aynı olayı yaşadık bır tanıdıgımıx ama çok yakınız yok dedı yapmadım dedı ama cocuklarınız rızkını bir kadına ve cocuguna gedırdı borç batagında ve kesın yıne yedırıyor affetmedı 3 cocuguda hele kızı rest cektı evden kovdu kkkkkkkkkkkkkkkksin dedı ama adam okadar af dılesede yıne yaptı ve yıne yıne yapıcak biliyorlar böyle insanlar için kendını heba etme oku atan ve annecıgını kurtar o adamdan artık bir fayda gelmez sizden ona zamanla siz ittiniz benı oraya dicek size harcanıcak param yok dicek ben akrabamızzın kızından biliyorum yaşadıklarını çok zor çok abın sahip çıksın annesıne bizim kızın abısı evlıydı annesını yanına almak istedı ama eşinden ve kçvalıdesınden cekınerek annesı kabul etmedı ama o kız set oldu annesının önünde lanetler yağdırdı o adama baba demez hala bayramda zorakı öper elini el gibi ama artık baba olmaz der ondan bıze allah yardımcınız olsun ama bakıyorumda siz daha soğum anlatmıssınız yaşananları
Alın annenizi,nerede okuyorsanız oraya gidin.
Babanız zaten nafaka vermek zorunda.
Yazık kadına göz göre göre kandırılıyor herkes tarafından. Başkasından bir duysa zaten hastaymış,mahvolur kadıncağız.
Sizden duysun daha iyi,açsın davasını,boşansın,tazminat da alır nafaka da.
canım evi ve arabayı satıp o kadınla yeme tehlikeleri varsa annene söyleyin mallara tedbir koydurun annenin bilmesi lazım bu igrenç meseleyi baban belli ki gözünü karartmış aynı eve getirmeler kızını o kadına servis ettirmeler yuh diyorum !!
Dediğim gibi geç olmadan bunu yapın sonra don gömlek atar sizi sokağa bu insan, karım evladım demez..yeni gelen kadında bütün mallarınızı çatır çatır yemekle meşgul olur aman dikkat canım..
Ahlaksız herif..
Çok üzüldüm ya,annenin sinir hastası olması ayrı bir sorun zaten malesef biliyorum o durumu,onu üzecek bişey birtürlü söyleyemiyorsundur.
Babana yazıklar olsun,karşısında hıçkıra hıçkıra ağlayan kızını nasıl hiçe sayabillir,nasıl bunları yapabilir.Eğer annenden çekiniyorsa annene söylemekle tehdit et,bu durum herkesçe biliniyorsa bir şekilde mahkeme ile herşeyi üzerinize alabilirsiniz.Bence babanında psikolojik bir sorunu var,biz kudurmak diyoruz ama,bu kadar göze soka soka yapabilir mi bi aile babası.Hemde namazında niyazında bir insandı diosun,180 derece nasılda dönmüş.Sanki büyü yaptılar töbe ya:S
Arkadaşlar çok teşekkür ederim. Şerh koydurmak için mahkeme sart mı ? onu tam anlayamadım ?
durumuna çok üzüldüm canım.insanoğlu işte başımıza her an herşey gelebilir allah kimseyi şaşırtmasın diyorum
herkes yapabileceklerinizi yazmış zaten yol göstermişler ama umarım babanda yanlışını anlar doğru yolu seçer
Allah babana akıl fikir sizede güç versin canım
Hayır Gamze şart değil,annen tapudan eve şerh koydurabilir.Ancak bu durum babana tapudan yazılı olarak bildirilecek bilginiz olsun.
çok sağoll canım. ben zaten bugün söyledim babama böyle bişi yapıcağımı. çekinmiyorum hiç saygı falan kalmadıı arada. ne yazık ki buymuş bizim babamız.
Allah kolaylık versin,durumun çok zor.Ama sen çok akıllı ve duyarlısın.Bu işin üstesinden geleceğini hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?