babam annemi aldatıyor

gamze03

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2011
138
1
46
İzmir
26 senedir evliler.3 çocuk sahibiler.Babam annemi gündeliğe giden temzlikçi bir kadınla aldatıyor. ve bunu herkesin gözü önünde yapıyor. (ilk aldatması). 20 yaşındayım yaşadığım tam bir şok inanamadım , kabullenemedim ama ŞEREFSİZ çıktı babam. İÇki ne bilmezdi. 5 vakit kılmazdı ama her cuma namazdaydı. oruç tutardı. 3 aylarda içti. ramazanda içti. hatta bayramın 3. günü bile içti. sabah 6da geldi eve. babamı evlerine çağırıp sürekli içiriyolar. parasını alıyolar yoluyorlar onu. 50 yaşından sonra adam kudurdu. kadın yeni boşanmış kocasından belalı içkicinin tekiymiş eski kocası.Babamı çekip vurcak diye korkuyorum.(bunun için onu kazanamaya çalışıyorum).kadının pislik birde erkek kardeşi var adam yaramadan hapiste ve yakında çıkıcak.(buda2. tehlike). ki zaten içki içe içe bi gün bağımlı olcak , karaçiğerini çürütüp ölcek.şuanda babamdan nefret ediyorum ama göz göre göre onun felaketinii seyredemem.Yaklaşık 1 yıldır tanışıyolarmış babamı bu içki olayı 4 aydır patlak verdi. ben ve erkek kardeşim uzak bir şehirde üni. okuyorz. farketseydik başlamadan engel olabilirdik belki. bi tanede abim var çalışyo sabah çıkar akşam gelir , hiç bişi anlamamış ta ki dedikodu yayıyana kadar. Arabanın camlarını filmletmiş kadını etraf görmesin diye.Kadını bide eve getirip tanıştırmış yanımda çalıştırdığım temizlikçi kadın diye. (annem eve getirince anlamıcak , üstünü örtüyo. ilişkisi olan kadını eve getircek hali yok ya.tabi komşularını da aynı şekilde uyutcak)annemi o kadının evine götürüyo , o kadın sürekli bizde.(ben bunları annemden dinliyorum yaz okulundaydım). Ben eve gelince kadın hiç gelmedi. bayramın birinci günÜ oğluyla gelinini almış gelmiŞ(bilmiyordum ozaman ilişkisi olduğunu). ONLARA ÇAY KAHVE SERVİSİ BİLE YAPTIM !!! DÜŞÜNÜN NASIL BİR BABA DOSTUYLA KARISINI KIZINI AYNI MASA OTURTUYOR.BABA MI BU ??? Bütün herkes babamı konuşuyo rezil olduk, bayramda evimize o orospudan başka gelen olmadı. tahmin edin kadının oğlu nerde çalışıyo GAZİNODA. NASIL BİR PİSLİK NASIL BİR BATAKTIR BU !! Bir de babam memlekete gitmişti. o kadınıda yanında götürmüş tanıştırmaya. Nasıl sülaleyse artık ! Annem sinir hastası. düzenli ilaç kullanıyor.manisada bile yattı biz küçükken 4 senedir hiç hasta olmuyor. sağlığı iyidi. Anneme yok ilişkisi diyoruz. öyle şey yapmaz babam diyoruz.babam da BOŞANMAK İSTEMİYOR...şimdi siz söyleyin ben sinir hastası annemii bırakıp nasıl okumaya gitcem 3sene sonra öğretmen çıkıcam.evimiz ve arabamızı satıp yicekler.elim kolum bağlı. beş kuruş parasını istemiyorum.BEN NASIL OKUCAM..BABAMDAN NEFRET EDİYORUM AMA FELAKETİNE engel olmak zorundayım.babamla dün gece konuştum yapma dedim, yalvardım hıçkıra hıçkıra.(Bİ KIZIN BABASINA YAPACAĞI KONUŞMA) inkar ediyor yada ben hayatımı yaşamıcakmıyım diyo.başka bildiği bişi yok. En sonunda annemi senden alıcam ayaklarımın üstünde durduğumda asla sana bırakmam. bir felakete yol açarsan ölünceğe kadar affetmicem seni dedim.. YARDIM EDİN BANA YOL GÖSTERİN NASIL ÇIKICAM BU İŞİN İÇİNDEN..?

aynı olayı yaşadık bır tanıdıgımıx ama çok yakınız yok dedı yapmadım dedı ama cocuklarınız rızkını bir kadına ve cocuguna gedırdı borç batagında ve kesın yıne yedırıyor affetmedı 3 cocuguda hele kızı rest cektı evden kovdu kkkkkkkkkkkkkkkksin dedı ama adam okadar af dılesede yıne yaptı ve yıne yıne yapıcak biliyorlar böyle insanlar için kendını heba etme oku atan ve annecıgını kurtar o adamdan artık bir fayda gelmez sizden ona zamanla siz ittiniz benı oraya dicek size harcanıcak param yok dicek ben akrabamızzın kızından biliyorum yaşadıklarını çok zor çok abın sahip çıksın annesıne bizim kızın abısı evlıydı annesını yanına almak istedı ama eşinden ve kçvalıdesınden cekınerek annesı kabul etmedı ama o kız set oldu annesının önünde lanetler yağdırdı o adama baba demez hala bayramda zorakı öper elini el gibi ama artık baba olmaz der ondan bıze allah yardımcınız olsun ama bakıyorumda siz daha soğum anlatmıssınız yaşananları

canım evi ve arabayı satıp o kadınla yeme tehlikeleri varsa annene söyleyin mallara tedbir koydurun annenin bilmesi lazım bu igrenç meseleyi baban belli ki gözünü karartmış aynı eve getirmeler kızını o kadına servis ettirmeler yuh diyorum !!

dediğim gibi geç olmadan bunu yapın sonra don gömlek atar sizi sokağa bu insan, karım evladım demez..yeni gelen kadında bütün mallarınızı çatır çatır yemekle meşgul olur aman dikkat canım..

ahlaksız herif..

Alın annenizi,nerede okuyorsanız oraya gidin.
Babanız zaten nafaka vermek zorunda.
Yazık kadına göz göre göre kandırılıyor herkes tarafından. Başkasından bir duysa zaten hastaymış,mahvolur kadıncağız.
Sizden duysun daha iyi,açsın davasını,boşansın,tazminat da alır nafaka da.

aynı olayı yaşadık bır tanıdıgımıx ama çok yakınız yok dedı yapmadım dedı ama cocuklarınız rızkını bir kadına ve cocuguna gedırdı borç batagında ve kesın yıne yedırıyor affetmedı 3 cocuguda hele kızı rest cektı evden kovdu kkkkkkkkkkkkkkkksin dedı ama adam okadar af dılesede yıne yaptı ve yıne yıne yapıcak biliyorlar böyle insanlar için kendını heba etme oku atan ve annecıgını kurtar o adamdan artık bir fayda gelmez sizden ona zamanla siz ittiniz benı oraya dicek size harcanıcak param yok dicek ben akrabamızzın kızından biliyorum yaşadıklarını çok zor çok abın sahip çıksın annesıne bizim kızın abısı evlıydı annesını yanına almak istedı ama eşinden ve kçvalıdesınden cekınerek annesı kabul etmedı ama o kız set oldu annesının önünde lanetler yağdırdı o adama baba demez hala bayramda zorakı öper elini el gibi ama artık baba olmaz der ondan bıze allah yardımcınız olsun ama bakıyorumda siz daha soğum anlatmıssınız yaşananları

BENİM BABAM BÖYLE BİR ADAM DEĞİLDİ. İNANAMIYORUM.DÜN AKŞAM ÖĞRENDİM HERŞEYİ TAM OLARAK.GECE GÖZÜMÜ BİLE KIRPMADIM. ANNEMİ YANIMA ALICAM OKUDUĞUM YERE ABİM DE BANA VE KARDEŞİME PARA YOLLUCAK. AMA ALDIĞI AGARİ ÜCRET . 1+1 Bİ YER TUTMAYI DÜŞÜNÜYORUM. BURSUM VAR DEVLETTEN. BİR DE Bİ TANIDIKTAN BURS İSTİCEM. BÖYLELİKLE BİTİRCEM OKULU. OKUL BİTİNCE BOŞANICAKLAR BAŞKA YOLU YOK. o adamın tek kuruşuna bile muhtaç olmak istemiyorum. dua edin bana nolur.

Alın annenizi,nerede okuyorsanız oraya gidin.
Babanız zaten nafaka vermek zorunda.
Yazık kadına göz göre göre kandırılıyor herkes tarafından. Başkasından bir duysa zaten hastaymış,mahvolur kadıncağız.
Sizden duysun daha iyi,açsın davasını,boşansın,tazminat da alır nafaka da.

Ben de öyle düşünüyorum. ama onun parasını istemiyorum artık.hep başkasının başına gelir sanırdım. Kimsenin yüzüne bakamıyoruz.

Çok üzüldüm ya,annenin sinir hastası olması ayrı bir sorun zaten malesef biliyorum o durumu,onu üzecek bişey birtürlü söyleyemiyorsundur.
Babana yazıklar olsun,karşısında hıçkıra hıçkıra ağlayan kızını nasıl hiçe sayabillir,nasıl bunları yapabilir.Eğer annenden çekiniyorsa annene söylemekle tehdit et,bu durum herkesçe biliniyorsa bir şekilde mahkeme ile herşeyi üzerinize alabilirsiniz.Bence babanında psikolojik bir sorunu var,biz kudurmak diyoruz ama,bu kadar göze soka soka yapabilir mi bi aile babası.Hemde namazında niyazında bir insandı diosun,180 derece nasılda dönmüş.Sanki büyü yaptılar töbe ya:S

canım evi ve arabayı satıp o kadınla yeme tehlikeleri varsa annene söyleyin mallara tedbir koydurun annenin bilmesi lazım bu igrenç meseleyi baban belli ki gözünü karartmış aynı eve getirmeler kızını o kadına servis ettirmeler yuh diyorum !!

Dediğim gibi geç olmadan bunu yapın sonra don gömlek atar sizi sokağa bu insan, karım evladım demez..yeni gelen kadında bütün mallarınızı çatır çatır yemekle meşgul olur aman dikkat canım..

Ahlaksız herif..

çok teşekkür ederim.hukuki hakkımız ne bilmiyorum. Kardeşlerimle konuşayım tedbir meselesini bir an önce yapalım.amcamı çağırdık memleketten o bize biraz yardımcı olucak inşallah.

Çok üzüldüm ya,annenin sinir hastası olması ayrı bir sorun zaten malesef biliyorum o durumu,onu üzecek bişey birtürlü söyleyemiyorsundur.
Babana yazıklar olsun,karşısında hıçkıra hıçkıra ağlayan kızını nasıl hiçe sayabillir,nasıl bunları yapabilir.Eğer annenden çekiniyorsa annene söylemekle tehdit et,bu durum herkesçe biliniyorsa bir şekilde mahkeme ile herşeyi üzerinize alabilirsiniz.Bence babanında psikolojik bir sorunu var,biz kudurmak diyoruz ama,bu kadar göze soka soka yapabilir mi bi aile babası.Hemde namazında niyazında bir insandı diosun,180 derece nasılda dönmüş.Sanki büyü yaptılar töbe ya:S

Komşular da öyle diyo büyü mü var bu adam bu hale nasıll geldi diyolar. tehtit aldığını söylüyo babamın bi arkadaşı. biraz da korku var. ben de onun öldürülmesinden korkuyorum. Ama anneme bunu yapmasını seyirci kalamam. Nasıl onur kırıcı bi durum düüşünün. piskoloji diye bişii kalmadı.bu kızın babası kkkkkkkkkkkkkkkk dicekler. kahrimdan ölücem çok utanıyorum.

Siz büyüyü müyüyü bırakın. Öncelikle yapacağınız şey muhtarlıktan ikametgah alıp, tapuya gidin, evinizde aile olduğunu ve bu nedenle annenizin izni olmadan satılamayacağına dair tapuya şerh düşürün. Böylece evinizin satılmasından kurtarmış olursunuz. Sonra her ne olursa olsun artık babanızdan size hayır geleceğini sanmıyorum, eskiye dönülse bile yıkılan duyguların telafisi çok zor. Eskisi gibi olunmaz.
Annenizi alın karşınıza konuşun, mahkemeye başvurun ve geri kalan mallar için tedbir kararı aldırın. İlişkilerini ispatlayabilirseniz, evlilik birliğinde hatalı olan taraf babanız olduğu için hem tazminat hemde nafakayı rahatlıkla alırsınız.
Anneniz rahatsızmış, bu durumun devam etmesi onun rahatsızlığını dahada kötüye götürecektir. Eğitiminizi bırakmayın, annenizi de okuduğunuz yere alın veya abiniz çalışıyormuş onunla konuşup annenizin geçimini bir süreliğine abinizin yapmasını sağlayın. Kısacası öncelikle anneniz sonrada kardeşler olarak sizler bu adamdan kurtulun.

Eve aile konutu olduğundan şerh koydurun. Barodan adli yardım talebinde bulunun, annenizin durumu müsait değilse avukatı onlar ayarlasınlar, avukatlık ücretini dava sonu babandan alırlar. Sonra çekişmeli dava açın. Okuduğunuz için yaşınız kaç olursa olsun kendinize ve annenize tedbir nafakası bağlatın. İki ay üst üste ödeme yapmazsa maaşına haciz koydurursunuz. Mutlaka maddi manevi tazminat isteyin. Manevi tazminatı yüksek tutun, aldattığı için o kısmı çok işinize yaracak. Davada şahit olarak kendinizi yazdırın. Dava kesinleşene kadar tedbir nafakası alırsınız. Kesinleştikten sonra da nafaka artı tazminat. Yine ödemezse maaşına hacize devam. Adliyeden alırsınız parasını. Sıkıntı çekmezsiniz pek...
Kolay gelsin... Zor şeyler bunlar. Benimde annemle babam ayrıldı, aldatma falan kesinlikle olmadı ama zor işte.

Bu arada babana üzülmekten vazgeçmeni öneririm. Sen alacağını al ondan, annenle yeni bir hayat kur. Merak etme parasının yarısını size göndereceği için o kadın da bakmaz artık yüzüne. Boşanınca evin yarısı zaten sizin e maaşın da tazminatıydı nafakasıydı nerden sizin. nafakayı her durumda bağlıyorlar. Tazminat için de 4te birine haciz koyuyorlar avukatlık ücretleri de kesilince babana bir şey kalmayacak. Bırak sürünsün. Unutma anneni aldatıyor ve sizi kandırıyor. Ne hali varsa görsün.

Son düzenleme:
durumuna çok üzüldüm canım.insanoğlu işte başımıza her an herşey gelebilir allah kimseyi şaşırtmasın diyorum:50:
herkes yapabileceklerinizi yazmış zaten yol göstermişler ama umarım babanda yanlışını anlar doğru yolu seçer
Allah babana akıl fikir sizede güç versin canım

durumuna çok üzüldüm canım.insanoğlu işte başımıza her an herşey gelebilir allah kimseyi şaşırtmasın diyorum:50:
herkes yapabileceklerinizi yazmış zaten yol göstermişler ama umarım babanda yanlışını anlar doğru yolu seçer
Allah babana akıl fikir sizede güç versin canım

Çok teşekkür ederim canım sağolun destekleriniz için..

Hayır Gamze şart değil,annen tapudan eve şerh koydurabilir.Ancak bu durum babana tapudan yazılı olarak bildirilecek bilginiz olsun.

çok sağoll canım. ben zaten bugün söyledim babama böyle bişi yapıcağımı. çekinmiyorum hiç saygı falan kalmadıı arada. ne yazık ki buymuş bizim babamız.

çok sağoll canım. ben zaten bugün söyledim babama böyle bişi yapıcağımı. çekinmiyorum hiç saygı falan kalmadıı arada. ne yazık ki buymuş bizim babamız.

Allah kolaylık versin,durumun çok zor.Ama sen çok akıllı ve duyarlısın.Bu işin üstesinden geleceğini hissediyorum.

Back