Çok üzüldüm başınız saolsunKaybettik babamı. Bu formu gören olursa ruhuna okur musunuz?
Allah rahmet eylesinKaybettik babamı. Bu formu gören olursa ruhuna okur musunuz?
Rabbim safi ismiyle şifalar versin. 1 yaşın 1 tane de Hucurat süresi okuyacağım. Rabbim sağ salim hastaneden çıkmasını nasip etsin.Kızlar merhaba.
Babam yıllardır kanser mücadelesi veriyordu. Covid e yakalandı 1 ay önce ve hastanede tedavisi devam etti. Tam taburcu olup tedavisi evde devam edecekken hastane enfeksiyonu kaptığı ortaya çıktı.Bir savaştan yaralı yaralı diğer savaşa başladı. 3 gün içinde iyice kötüleşti. Dün yoğun bakıma aldılar.şimdi uyutuyorlarmış ve enfeksiyon değeri yükseliyor.
Sizden ricam babama ne okuyabilirseniz kabulüm bir dua okumanız. İsmi Mehmet.
1-2 haftaya doğum yapacağım. İlk çocuğum lütfen torununu görmeyi nasip etsin Allah'ım
Şimdiden teşekkür ederim,Allah razı olsun. allahım sizinde dualarını kabul etsin inşallah
Canimm şimdi gördüm mesajınıKaybettik babamı. Bu formu gören olursa ruhuna okur musunuz?
Amin inslh canim rabbim onu başinizdan eksik etmesin inslh allahim şafi ismiyle sifa versin inslh canim seninde hayrli dogum geçirirsin inslh sende dogumunda bna dua et lutfen cocugum olmuyor adim hevidarKızlar merhaba.
Babam yıllardır kanser mücadelesi veriyordu. Covid e yakalandı 1 ay önce ve hastanede tedavisi devam etti. Tam taburcu olup tedavisi evde devam edecekken hastane enfeksiyonu kaptığı ortaya çıktı.Bir savaştan yaralı yaralı diğer savaşa başladı. 3 gün içinde iyice kötüleşti. Dün yoğun bakıma aldılar.şimdi uyutuyorlarmış ve enfeksiyon değeri yükseliyor.
Sizden ricam babama ne okuyabilirseniz kabulüm bir dua okumanız. İsmi Mehmet.
1-2 haftaya doğum yapacağım. İlk çocuğum lütfen torununu görmeyi nasip etsin Allah'ım
Şimdiden teşekkür ederim,Allah razı olsun. allahım sizinde dualarını kabul etsin inşallah
Bi meryem suresi okurmusunuz bna bitanede ayetel kursiAllah rahmet eylesin kalanlara sabır versin. Ruhuna Fatiha okudum.
Cok uzuldum,Allah rahmet eylesin,okudum Allah kabul etsin insalllah=/Kaybettik babamı. Bu formu gören olursa ruhuna okur musunuz?
İkisini de okudum şimdi. Allah kabul etsinBi meryem suresi okurmusunuz bna bitanede ayetel kursi
Ahh basiniz sag olsun mekani cennet olsun insallahKaybettik babamı. Bu formu gören olursa ruhuna okur musunuz?
Allah razi olsun cok tesekur edrimİkisini de okudum şimdi. Allah kabul etsin