Babam hep hakaret eder

yalnizlik11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2016
48
2
86
29
biz Bursa nin küçük semtinde yaşıyoruz. Babam esnaf önceden konu açmıştım. Annemu aldatmış resmen binkadinla ben yediremedim annemi kandırıyor oylessine yazisma o bu diyo ,ama kadinla naber nasıl gidiyor kadın geçinemedigini anlatıyor oda müşteri der. Annemi kandırmaya çalışıyor ama ben yemedim tabi sonra dedim ki herşey ortada. Pislik düşünceli dedi, bende sesimi yukselttim rahat dur 60 a geldin dedim. Üstüme yürüdü bende git işine dedim peşime verdi ablam girdi araya yaşım 29 hakaret küfür beddua etti dedik ben annem gibi saf degilim. Kur'an'a el basiyi boss bir sekilde oncedende basmıştı yaptığında dedim o kuran çarpsın kadına kotu niyetle demediysen. İleri gitse o halt olcak şimdi olmasa ne dedim. Sakin konuşamadım anneme diyo siz kimsiniz size inandiriyim inanmiyosaniz öbür tarafta görürsünüz kadın da değişik burada yakın tekstilde çalışıyor herhalde kumral saçlı abiyi severim işlerde yardımcı olur diyo kimseyi ilgilendirmez o bu ,kadında bu saarten sonra yazarsa zaten tekstil çıkışı beraber dertlesceZ muhtemelen suç bizimkinde digeride rahat durmuyo. Diyolarya hirsizin önünde nasıl durucaksin duramazsin hakaret ettim için sönmedi hâla zamaninda da yapmısti o zaman delil yoktu bazen hiç biseyim olmasaydi huzurumuz olsaydı diyorumm. Bunun yüzünden 29 senedir kimseye güvenemiyorum evlilikten soğuğum kadın gorse gözüyle süzer. Türkçe konusunda laf eden bir iki arkadaşım oldu kendince haklilar elim titreyerek yazdım tekrardan okuma fırsatım olmadı. Nefes alışverişim bile normale inmedi. Hepinizden özür dilerim

Son düzenleme:
Hiç anlatamamışsın kendini ama anladığım kadarıyla mesele annenle baban arasında. Asla karışma kendileri çözsünler sorunlarını.

Sen onların ebeveyni değilsin, böyle bir sorumluluğun yok.
İyi ki varsınız bu yaşıma kadar travmalar yaşadım babamin hareketleri yüzünden. Yalan atıyor yediremiyorum bela okudu yüzün gülmedi gülmesin dedi

Annenle baban arasina girme.kendi hayatına odaklan ve o kendine başka bir hayat kur
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Elimde değil annemi kandirirken görünce kendimden geçiyorum annemde inanmıyor, ama sakince konuşur ben konusamam. Hayat kurmaya calisicam

Anladığım kadarıyla annen babana inanmak istiyor, belki başka çaresi olmadığından dolayı yapıyor belki de gerçekten inanıyor bilmiyorum. Ama anneni üzme bence, bırak o kendi dünyasında mutlu olsun. O yaş grubunda evlilik ev arkadaşlığı gibi olabiliyor bazen. O yüzden belki aldatsa bile annen bunu problem yapmayacak.
Sana gelince de bu kadar harab etme kendini, kpssye çalışıyormussun umarım atanırsın. Atanamazsan da başka bir şehirde iş bulma imkanın varsa bırak git. Uzaklaşmak iyi gelir. Çünkü annen de baban da durumu sorun etmiyor sen kendini yiyip bitiriyorsun. Gençliğine yazık.
imkanın varsa kendine yeni bir hayat kur annen de isterse gelsin.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim. Elimde değil annemi kandirirken görünce kendimden geçiyorum annemde inanmıyor, ama sakince konuşur ben konusamam. Hayat kurmaya calisicam
Annenizi kandırmıyor,anneniz kanmak istiyor kendince ne nedenleri vardır bilemeyiz.
Siz ikisinin arasındaki meseleye girmeyin derim.
Anneniz sizden çok farkındadır kaç yıllık eşinin ne yaptığının nereye baktığının

oda müşteri der.

kadın da değişik burada yakın tekstilde çalışıyor herhalde kumral saçlı abiyi severim işlerde yardımcı olur diyo

Bu kısımları hiç anlamasam da şunu söylemek istiyorum eğer anneniz aldatılmayı sindirmiş durumdaysa yani boşanmayacaksa boşa jendinizi üzmeyin çünkü yarın onlar çok iyi olur siz dışarda kalırsınız boşverin.

O kadar haklısınız ki, annem soyluyör babam yeterli delil görmüyor bu sebepten annem susuyor. Bense, öyle değil diyorum. Annem kız hakli deyince saldırıyor bağırıyor ama bana göre belli

Valla bu yoruma kesinlikle katılıyorum. Babamın karşısına dikildim, bağır çağır kavga ettim, annemi dövdü savundum, aldattı bağırdım, küfür etti dayak yeme pahasına önüne geçtim. Sonra annem bana dedi ki "baban senin yüzünden gitti, aramızı sen bozdun." Bırak ne bk yerlerse yesinler annen salak mı çok afedersin de görmüyor mu? Demek ki ayrılmak istemiyor. Sanane? Babanın uçkurundan sen sorumlu değilsin. Bırak kendi hayatına odaklan. Çok mu rahatsızsın o evden ayrılmaya bak.

Ben anlamadı bir şey...

Yani evet rezilligimle kaldım. Deli gibi savundum, sonuç olarak babam herkese bana bağırdı üstüme geldi demiş.

siz yapacağınızı yapmşsnız daha ne yapacaksınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…