- 23 Ocak 2013
- 1.055
- 864
- 123
- Konu Sahibi herdaimumutlu
-
ergenlik çağında anksiyete bozukluğuyla boğuştum,evlendikten sonra da gebelik kayıplarımla birlikte yoğun panik ataklar ve majör depresyon geçirdim.Yıllarca birikenler belli bir süre sonra bir yerden patladı.Şİmdi kendimi toplamaya çalışıyorum,hala kendimce dertlerim ve psikolojik sorunlarım var ama babam sağolsun sanki hiç bizi terk etmemiş,okutmuş,bakmış gibi şimdi bizden tam destek bekliyor.Yani zamanında onun bize çok gördüğü sevgi ve ilgiyi bekliyor bizden ama ben artık çok bunaldım gerçekten...Allah yardımcın olsun ne desem bilemedim. Yine iyi insanmışsın da ona destek olabilmişsin ben yapamazdım herhalde. Açma sende her aradığında onun için kendini yıpratma bukadar. Psikolojik rahatsızlığın baban ile olanlarla mı alakalıydı?
Gerçekten gereken ne varsa yapıyorum.Hatta ona bir şey olursa çok ama çok üzüleceğimi,kahrolacağımı biliyorum...Ama elimde olmadan yaptıkları ve onca çektiğim ızdırap geliyor aklıma,ben de zamanında çok ağladım baba diyesim geliyor ama susuyorum,içime atıp tutuyorum kendimi.Çok haklısınız ama..
"Ama" var işte. Şu an hasta ve size ihtiyacı var. Lütfen desteğinizi esirgemeyin.
Ahh içimdekileri dökmeye kalksam kalbi dayanmaz,oracığa yığılı verir eminim,o yaptığı herşeyi unutmuş,hiçbirşey olmamış gibi baba kız ilişkisi yaşıyor benimle,ben de gereken ne varsa yapıyorum ama bir tarafım hep buruk...Çok haklısınız. Resmen eden bulur durumu yaşanmış.
Yaptığı kabul edilemez bir şey. Şu an ki takınacağınız tavır tamamen vicdanınızla alakalı. Ama kendi psikolojinizi de ihmal etmeyin. İçinizden nasıl geliyorsa öyle davranın. Gerekirse onunla yüzleşin içinizi dökün, bir nebze de olsa rahatlarsınız.
Çok geçmiş olsun yine de.
Ahh içimdekileri dökmeye kalksam kalbi dayanmaz,oracığa yığılı verir eminim,o yaptığı herşeyi unutmuş,hiçbirşey olmamış gibi baba kız ilişkisi yaşıyor benimle,ben de gereken ne varsa yapıyorum ama bir tarafım hep buruk...
Aslında dediğiniz gibi yüzüne bakılacak bir tarafı yok,ama bunca zaman birşekilde bağlarımız kopmadı ve son yıllarda onun hastalığınında etkisiyle daha bir yakınlaştık.Annem ve ben çok ama çok vicdanlı insanlarız belki yanlış yapıyoruz ama biz düştüğümüzde yüzümüze bakmayan kim varsa affettik ve yolumuza devam ettik.Ama sizi de çok iyi anlıyorum,yapılması gereken oydu belki ama ben yapamadım işte ve hala görüşüyorum kendisiyleSenin yerinde olsam babamın yüzüne bakmam.
Sen açken aklı nerdeymiş? Sana bayıldığından değil kadın gittiği için seni arıyor şimdi.
Zor zamanında yanında olmayana minbetin olmasın. Babanla görüşmen annenden ayıp bence. Annene bunca acıyı çektirmiş birine ben olsam dırtımı dönerdim.
Aslında dediğiniz gibi yüzüne bakılacak bir tarafı yok,ama bunca zaman birşekilde bağlarımız kopmadı ve son yıllarda onun hastalığınında etkisiyle daha bir yakınlaştık.Annem ve ben çok ama çok vicdanlı insanlarız belki yanlış yapıyoruz ama biz düştüğümüzde yüzümüze bakmayan kim varsa affettik ve yolumuza devam ettik.Ama sizi de çok iyi anlıyorum,yapılması gereken oydu belki ama ben yapamadım işte ve hala görüşüyorum kendisiyle
Evet belki hasta olmasa çok farklı durumlarda olurduk,şimdi o bu haldeyken onun bize yaptığı gibi sırtımı dönemiyorum ona ama bir yandan da hasta olmasaydı,o kadınlar onu bırakmasaydı böyle arayıp,sorarmıydı beni diyorum ve aramayacağını adım gibi biliyorumHaklısın.. Yerinde olsam bende senin gibi olurdum. Unutulmaz. Ve bu haldeyken terslemek de olmaz. Yani ben yapamazdım en azından.
Allah yardımcın olsun. Susup yutmak hasta eder insanı çok iyi bilirim
Tabiki affetmenin yanında eski güvenide kalmıyor insanın,belki dışarıdan bakıldığında babama ve akrabalarımıza karşı ters bir tutum içerisinde değilim ama inanın o zor dönemde bize yapılanları noktası noktasına hatırlıyorum ve o insanların hiçbirine buna babamda dahil güvenmiyorum.Çok haklısınız benim melek anacığıma bu yaptıklarının hesabını sormam ve onunla birdaha görüşmemem gerekiyordu ama baba işte,öyle kestirip atamıyorsun,belki benim yerimde kim olsa sizin dediklerinizi yapardı ama benim vicdanım buna el vermiyorSiz bilirsiniz tabi ama o insanlara da çok güvenmeyin.
Yine siz bilirsiniz ama adam safi duygu sömürüsü yapıyor bence. Dediğim gibi annemi aç yatıran birini affedemezdim herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?