26 senedir evliler.3 çocuk sahibiler.Babam annemi gündeliğe giden temzlikçi bir kadınla aldatıyor. ve bunu herkesin gözü önünde yapıyor. (ilk aldatması). 20 yaşındayım yaşadığım tam bir şok inanamadım , kabullenemedim ama ŞEREFSİZ çıktı babam. İÇki ne bilmezdi. 5 vakit kılmazdı ama her cuma namazdaydı. oruç tutardı. 3 aylarda içti. ramazanda içti. hatta bayramın 3. günü bile içti. sabah 6da geldi eve. babamı evlerine çağırıp sürekli içiriyolar. parasını alıyolar yoluyorlar onu. 50 yaşından sonra adam kudurdu. kadın yeni boşanmış kocasından belalı içkicinin tekiymiş eski kocası.Babamı çekip vurcak diye korkuyorum.(bunun için onu kazanamaya çalışıyorum).kadının pislik birde erkek kardeşi var adam yaramadan hapiste ve yakında çıkıcak.(buda2. tehlike). ki zaten içki içe içe bi gün bağımlı olcak , karaçiğerini çürütüp ölcek.şuanda babamdan nefret ediyorum ama göz göre göre onun felaketinii seyredemem.Yaklaşık 1 yıldır tanışıyolarmış babamı bu içki olayı 4 aydır patlak verdi. ben ve erkek kardeşim uzak bir şehirde üni. okuyorz. farketseydik başlamadan engel olabilirdik belki. bi tanede abim var çalışyo sabah çıkar akşam gelir , hiç bişi anlamamış ta ki dedikodu yayıyana kadar. Arabanın camlarını filmletmiş kadını etraf görmesin diye.Kadını bide eve getirip tanıştırmış yanımda çalıştırdığım temizlikçi kadın diye. (annem eve getirince anlamıcak , üstünü örtüyo. ilişkisi olan kadını eve getircek hali yok ya.tabi komşularını da aynı şekilde uyutcak)annemi o kadının evine götürüyo , o kadın sürekli bizde.(ben bunları annemden dinliyorum yaz okulundaydım). Ben eve gelince kadın hiç gelmedi. bayramın birinci günÜ oğluyla gelinini almış gelmiŞ(bilmiyordum ozaman ilişkisi olduğunu). ONLARA ÇAY KAHVE SERVİSİ BİLE YAPTIM !!! DÜŞÜNÜN NASIL BİR BABA DOSTUYLA KARISINI KIZINI AYNI MASA OTURTUYOR.BABA MI BU ??? Bütün herkes babamı konuşuyo rezil olduk, bayramda evimize o orospudan başka gelen olmadı. tahmin edin kadının oğlu nerde çalışıyo GAZİNODA. NASIL BİR PİSLİK NASIL BİR BATAKTIR BU !! Bir de babam memlekete gitmişti. o kadınıda yanında götürmüş tanıştırmaya. Nasıl sülaleyse artık ! Annem sinir hastası. düzenli ilaç kullanıyor.manisada bile yattı biz küçükken 4 senedir hiç hasta olmuyor. sağlığı iyidi. Anneme yok ilişkisi diyoruz. öyle şey yapmaz babam diyoruz.babam da BOŞANMAK İSTEMİYOR...şimdi siz söyleyin ben sinir hastası annemii bırakıp nasıl okumaya gitcem 3sene sonra öğretmen çıkıcam.evimiz ve arabamızı satıp yicekler.elim kolum bağlı. beş kuruş parasını istemiyorum.BEN NASIL OKUCAM..BABAMDAN NEFRET EDİYORUM AMA FELAKETİNE engel olmak zorundayım.babamla dün gece konuştum yapma dedim, yalvardım hıçkıra hıçkıra.(Bİ KIZIN BABASINA YAPACAĞI KONUŞMA) inkar ediyor yada ben hayatımı yaşamıcakmıyım diyo.başka bildiği bişi yok. En sonunda annemi senden alıcam ayaklarımın üstünde durduğumda asla sana bırakmam. bir felakete yol açarsan ölünceğe kadar affetmicem seni dedim.. YARDIM EDİN BANA YOL GÖSTERİN NASIL ÇIKICAM BU İŞİN İÇİNDEN..?