeyse çıplak olacak şekilde paylaşan hesaplar takip ediyor ve profiline giren tüm arkadaşları bunları görebilir.Normalde dinine bağlıdır ama nöyle hesaplar takip ettiğini görmek beni çok fena üzdü ne yapacağımı bilmiyorum babama olan bakış açım değişti nefret ediyorum resmen.Sizce anneme söylemeli miyim? Benim yüzümden boşanırlar mı? Ne yapacağım lütfen yardımcı olun
bilerek ettiğine eminim daha önce de olduBelki bilmeden etmiştir ya da bazı oyunlar oynadıysa otomatık olmuştur bilemedim . Siz takibi bırakıp silin. Bakalım bır daha edecek mı
Valla cehalet mutluluktur, bence söyleme. İçinde tutmak zor da gelse annene söylemek de hafifletmez.normalde rahat konuşurum ama bu konuda konuşamam,yakalandıiını görürse bağırır kesin.Zaten sinirli bir yapısı var.Ayrıca bir kere de galerisinde ss görmüştüm ve anneme çaktırmadan göstermiştim annem çok üzülmüştü ve hiçbir şey dememişti babama bana da keşke söylemeseydin demişti ben de söylediğime pişman oldum ama içimde tutmak psikolojimi bpzuyor.Babamın telefonunu alıp takipten çıkabilirim ama yine takip ederse napıcam?
ne saçmalıyorsun facebookta denk geldim ve TÜM ARKADAŞLARI GÖREBİLİR BUNU herhangi bir özel stalk gerektirmiyor yaşında utanması gereken babam.Adamların peşlerine düşen karıları yetmiyordu bir de çocukları başladı şimdi.
Sen niye utanıyorsun kuzumyaptığı şeyden ben utanıyorum babamın yüüzne söyleyecek cesaretim yok
Erkek kardeşim biliyor ve birkaç güne anneme söylicem diyo o da 17 yaşında zaten küçüklüğünden beri babamı sevmez kendisi,açığını bulunca kullanmak istiyor.Ben söylemesem de ona güvenemiyorum.çok üzgünümValla cehalet mutluluktur, bence söyleme. İçinde tutmak zor da gelse annene söylemek de hafifletmez.
Takipten çıkmayı da mantıklı görmedim. Diyelim ki çıkardın, geri eklerse ne olacak ki?
Amaç takipten çıkartmaksa hep beraber otururken birini ayıplıyor gibi yapabilirsin, bak arkadaşım şunu takip ediyor ama herkes görebiliyor gibisinden??
Yine de takip etmeyi bıraksa açıp bakmayı bırakmaz. Bilemedim, üzüldüm yani
Daha önce galerisinde resimler de görmüşsün. Yanlışlıkla takip etmediği de belli. Baban kaç yaşında bu arada?Erkek kardeşim biliyor ve birkaç güne anneme söylicem diyo o da 17 yaşında zaten küçüklüğünden beri babamı sevmez kendisi,açığını bulunca kullanmak istiyor.Ben söylemesem de ona güvenemiyorum.çok üzgünüm
Sen 18 yaşındasın baban kırklı yaşlarındadır, yaşından utanacağı bir durum yok. Başkalarının görmesinden endişe ediyorsan arkadaş listesi kapatılabiliyor. Bu konuda uyarabilir ya da çaktırmadan kapatabilirsin. Anne ve babanın ilişkisine çocuklar müdahil olmamalı.ne saçmalıyorsun facebookta denk geldim ve TÜM ARKADAŞLARI GÖREBİLİR BUNU herhangi bir özel stalk gerektirmiyor yaşında utanması gereken babam.
Babam 51 yaşında.Kardeşimi ikna ederim.Annem bilse bence net uyarırdı ve kavga ederlerdi.Teyzeme söyleyesim geldi ama kime söylesem rezil olucakmışım gibi hissetiğimden söyleyemiyorum.Teyzem dediğim de yaş farkımız çok yok ve yakınız ama gerçekten ben utanıyorum.Arkadaşlarımdan da fikir alamam.Başkası hakkında konuşur gibi yapmam yüzüne söylememden daha kötü olur diye düşünüyorum.Resmen çıkmazdayım ya.Ama bunu gördüğümden beri babama eskisi gibi bakamıyorum aşırı soğudum keşke bilmeseydim...Daha önce galerisinde resimler de görmüşsün. Yanlışlıkla takip etmediği de belli. Baban kaç yaşında bu arada?
Kardeşini de ikna et bence. Annen bir şey demez, üzülür sadece. Bir şey derse de bu adam bağırıp üste çıkar.
Dediğim gibi, eğer amaç sadece çevreye rezil olmamaksa ve sen de direkt muhattap olmak istemiyorsan dediğimi yap, başkası hakkında konuşur gibi konuş.
Mesele babanın huyu ve annenin bilmemesiyse yapacak bir şey yok. Eminim annen de biliyordur, kocasının ne olduğunun farkındadır zaten. Annemin gözünü açamayacağım gibi düşünme. Kızının/oğlunun da bunu bildiğini belli edip küçük düşürmeyeceğim gibi düşün
Senin rezil olacağın bir şey değil. O konuda için rahat olsun. Yine de bana biraz abartmışsın gibi geldi, ilk defa görmüyormuşsun. Annen de büyük ihtimal biliyor zaten. Onu yapmam bunu yapmam diyorsan da yapacak bir şey yok, hiçbir şey olmamış gibi devam et.Babam 51 yaşında.Kardeşimi ikna ederim.Annem bilse bence net uyarırdı ve kavga ederlerdi.Teyzeme söyleyesim geldi ama kime söylesem rezil olucakmışım gibi hissetiğimden söyleyemiyorum.Teyzem dediğim de yaş farkımız çok yok ve yakınız ama gerçekten ben utanıyorum.Arkadaşlarımdan da fikir alamam.Başkası hakkında konuşur gibi yapmam yüzüne söylememden daha kötü olur diye düşünüyorum.Resmen çıkmazdayım ya.Ama bunu gördüğümden beri babama eskisi gibi bakamıyorum aşırı soğudum keşke bilmeseydim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?