Elmayracım benim bu ayetten anladığım İran'daki yasayla pararlel zaten. Anneleri ile cinsellik yaşamadığınız üvey kızlarınızla evlenebilirsiniz anlıyorum..
Hicbir bağınızın olmadığı üvey kızınızla evlenebilirsiniz diyor evet. Ben başına göre değerlendiriyorumGerisini boşver dicem şimdi beni de taslıcaklar
valla benim anladığım şu, kadının ilk evliliğinden olan kızla evlenmek günah. ama karı koca ortak kendi kanlarından olmayan bir bebeği evlat alırlarsa ilerde onunla evlenmek normal.
yani buda bana ters zaten,değerlerime tamamen aykırı. ama diyorum ya beni bağlamaz.
ha birde şu vAR.
Anneleriyle cinsellik yaşamadığınız üvey kızlarınızla evlenebilirsiniz..(yani o kadının ilk evliliğinden getirdiği kızla)
hangi erkek karısıyla cinsellik yaşamaz..
evlilik ne diye sorayım o zaman
feci birşey ya.Annesiyle evli olmadığınız üvey kızınız demiş işte. Cinsellikten kasıt nikah bence orada. Yani çocuk esirgeme kurumundan evlat edindiğin kızla İslam'a göre 13 yaşındayken evlenebilir bir erkek aslında.
Halimize şükrettim. Türkiye'de henüz kanunlar böyle işlemiyor
valla benim anladığım şu, kadının ilk evliliğinden olan kızla evlenmek günah. ama karı koca ortak kendi kanlarından olmayan bir bebeği evlat alırlarsa ilerde onunla evlenmek normal.
yani buda bana ters zaten,değerlerime tamamen aykırı. ama diyorum ya beni bağlamaz.
ha birde şu vAR.
Anneleriyle cinsellik yaşamadığınız üvey kızlarınızla evlenebilirsiniz..(yani o kadının ilk evliliğinden getirdiği kızla)
hangi erkek karısıyla cinsellik yaşamaz..
evlilik ne diye sorayım o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?