Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
elinize yureginize saglik arkadaslar okurken icimdeki aciyi gozyaslarimla azaltmaya calistim.Babami ilk evlendigim gun aglarken gormustum o an herseyi birakip babamin kollarina kostum hani soz vermistik biz ayrilmicaktik dedim ama keske tek ayriligimiz o olsaymis..hayatini bana anneme abime ve ogluma adamisti babam hayatta oglumdan bile ote babami sevdim.1.5 yil once avuclarimin arasindan akip gitti olecegini bilmeme ragmen hic kabul etmedim direndim savastim her yolu denedim ama kahretsin babacigimi kurtaramadim 15 kasim 2005 o gunden sonra ben ben olamadim hic ,sevgim yarim mutluluklarim yarim icimde hep bir burukluk..sirtimi dayadigim golgesinde huzur buldugum bir cinar agaci gibiydi babacim. cok ozluyorum icimdeki aci gun gectikce canimi yakiyor resimleriyle konusuyorum hala bir derdim olunca karsima alip resmini anlatiyorum agliyorum ama biliyorum beni duyuyor sacimi oksuyor uzulme benim kuzum diyor babam sensiz olmuyor.mekanin cennet olsun..allah hepimizin babasini huzur icinde yatirsin. arkadaslar her an her dakika sarilin opun koklayin babanizi.ben artik sadece son gun ustunde olan esortmanini koklaya biliyorum...