- 20 Kasım 2017
- 10
- 1
- 36
- 27
- Konu Sahibi maviorkide00
-
ikisine de kızmış anladığım kadarıyla. ama ablamlara da zamaninda aynısıni yaptı. istemedi kotu dedi olmaz dedi suan kim gelse verecek durumda. hic mi ders almaz bi insan. zaten ikna etmeden hele kaçma gibi bir sey söz konusu bile değil. ki anneannesi hafiz annesi babasi namanamaz niyazında insanlar. çok seviyorum delircem nasıl ikna edicem diyeBaban sevgilin ermeni kökenli oldugu icin mi istemiyor? Yoksa senin sevgili xaptigin icin mi?
Babanin rizasini almadan hicbir adim atma.
Anne baba rizasi vok önemli. Gerekirse otur karsisina sen konus.
Yasin kac? Eger yasin cok genc degilse bence otur babanla konus. Icindekileri anlat ve sabir et.ikisine de kızmış anladığım kadarıyla. ama ablamlara da zamaninda aynısıni yaptı. istemedi kotu dedi olmaz dedi suan kim gelse verecek durumda. hic mi ders almaz bi insan. zaten ikna etmeden hele kaçma gibi bir sey söz konusu bile değil. ki anneannesi hafiz annesi babasi namanamaz niyazında insanlar. çok seviyorum delircem nasıl ikna edicem diye
20 yaşındayım. ama zaten niyetim hemen evlenmek değil okul bittikten bi sene sonra istiyorum ben. yani 22 23 yaşında olucam. kendim de konuşucam zaten ama eve gitmeme daha bi ay var. bu sürede ablamlar da biraz ikna etsin istiyorumYasin kac? Eger yasin cok genc degilse bence otur babanla konus. Icindekileri anlat ve sabir et.
Ozaman babanin üstüne gitmeyin simdilik daha cok sinirlenmesin. Sen gidince konus ablanlarin desteginile. Ablanlar da diyebilir bizi evernefin bsri ksrdesimizda ayni olmasin diye..20 yaşındayım. ama zaten niyetim hemen evlenmek değil okul bittikten bi sene sonra istiyorum ben. yani 22 23 yaşında olucam. kendim de konuşucam zaten ama eve gitmeme daha bi ay var. bu sürede ablamlar da biraz ikna etsin istiyorum
ya ablam da biraz bekle dedi ama boş kaldığım her anda ağlamak geliyor içimden babam bu yüzden dersleri kötü olacaksa olsun demiş o kadar istemiyor.Ozaman babanin üstüne gitmeyin simdilik daha cok sinirlenmesin. Sen gidince konus ablanlarin desteginile. Ablanlar da diyebilir bizi evernefin bsri ksrdesimizda ayni olmasin diye..
babam benim icin planlar yapti hep yurtdisiina gondermek olsun dil icin falan ama anlamiyorum bi insann nişanlı olunca bunlari yapamıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?