• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Babam beni hiç sevmedi :(

Ayla nur

Sinyal yok..
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
15
12
88
Herkese merhaba,
benim Babam beni hiç sevmedi daha bir kez olsun ona dokunmadım yanına yaklaştırmaz kızar hep bağırır azarlar küçüklüğümden beri böyledir benim dışımda 3 evladı daha var onlara farklı davranır bana farklı yemek yerken sürekli kafama vururdu en ufak hatamda beni döverdi..
gelgelelim şimdi 34 yaşındayım evlendim zaten başından atmak ister gibi evlendirdi beni herşeyin farkındayım artık anneme hep sordum babam beni neden sevmiyor dedim herzaman yok kızım seviyor sana öyle geliyor derdi birgün teyzem anlattı babam annesine çok aşırı bağlıymış onun öldüğü gün ben doğmuşum bu yüZden bana hep soğuk bakmış hiçbirzaman ısınamamış hiçbirzaman sevgisini görmedim öyleki bazen doğduğum güne lanet ediyorum dedim ya çocukken hep hissettim ama çocuk aklı ağlar unuturdum şimdi durum daha farklı 2 tane çocuğum var benimde halen baba evine gittğimde beni kovmaktan beter ediyor çocuklarıma bağırıyor küfrediyor diğer kardeşlerimde evli onları görünce yüzünde güller açıyor bir ikram bir güleryüz sadece bana yok çok canım acıyor içimde birşeyler kanıyor bir yanım buruk size anlatamam allahta yaşatmasın... zoruma gidiyor :(

Babaannenizin ölümüne sizin doğumunuzmu sebep olmuş sanki?
Bence teyzeniz size hikaye anlatmış.Şayet sizin anlattığınız gibi davranıyorsa bu işin içinde başka bir iş var bence.
Babanla konuş.

Gitme onun evine evlenmiş kurtulmuşsun iste...

Adı baba güya, kendisi öyle değil malesef senin için sokaktaki insan belki daha merhametlidir senin evlatlarının günahı ne ki onlara da kötü davranıyor?? Bildiğin cahillik abidesi baban...

Senin yerinde olsam asla gitmezdim huzurunu bozma yok yere bence...

Aman benim babamda beni hiç sevmedi bir kere saçımı okşamışlışı kızım deyip sarılmışlığı yoktur. hiç bir zaman da babam beni niye sevmiyor demedim boşver adaletin tecelli etmediği tek dava yoktur kainatta bak ne güzel aileni kurmuşsun çocukların olmuş ne takıyorsun boşver çocuklarına kocana odaklan sen

Yok artık daha neler
Kusura bakmayın amacım kimseyi kırmak d3gil lakin hani sizin ondan olmadığınızı falan düşünüyor olabilir mi:KK35:
Etrafımda böyle bir örnek var da o nedenle soruyorum
Yoksa insan annesinin olduğu gün doğdu diye evladına kin besler mi hic:110:
En mantıklısı gitmeyin bosverin yanına :kahve:

Çok teşekkür ederim yorumlarınız için gerçekten cahil evet eski kafa bende onu sevmiyorum kendisinin istediği gibi annem sıkıştırıyor gel gel diye annem için bazen gidiyorum işte yada aile toplantısı bayramı vesair.. Ayrıca konuş demişsiniZ biz hiç konuşmadık konuşmaZ benimle ölse de kurtulsam hakkımı helal etmiyorum ona ne yaptıysam yaranamadım

Yok artık daha neler
Kusura bakmayın amacım kimseyi kırmak d3gil lakin hani sizin ondan olmadığınızı falan düşünüyor olabilir mi:KK35:

Valla benimde aklıma ilk bu geldi

Yok artık daha neler
Babaannemin kopyası kadar ona benziyorum ben!!

Herkese merhaba,
benim Babam beni hiç sevmedi daha bir kez olsun ona dokunmadım yanına yaklaştırmaz kızar hep bağırır azarlar küçüklüğümden beri böyledir benim dışımda 3 evladı daha var onlara farklı davranır bana farklı yemek yerken sürekli kafama vururdu en ufak hatamda beni döverdi..
gelgelelim şimdi 34 yaşındayım evlendim zaten başından atmak ister gibi evlendirdi beni herşeyin farkındayım artık anneme hep sordum babam beni neden sevmiyor dedim herzaman yok kızım seviyor sana öyle geliyor derdi birgün teyzem anlattı babam annesine çok aşırı bağlıymış onun öldüğü gün ben doğmuşum bu yüZden bana hep soğuk bakmış hiçbirzaman ısınamamış hiçbirzaman sevgisini görmedim öyleki bazen doğduğum güne lanet ediyorum dedim ya çocukken hep hissettim ama çocuk aklı ağlar unuturdum şimdi durum daha farklı 2 tane çocuğum var benimde halen baba evine gittğimde beni kovmaktan beter ediyor çocuklarıma bağırıyor küfrediyor diğer kardeşlerimde evli onları görünce yüzünde güller açıyor bir ikram bir güleryüz sadece bana yok çok canım acıyor içimde birşeyler kanıyor bir yanım buruk size anlatamam allahta yaşatmasın... zoruma gidiyor :KK43:
34 yasındasın ve hala içinde kalmıssa babana acıkca sor. sonrada desti cek yasadıklarını hissettirdiklerini anlat ve de sende ona öyle davaçran brlki vicdanı sızlar

Babannemin adi konulmadi diye babam da bana cok soguk davranmış bir süre. Babannem öldükten sonra fark etmis hatasını babam tabi annemin de katkısı cok bu farkındalik durumunda. Sonrasında annemin de destegiyle babamla aramizda cok cok kuvvetli bir bag oluştu hatta goreni kiskandiran bir sevgi vardi aramizda. Gecmisin acısını cikarmak mi vicdanin sizlamasi mi bilemem ama babam en cok benim ustume titrerdi en cok benim rahatimi isterdi.
Bu durumda annenize daha cok is dusuyor aradaki kopruyu her zaman anne kurar. Babanizla konusmaya calissaniz kabul etmeyecektir hatasını.

Ben de babamın beni sevdiğini düşünürdüm ama öyle değilmiş. Küçüklükten beri kardeşimle kavga etsek hep ezilen kızılan azarlanan tartaklanan ben olurdum haklı olduğum halde. Şimdi bile anneme hep benim için saçma sapan şeyler söylemiş. Eve 1 saat geç kalsam takar. Neyseki evlenip kurtulmuşsun. ben anneme evlenicem desem hemen ne acelen var diyor.
Evet bi acelem yok ama bu evde huzurlu değilim anlamıyorlar.

benimkide ayniydi.
bi kere kizim dememistir
bosandim diye gidip amcamlara sacma sapan beni karalayinca ipler hepten koptu.yillardir ölûmü sagmi bilmiyorum .erkek kardeslerime maddi manevi kosar bende zerre hakki yok
umrumdami degil ne hali varsa gorsun
tek kiziyim guya bide

benimkide ayniydi.
bi kere kizim dememistir
bosandim diye gidip amcamlara sacma sapan beni karalayinca ipler hepten koptu.yillardir ölûmü sagmi bilmiyorum .erkek kardeslerime maddi manevi kosar bende zerre hakki yok
umrumdami degil ne hali varsa gorsun
tek kiziyim guya bide
Belkide kız olduğumuz için erkek değiliz dert dava budur kahretsin bu zihniyetleri :işsiz::KK43:

Yeni yaz dizisiyle ayni senaryo, ilginc geldi.
Siz babaannenizin ne zaman öldüğünü bilmiyor muydunuz?

Benim babamda beni hiç sevmedi, sevmiyor. Küçükken sesimizi çıkartamaz seslice gülemezdik bile. Aynı şekilde hep bağırır, döverdi. Ama ne oluyor evlat kaybediyorlar işte.. Bence umursamayın eşinizin ailesiyle iyi olun sizde görsün babanız

Aman benimki de sevmedi.
Bende sevmiyorum.
1 yıldır da ne görüyorum ne sesini duyuyorum boşver zorlamayla olmuyor

Babanızın psikolojisi bozuk demek ne alaka siz doğduğunuz gün annesi ölmüş ölmesi sizin suçunuz mu ki sizi sevmiyor. Gitmeyin görmeyin onu sanki babalık yaptığı varmış da bir de torunlarını alıp onu görmeye gidiyorsunuz...

Back
X