- 30 Ocak 2023
- 62
- -128
- 23
-
- Konu Sahibi Sentetikserotonin
Çok üzüldüm duruma, aileleri seçemiyoruz. Ülkede böyle nice genç kızın üstüne bela gibi çöken erkek dolu. Okula gidiyor musun? Çalışıyor musun? Ekonomik özgürlük kazanmak tek yol.Babam cok kisitlayici cok üzülüyorum istedigim gencligi yasayamiyorum 19 yasindayim giyimime her seyime karisiyo ben de yasitlarim gibi gezip tozmak onlar gibi güzel giyinmek istiyorum izin vermiyo sevgilim olsa beni ol durur gercek anlamda onun yuzunden ask iliskilerine cok sogugum travmam olustu resmen cok mutsuzum bir de ona gore ben hep hanim hanimcik her seyi alttan alan kimseye laf soyleyemeyen ozguvensiz biri olarak yetiscem bana haksizlik yapana bile cevap ver8nce sayigisizlik kabul ediyor yani beni baya eziyor hele ki akrabalara karsi annem ve kardesime de aynisini yapiyor. Ben onun dayattigi bu hayati istemiyorum hicbir seyden zevk keyif alamiyorum onun sayesinde antidepresan kullanmak zorundayim ozguvensizim takintili hale geldim. nasıl kurtulurum bu babadan benim gibi olanlar var mi
Deprem bölgelerinde senin gibi düşünen binlerce genç kız vardı, hepsi şu an bir parça eşyalarını bile alamadan babaları ile çadırda konteynerda orda burda devletin verdiği yemeklerle yaşamaya çalışıyorlar ve bu insanların çoğunun kendi evi arabası herşeyi vardı ama hepsi depremle yerle bir oldu gitti.Babam cok kisitlayici cok üzülüyorum istedigim gencligi yasayamiyorum 19 yasindayim giyimime her seyime karisiyo ben de yasitlarim gibi gezip tozmak onlar gibi güzel giyinmek istiyorum izin vermiyo sevgilim olsa beni ol durur gercek anlamda onun yuzunden ask iliskilerine cok sogugum travmam olustu resmen cok mutsuzum bir de ona gore ben hep hanim hanimcik her seyi alttan alan kimseye laf soyleyemeyen ozguvensiz biri olarak yetiscem bana haksizlik yapana bile cevap ver8nce sayigisizlik kabul ediyor yani beni baya eziyor hele ki akrabalara karsi annem ve kardesime de aynisini yapiyor. Ben onun dayattigi bu hayati istemiyorum hicbir seyden zevk keyif alamiyorum onun sayesinde antidepresan kullanmak zorundayim ozguvensizim takintili hale geldim. nasıl kurtulurum bu babadan benim gibi olanlar var mi
Kız özür mü dilemeli babası üstünde baskı kurduğu ve buna sukretmedigi icin. Babam ölsün mü demiş ne alaka bahsettiğiniz örnek. Siz çocuğunuzu nasıl yetiştirmeyi dusunuyosunuz çok merak ettimDeprem bölgelerinde senin gibi düşünen binlerce genç kız vardı, hepsi şu an bir parça eşyalarını bile alamadan babaları ile çadırda konteynerda orda burda devletin verdiği yemeklerle yaşamaya çalışıyorlar ve bu insanların çoğunun kendi evi arabası herşeyi vardı ama hepsi depremle yerle bir oldu gitti.
Babandan kaçmak demeyelim de, üni sınavına girip şehir dışında okumayı tercih edebilirsin. Hem özgür olursun hemde baskılarından kurtulursun ayrı kaldıgın süreçten sonra senin tek başına başka şehirde yaşayabildiğini gördükten sonra bence baskıları da azalır.Babam cok kisitlayici cok üzülüyorum istedigim gencligi yasayamiyorum 19 yasindayim giyimime her seyime karisiyo ben de yasitlarim gibi gezip tozmak onlar gibi güzel giyinmek istiyorum izin vermiyo sevgilim olsa beni ol durur gercek anlamda onun yuzunden ask iliskilerine cok sogugum travmam olustu resmen cok mutsuzum bir de ona gore ben hep hanim hanimcik her seyi alttan alan kimseye laf soyleyemeyen ozguvensiz biri olarak yetiscem bana haksizlik yapana bile cevap ver8nce sayigisizlik kabul ediyor yani beni baya eziyor hele ki akrabalara karsi annem ve kardesime de aynisini yapiyor. Ben onun dayattigi bu hayati istemiyorum hicbir seyden zevk keyif alamiyorum onun sayesinde antidepresan kullanmak zorundayim ozguvensizim takintili hale geldim. nasıl kurtulurum bu babadan benim gibi olanlar var mi
Eğitim hayatına ağırlık verip iyi bir üniversite güzel bir bölüm okuyarak meslek sahibi olursan kendi ayakların üzerinde durursun.Bu da seni hayata karşı güçlü ve öz güven sahibi yapar.İstediğin gibi gezer tozar güzel giyinirsin.Babam cok kisitlayici cok üzülüyorum istedigim gencligi yasayamiyorum 19 yasindayim giyimime her seyime karisiyo ben de yasitlarim gibi gezip tozmak onlar gibi güzel giyinmek istiyorum izin vermiyo sevgilim olsa beni ol durur gercek anlamda onun yuzunden ask iliskilerine cok sogugum travmam olustu resmen cok mutsuzum bir de ona gore ben hep hanim hanimcik her seyi alttan alan kimseye laf soyleyemeyen ozguvensiz biri olarak yetiscem bana haksizlik yapana bile cevap ver8nce sayigisizlik kabul ediyor yani beni baya eziyor hele ki akrabalara karsi annem ve kardesime de aynisini yapiyor. Ben onun dayattigi bu hayati istemiyorum hicbir seyden zevk keyif alamiyorum onun sayesinde antidepresan kullanmak zorundayim ozguvensizim takintili hale geldim. nasıl kurtulurum bu babadan benim gibi olanlar var mi
Ne alaka ya ne alaka?Deprem bölgelerinde senin gibi düşünen binlerce genç kız vardı, hepsi şu an bir parça eşyalarını bile alamadan babaları ile çadırda konteynerda orda burda devletin verdiği yemeklerle yaşamaya çalışıyorlar ve bu insanların çoğunun kendi evi arabası herşeyi vardı ama hepsi depremle yerle bir oldu gitti.
Zehirle mademBabam cok kisitlayici cok üzülüyorum istedigim gencligi yasayamiyorum 19 yasindayim giyimime her seyime karisiyo ben de yasitlarim gibi gezip tozmak onlar gibi güzel giyinmek istiyorum izin vermiyo sevgilim olsa beni ol durur gercek anlamda onun yuzunden ask iliskilerine cok sogugum travmam olustu resmen cok mutsuzum bir de ona gore ben hep hanim hanimcik her seyi alttan alan kimseye laf soyleyemeyen ozguvensiz biri olarak yetiscem bana haksizlik yapana bile cevap ver8nce sayigisizlik kabul ediyor yani beni baya eziyor hele ki akrabalara karsi annem ve kardesime de aynisini yapiyor. Ben onun dayattigi bu hayati istemiyorum hicbir seyden zevk keyif alamiyorum onun sayesinde antidepresan kullanmak zorundayim ozguvensizim takintili hale geldim. nasıl kurtulurum bu babadan benim gibi olanlar var mi
aynı şeyleri yaşadım maalesef tek çare kendi paranı kazanabilmek kendi hayatını kurabilecek düzeyde başka hiç bir çözümü yok psikolojini güçlü tutmaya çalış şuan okuyor musunBabam cok kisitlayici cok üzülüyorum istedigim gencligi yasayamiyorum 19 yasindayim giyimime her seyime karisiyo ben de yasitlarim gibi gezip tozmak onlar gibi güzel giyinmek istiyorum izin vermiyo sevgilim olsa beni ol durur gercek anlamda onun yuzunden ask iliskilerine cok sogugum travmam olustu resmen cok mutsuzum bir de ona gore ben hep hanim hanimcik her seyi alttan alan kimseye laf soyleyemeyen ozguvensiz biri olarak yetiscem bana haksizlik yapana bile cevap ver8nce sayigisizlik kabul ediyor yani beni baya eziyor hele ki akrabalara karsi annem ve kardesime de aynisini yapiyor. Ben onun dayattigi bu hayati istemiyorum hicbir seyden zevk keyif alamiyorum onun sayesinde antidepresan kullanmak zorundayim ozguvensizim takintili hale geldim. nasıl kurtulurum bu babadan benim gibi olanlar var mi
Konuyla ne alakası varDeprem bölgelerinde senin gibi düşünen binlerce genç kız vardı, hepsi şu an bir parça eşyalarını bile alamadan babaları ile çadırda konteynerda orda burda devletin verdiği yemeklerle yaşamaya çalışıyorlar ve bu insanların çoğunun kendi evi arabası herşeyi vardı ama hepsi depremle yerle bir oldu gitti.
Kuşak çatışması var anlıyorum.Ama baban hakkında böyle konuşma evlenene kadar yada ayrı yaşayana kadar sesini çıkarma.Babam cok kisitlayici cok üzülüyorum istedigim gencligi yasayamiyorum 19 yasindayim giyimime her seyime karisiyo ben de yasitlarim gibi gezip tozmak onlar gibi güzel giyinmek istiyorum izin vermiyo sevgilim olsa beni ol durur gercek anlamda onun yuzunden ask iliskilerine cok sogugum travmam olustu resmen cok mutsuzum bir de ona gore ben hep hanim hanimcik her seyi alttan alan kimseye laf soyleyemeyen ozguvensiz biri olarak yetiscem bana haksizlik yapana bile cevap ver8nce sayigisizlik kabul ediyor yani beni baya eziyor hele ki akrabalara karsi annem ve kardesime de aynisini yapiyor. Ben onun dayattigi bu hayati istemiyorum hicbirkis seyden zevk keyif alamiyorum onun sayesinde antidepresan kullanmak zorundayim ozguvensizim takintili hale geldim. nasıl kurtulurum bu babadan benim gibi olanlar var mi