Babalara kızlarıyla evlenme izni çıktı

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698
[h=1][/h]

RAN' da pazar günü oylanan tasarı, yargıcın, çocuğun yararına olacağını kabul etmesi durumunda erkeğin, evlat edindiği kız çocuğuyla evlenmesinin önünü açıyor. Tasarının yasalaşması için Muhafızlar Konseyi'nin onayından geçmesi gerekiyor.

İran'da kız çocukları 13 yaşında evlendirilebiliyor. Erkek çocuklar için evlilik yaşı 15. 2010'da yaşları 10-14 arasında değişen 42 bin çocuk evlendirildi. Tahran'da 10 yaşın altında evlendirilen çocuk sayısı en az 75. İran İçin Adalet grubundan insan hakları avukatı Şadi Sadr, Guardian'a yaptığı açıklamada, ılımlı Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani New York'ta basını etkilerken Muhafızlar Konseyi'nin tasarıyı kabul etmesinden endişe duyduğunu söyledi. Sadr, "Tasarının pedofiliyi meşrulaştırdığını'' vurguladı.

http://www.internethaber.com/babalara-kizlariyla-evlenme-izni-cikti-589801h.htm

haber eylül ayına ait. ama şimdi gördüm ve sadece yuh dedim. bu ne rezilliktir.

Türkiye İran'a dönmesin çığlıklarına karşı; ''ne varmış İran da müslüman ülke ve şeriat ile yönetiliyor, keşke benzesek'' diyenlerin bile içinin alacağını sanmıyorum....

El kadar çocuklara acıdan kıvrandırarak tecavüz etmeyi normalleştirmek mi şeriat...

Yok böyle bir islam....

bencede bunun adı meşrulaştırmak. her evlat edinen o gözle bakacak, yani ilerde karım olabilir gözüyle

Neden şaşırdınız anlamadım.Kadınların açık giyindi diye dayak yediği bir ülke orası.BDV bölümünde geçen açılan evlatlık konusu üyelerden biri 'Evlatlığa nikah düşüyor' dediği için kapatılmadı mı? Bunlar sadece İran'da değil malesef,sapkın zihniyetli insanlar her yerde.

Son düzenleme:
Vay anasını arkadaş, bu kadar sapıklık,sapkınlık...Diyecek bir laf bulamıyorum,işi nasıl kılıfını uyduruyorlar da olan yine küçücük çocuklara,geleceğin kadınlarına oluyor hayatları mahvoluyor.Resmen insanlık suçu bu!Pislikler!

Ne diyeceğimi şaşırdım.. Aslında mevzuya çok da şaşırmadım. Maalesef İslamiyet'in hakim olduğu toplumlardaki insanlar İslam dinini kendi çıkarları, kendi cinsel emelleri için, kendi doyumsuzlukları için kullanmaya çalışıyor her gün aslı astarı olmayan yeni bir fetva veriliyor.. Çocuk gelinler, tecavüzler , pedofililer falan filan... Her şeyin ilerlemesi gerekirken her şey daha da kötüleşiyor, geriliyor . Yazık, cok yazık.

yok artık yaa daha neler
tüylerim diken diken oldu
Allahım sen bizi böyle sapkınlıklardan koru yarabbiii

“ Evlenmek isteyen, yaşı geçmiş ya da geçmemiş, seç , beğen, al” olayına resmen kılıf bulunmuş. Onaylayan da ılımlı cumhurbaşkanıymış. Daha neler duyacağız Allah bilir.

Allah kahretsin hepsini...

Simdi dini konular konusmak yasak ama bu konu buna musait gibi.

Dogru birdir. Islam dininde evlatlik alinan cocuk kizsa evlatlik alan babaya erkekse evlatlik alan anneye nikahlari duser. Bu bir gercek.

Cogu zaman ikinvi evliliklerde eslerin onceki eslerinden olan cocuklari eslere haramdir ve bununla karistirilir evlatlik alma mevzuu...

Her ne kadar o kadar kucuk yastaki evliliklere siddetle karsi olsam da evlatlik mevzusunu ayri dusununce yas mefhumundan, evet nikahlari sahihtir.
..

Son düzenleme:
[ı]doğrumu anladımm;
yanii..
Bebek yaşta evlat edinippp...
Büyütüp,kendi istediği gibi şekillendirip,
istediği gibi yetiştir
hımmm tamam bu olmuş diyip,,
sonrada nikahına alıp,karısımı yapacak????
Bu nasıl bir anlayıştır;
yazık......................
[/ı]
[ı]
[/ı]

ben sadece bir insan olarak bakarsam olaya, ki,dini inancımı bilen biliyor zaten. (o yüzden dinen bakmam mümkün değil,)
değerlerime ,ahlakıma bu kadar aykırı birşey olamaz. bana o kadar terski. bebecikken eline
gelmiş bir kız. büyütmüşsün,babalık yapmışsın,kucağında taşımışsın,altını temizlemişsin. babasın ya işte.
nasıl olur onunla cinsellik yaşamak berabeer olmak,evlenmek. hem eşine nasıl yaparsın bunu. bu nasıl bir travmadır.
yok bunun normal olarak karşılanması hali midemi bulandırıyor. bana ters kardeşim.

Son düzenleme:
Yok yok kızlar ahlakları bozulmadan evlendirilmeli. Yoksa görüyoruz ne haltlar karıştırıyolar yok zar yok bekret. 13 yaşında evlenirse böyle bir dert kalmıyor. Bekrete çözüm mü arıyordunuz. Alın size kökünden çözüm.

Ahh ne güzel de düşünmüşler minnak kız yavruları. Peygamber zamanında böyleymiş hem. O zamanlar hiç zar ve bekret problem olmamış. Kızların boşu boşuna psikolojisi bozulmamış. Ayrıca 13 yaşında yavruların da bazı cinsel ihtiyaçları var bunu da görmezden gelmeyiniz ahali.

Bir de babanın açısından bakın olaya. Kız 13üne gelmiş. Memeleri çıkmaya başlamış. Serpilmiş güzelleşmiş. Baba da gördükçe şeyine hakim olamayabilir. Sonuçta nereye kadar 40 yaşında karısıyla sevişicek. Bakın avrupada amerikada herkes önüne gelenle yatıyo hem. Ona gelince modernlik diyosunuz. Nolmuş yani adam büyüttüğü beslediği kızla sevişmiş. Çok mu gördünüz. Elin karısına kızına mı sarkmış. Evindeki kızı halletmiş..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…